YENİ EVLİ MUTSUZZ:(((

defne1453

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.504
1.642
133
Bütün sıkıntıların gelip geçici olduğunu unutmamak gerek. Bazen fazla aceleci davranıyoruz, tek sorun bu

Son düzenleme:
Canm erkekler ilk evlendiklerinde bi değişik oluyorlar, bi sure sonra biraz geri çekiorlar kendilerini.. Bendede aynı durum olmuştu hatta şaşırmıştım , bizim erkekler hakkındaki fikrimiz yanlış mıymış diye duşundum.. Ama bu geçici bi sureç. Şimdi de ben geceleri kaçmak için bin bir fkir duşunuyorum :-) ...
azıcık sabret bu duzelicek bi durum...

Iliskiden kacinmasinin cocuktan kaynakli oldugunu dusunmuyorum. Zira bircok korunma yontemi mumkun. Aklima türlü turlu seyler geliyor ama sizi uzmemek icin soylemiyorum. Belki cinsel bir problemi vardir. Oturup konusmayi denediniz mi

Baskı yapma ki ..... adam evliliğin baskı olduğunu zannetmesin. .....sakince bekle gecicek....

birşeyden tiksinti olduğunu veya eşcinsel olduğunu sanmıyorum önceden böyle değildi ama dediğim gibi çocuğu bahane ediyor. Baska bir şey olsaydı hele kı benden kaynaklı bırsey hemen yuzume vurup soyler

Son zamanlar erkek isteksizliyi konusunda cok konu goruyorum. Bu o demekkı yalnız deyılsın baya cogaldı bu sorun

İnternetten bile sipariş vermek mümkün.

İzni de çok,yorgunluk durumu yok diyorsun, yeni evlilerden en az haftada 3 beklerim doğrusu.

Yani sayı vermek çok doğru olmaz ama :D

Back
X