• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evli olanlar, sorular ve sorunlar...

gelen sıvı beyaz zaten.neden gitmedim? aslında bi aralar durdu gibi oldu sonra yine başladı. geçer diye. biraz da ihmal..

seni anlıyorum doktora gitmeye insan çekiniyo ama elimiz mahkum kadınlık böyle bişey.Allah beterinden saklasın

bide canım her kesin yapısı farklıdır orgazm olunca senden beyaz akıntı geliyodur.çünkü iltahap yada yara olsaydı bırak orgazmı ilişkiye bile giremezdin.bende mantar vardı dr gitmiştim bende ilk çok korktum iltihap veya yara diye bana drum demişti

canım açık yazamadım da,şey yani zorlama derken peçeteyle hafif bastırarak sildiğimde felan, sanki orası pişik olmuş,kaşıntı acaba prez.mi yapıyor anlamıyorum,biryerde okumuştum sanki,yara yapıyor diye.ama benim sorunum makatta :utangac: ay çok utandım

canım açık yazamadım da,şey yani zorlama derken peçeteyle hafif bastırarak sildiğimde felan, sanki orası pişik olmuş,kaşıntı acaba prez.mi yapıyor anlamıyorum,biryerde okumuştum sanki,yara yapıyor diye.ama benim sorunum makatta :utangac: ay çok utandım

ilişkide bulnuyosan makattan zorlamayla olabilir
tahriş oluyor demek ki ama en güzeli bi uzmana görünmen tatlim:delphin:

yok canım makattan yapmıyoruz ki :utangac: ama evlenmeden önce de böyle bir problemim yoktu
bide tatilde bi güzel parazit kapmışım,belki parazitte yapıyordur dicem ama kaşıntı yapmaz heralde,artı ilaçlarıda kullandım bitti.

yok canım makattan yapmıyoruz ki :utangac: ama evlenmeden önce de böyle bir problemim yoktu
bide tatilde bi güzel parazit kapmışım,belki parazitte yapıyordur dicem ama kaşıntı yapmaz heralde,artı ilaçlarıda kullandım bitti.

kaşinti şikayetiyle bende dr.gittim hemoroit varmiş ondan kaşinti oluyomuş
hemen bi cerraha görün hemde kan geliyomuş sakin ihmal etmeŞeniz

teşekkür ederim canım ya,doktora gitmekten bıktım artık of of
kızlar birşey daha soracağım size,kullandığınız yada önerebileceğiniz işte herneyse,su bazlı kayganlaştırı var mı?(ağrımaması için felan)doktorun verdiği kremi bulamadım eczanede,bir yerde buldum 35ytl dedi,çok değil mi ya,bir bilgimde yok bu konuda,utana sıkıla soruyorum zaten

:1shok:
slm arkadaşım yazdıklarını okuyunca sanki sende kendimi yaşadım. senin bu düşündüklerinin fazlası vardı bende. bende evlenmekten çok korkuyordum kesinlikle yapamam demiştim. kendimden o kadar emindimki nişanlımla sözleşme yaptım. hayatımız boyunda bana dokunmayacaktı. yoksa evlenmeyecektim. oda ben snsiz yaşayamam ne olursa olsun seni böyle kabul ediyorum dedi.benimde hiç deneyimim olmadı 4 yıl çıktık öpmesine bile izin vermedim :1no2: zavallı kocacığım benden çok çekti. ve sonra evlendik. ben eşimin değişeceğini beni ilişkiye zorlayacağını zannediyordum. ama yanıldım.ilk gecemizde bana hiç bir girişimde bulunmadı sevgi dolu sarılıştık ve yattık. hiç lafını bile etmedi. ertesi gün balayına gittik. 1 hafta kaldık gene bişey olmadı. derken adet oldum 1 haftada öyle geçti. sonra benim fikirlerim değişti ne bileyim allah tarafından bi sıcaklık geldi. ne içimdeki korku kalmıştı ne ona karşı duyduğum iğrençlik duygusu. sonra eşimle konuştum bana yardımcı ol bunu başarabiliriz dedim. ısrarcı olmadı bana gayet sabırlı davrandı bir kaç denemeden sonra sonunda başardık:teytey: olduktan sonra kendime güldüm bunun içinmi korktum diye. ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM KENDİNİZİ RAHAT BIRAKIRSANIZ HİÇ ACIMIYORRR. allaha şükür şimdi çok mutluyum.Evlilik cinsel ilişki olmadan olmaz. aynı evin için de aynı yatak içinde kardeş gibi yaşamak. bu şekilde hayat geçmez. hep bişeyler eksik olur yaşamınızda zaten evlenince allah o sıcaklığı veriyor. bişekilde oluyor. bence cesaretinizi toplayın ben bunu başarabilirim deyin gerisi zaten kendiliğinden oluyor. Kararlı olduktan sonra bir kadın yapıcam dedikten sonra o olur zaten. :hooray:

ya canım aynlarını ben de yaşadım yaa çok üzülüyordum ben yapamadığım için.eşim de kıyamam hiç baskı yapmadı bis de kardeşçe yattık o gece ve balayından sonraa da konuyu dahi açmıyordu sen korkularını yen diyordu ..artık öyle olmuştum ki kim ne derse ona inanıyordum yaa psiikologa dahi gitmeyi bile düşündüm sonra Allah bana o cesareti verdi durdum dedim ki kendi kendime ben bunu yapacağım psikologun elinde sihirli değnek yokki bunu kendim başaracağım dedim eşimle usulca konuştum o gece olmadı ben yine kasmaktan sonra ağladım ya ben neden acizim diye çünkü eşime karşı vicdanen kötü hissediyordum o ısrarcı olmayınca derken ertesi gün yaptık ve ağladım biliyor musunuz amaaaaa sevinçten şimdi ufak tefek yani kasınca acıma oluyor sonra alışıyorum heheh sonu süper ama ..:asigim: Alllahım yardımcısı olsun yapmaya cesaret edemeynlere .tek dediğim umudunuzu hep yanınızda bulundurun ve azimli olun..:lepi:sonuç mutlu son olacak..acı falan da yok vala ben hiç acı macı hissetmedim ama ilk ucundan girdiğindee yanma hissi oluyor o da kasmaktan ee haliylee ilk defa yabancı bişi giriyor o da ondan ki bu normal kasmayın kendinizi başarılar

ya ben evli degilim ama , okuduklarıma göre benim sahsi fikrim cinsel isteksizlik yada cinsel ilşkiden asırı derecede korkma, tiksinme normal seyler degil ..ama kesinlikle asılamayacak bir durum da degil.. bir jinekologtan ziyade, cinsel sorunlarla ilgili danışmanlık yapan bir psikiyatrist e giderek cözülebilinir..

arkadaşlar aynı sıkıntıları ben de yaşadım ve hala da yaşamaya devam ediyorum.İsteksizlik ve korku bende de var ve işin açıkcası böyle bir durumun başıma geleceğini hiç düşünmemiştim yani öyle ilk gece korkularım falan yoktu.Ta ki ilk gece( ilk gece dediğime bakmayın evlendikten 1 hafta sonra falan)bu işin düşündüğüm kadar kolay olmadığını anlayana kadar..eşim çok çok anlayışlıdır ama her defasında işin yarım kalmasından ya da kendimi kastığımı hissetmekten nefret ediyorum.
yazdıklarınızı okuyunca herkesin böyle yaşantıları oldğunu ama zamanla düzeldiğini duyunca rahatladım.Umarım zamanla herkesin sorunları azalır... teşekkürler paylaşımlar için

billur aynı şeyi bende yaşıyorum..eşim başka pozisyonlar denemek istiyor ama ben yapamıyorum..
hatta sadece yatıp kalıyorum böyle ateşli böyle onu kıskırtıcı bırsey yapamıyorum..

sadece o üstte ben altta olursam rahat içime girebiliyor gibi oluyor..

zaten bir hafta yapamadık evlenınce..3 ay olacak neredeyse evleneli..hala ben zevk fılan da alamadım..

anlamadım bende mı sorun var..mılletın boyle yapmak ıcın can attıgı kocasını yollarda gözlediği şey kaydirigubbakcemile

bu mu diyorum bazen anlamadım neden boyle

ya kızlar ben konu açmıştım ama burdada paylaşabilirim sanırım beni aydınlatırsanız çok ememnun olucam yazmıştım eşimle ilk beraberliğimde olmamaıştı çok kanadığı ve acıdığı için bırakmıştık sonra çok rahat oldu ama bi sorun var. ben zevk felan hiç bişi anlamadm sanki vajinam hava doluyo böyle afedersiniz ama gaz çıkarcakmış gibi ama gelmıyo bişi yani zevk felan alamadım anormallik bendemi? ben çok değişik bi duygu tadıcam sanıyodum.
canım ben 8 aylık evliyim bu çok normal bu 1 ay falan sürüyor sonra herşey yoluna giriyor

JJULİET bende aynı şeyi dedim üç aylığız çok şey istemem ne olursun bekleme zamanla olur anlayışlı olalım birbirimize diyorum o dakika tmm diyo belli biraz zamn geçiyo kavga ediyo yok olsun diye yalvarıyo
bunalıyorum iyice bazen ne yapacağımı bilmiyorum ablasına söylemiş ama hiç yapamıyoruz diye söylemiş bende durumu anlattım oda beni haklı gördü ama eşim öyle şey olmaz arkadaşlarım da yeni evli neler neler yapıyolarmış diyo ozamn ben bitiyorum

bu erkekler ne kadar bencil böyle :oklava: hem eşleri bakire olsun isterler evlenirken, hemde eşleri daha cinsel hayata alışmamışken şekilden şekle girmelerini isterler.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

merhaba kızlar..ben de evleneli 5 ay oldu.daha geçen güne kadar da tam bi birleşme yaşayamamıştık doğrusu.eşim geciktirici bi sprey kullanmıştı o gün.onun etkisiyle vajina girişim uyuştu.ve sorunsuz bir ilişki yaşadık..işinize yarar mı bilmiyorum ama problemi olan arkadaşlar bence bi denesin:)

merhaba arkadaşlar ben size birşey danışmak istiyorum.bende çikolata kisti var ve doğum kontrol hapı kullanıyorum.şuanda bekarım ama yakın zamanda evleniyorum.çikolata kisti olanların ilşki sırasında ağrı sorunu olduğunu duyuyorum.acaba doğum kontrol hapı kullandığım halde ağrı olurmu?yoksa bu hap ağrıyı engelliyormu? cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar

kızlar peki bu acıyı nasıl tarif edersiniz?? yani şöyle söylim epilasyon sırasında genital bölgemize ağda yaparken bi acı duyuyoruz ve çoğumuz bu acı yüzünden ağda yerine çeşitli türlerde epilasyon yapıyor yani demem şuki bu acıyla o acı eş değermi?

kızlar peki bu acıyı nasıl tarif edersiniz?? yani şöyle söylim epilasyon sırasında genital bölgemize ağda yaparken bi acı duyuyoruz ve çoğumuz bu acı yüzünden ağda yerine çeşitli türlerde epilasyon yapıyor yani demem şuki bu acıyla o acı eş değermi?

yok canim o kadarda degil.yani öyle bir aciki,arasira bendede oluyor,yumurta kisti oldugu zaman,böyle popoya dogru yani arka tarafina dogru bi agirlik gibi,kasiklarda gerilme.zaten agrin olunca otomatikman daha cok agri hissediyorsun.

Back
X