Ee gerçekten yokluktan çıkmış olabilir.Bayılıyorum ya evlendikten hemen sonra yokluktan çıkmış gibi gardrop ve telefon yenileyenlere. Yapın kız en kıymetli siz oluyorsunuz.
Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Çok hakksınız Allah eline düşürmesin el kızı işte kayınvalidenizin yerinde olsam bir damla su vermem sizin gibi gelineYorumlar korkunc ya. Ne olmuş annesine bi telefin alacaksa Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin. Anne o ya anne sizin çocuğunuzda aynı şeyi size yapsın da o zaman aklınız başına gelir. Annem için her şeyi yaparım. Eşimin de annesi kendi için öyledir öyle olmalıdır. Sanki ev araba istiyor
Bilezik bozup ıphone mu aldınızBen 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Yeni evli kirada oturan ve kv si telefon istediği için durumumuz yok diyen biri… Düğünde takılan bileziklerinden bozdurarak kendisine iphone 16 pro mu alıyor…Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Çok haklsınız elin kızı işte şimdiden başlamış ortalığı karıştırmaya sonra kv görümce suçlu oluyolar kendileri kaşınıyorYa belki linç edileceğim ama kendi anneme bir telefon da alamayacaksam başlarım öyle evliliğe de eşe de.
Aldirmam net. Bizimki evde koca yetiskin kaynim olmasina ragmen beyaz esyalarini degistirmeyi ima ediyordu ustumuze almadik hic. Hatta evin mutfak ve banyosunu yenileyecekmis az gezin masraf etmeyin dedi. Allahtan esim kendine guveniyorsan yenilet dedi kapandi konu.geçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
Burak Kut'un dediği gibi "O da özeniyor ama çözemiyor. Ayranı yok içmeye pastadan söz ediyor. E haksız da değil, o da sahip olmak istiyor marka imtiyazına."Maddi durumu çok iyi olmayan insanların elinde pahalı telefonlar olması bana hep incelenmesi gereken sosyolojik bir durummuş gibi geliyor
Sanki o telefonla var olunuyor
Ben de varım burdayım gibi
Değişik
Söz vermişgeçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?