Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
özür dilerim ama ilk aklıma gelen eşcinsellik meselesi oldu... çocuk olcak diye ilişkiye girmekten kaçınmak falan ne alaka, daha yeni evliyken ohhoo olması lazım
Canm erkekler ilk evlendiklerinde bi değişik oluyorlar, bi sure sonra biraz geri çekiorlar kendilerini.. Bendede aynı durum olmuştu hatta şaşırmıştım , bizim erkekler hakkındaki fikrimiz yanlış mıymış diye duşundum.. Ama bu geçici bi sureç. Şimdi de ben geceleri kaçmak için bin bir fkir duşunuyorum ...
azıcık sabret bu duzelicek bi durum...
Iliskiden kacinmasinin cocuktan kaynakli oldugunu dusunmuyorum. Zira bircok korunma yontemi mumkun. Aklima türlü turlu seyler geliyor ama sizi uzmemek icin soylemiyorum. Belki cinsel bir problemi vardir. Oturup konusmayi denediniz mi
Eşim yeni evliyken 2 kişi uyumaya alışamadım derdi. Ben de sarmılıyor diye üzülürdüm. Şimdi bambaşka.o yüzden erkekler bayanlardan daha fazla etkileniyor evlilikten zaman ver kuzumm
birşeyden tiksinti olduğunu veya eşcinsel olduğunu sanmıyorum önceden böyle değildi ama dediğim gibi çocuğu bahane ediyor. Baska bir şey olsaydı hele kı benden kaynaklı bırsey hemen yuzume vurup soyler
Yeni evli erkek ve cocuk korkusu...valla benim bildigi daha yeni evli erkek her ani firsata cevirmeye bakar yani anlarsin..eve misafir gelmesin yada bir yerde misafirse uykusunun erken gelmesi gibi falan filan esiyle basbasa kalmak icin firsat kollar.