- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
-
Kızlar selam, çok merak edıyorum yenı evlılık bumu oluyor_? Konu şu ki, henuz 1 yılımız olmadı eşimle bazen küçücük birsey dağ oluyor ve eski konularımızı acıyoruz nısanlılık ve sevgılılık dönemi sen şöyle yaptın ben böyle yaptım vs.. Uzadıkca lastık gbı gıdıyor hafta sonu aynı şeyı yasadık tartışma şiddetle arttı ses tonları ağlamalar sankı bır patlama.. Ve o gun bnm ıcın çok özel bır davet vardı haftalar öncesi hazırlanmıştım kıyafet vs. Tartıştıktan sonra eşim dışarı cıktı aradım ağladım telefonda 20dk sonra fln geldi eve geldi braz daha sürdü sonra anıden gelip sarıldıhiç birsey yapamadım bu arada o gece gıttı salonda yattı (( bnde ona cok kızdım sarıldı barıstık ,hazırlandık ve davete gıttık !! Gece cok guzeldi. Vucudumuzda ınanılmaz sinir ve stres yaratıyor sonra bır ıkı tatlı şeye siliyoruz herseyi.:26:
Açma o zaman eski konuları.O açacak olsa kapatalım lütfen birbirimizi kırmayalım de.Kızlar selam, çok merak edıyorum yenı evlılık bumu oluyor_? Konu şu ki, henuz 1 yılımız olmadı eşimle bazen küçücük birsey dağ oluyor ve eski konularımızı acıyoruz nısanlılık ve sevgılılık dönemi sen şöyle yaptın ben böyle yaptım vs.. Uzadıkca lastık gbı gıdıyor hafta sonu aynı şeyı yasadık tartışma şiddetle arttı ses tonları ağlamalar sankı bır patlama.. Ve o gun bnm ıcın çok özel bır davet vardı haftalar öncesi hazırlanmıştım kıyafet vs. Tartıştıktan sonra eşim dışarı cıktı aradım ağladım telefonda 20dk sonra fln geldi eve geldi braz daha sürdü sonra anıden gelip sarıldıhiç birsey yapamadım bu arada o gece gıttı salonda yattı (( bnde ona cok kızdım sarıldı barıstık ,hazırlandık ve davete gıttık !! Gece cok guzeldi. Vucudumuzda ınanılmaz sinir ve stres yaratıyor sonra bır ıkı tatlı şeye siliyoruz herseyi.:26:
Kızlar selam, çok merak edıyorum yenı evlılık bumu oluyor_? Konu şu ki, henuz 1 yılımız olmadı eşimle bazen küçücük birsey dağ oluyor ve eski konularımızı acıyoruz nısanlılık ve sevgılılık dönemi sen şöyle yaptın ben böyle yaptım vs.. Uzadıkca lastık gbı gıdıyor hafta sonu aynı şeyı yasadık tartışma şiddetle arttı ses tonları ağlamalar sankı bır patlama.. Ve o gun bnm ıcın çok özel bır davet vardı haftalar öncesi hazırlanmıştım kıyafet vs. Tartıştıktan sonra eşim dışarı cıktı aradım ağladım telefonda 20dk sonra fln geldi eve geldi braz daha sürdü sonra anıden gelip sarıldıhiç birsey yapamadım bu arada o gece gıttı salonda yattı (( bnde ona cok kızdım sarıldı barıstık ,hazırlandık ve davete gıttık !! Gece cok guzeldi. Vucudumuzda ınanılmaz sinir ve stres yaratıyor sonra bır ıkı tatlı şeye siliyoruz herseyi.:26:
yeni evliliklerde saçma sapan şeylerden patlamalar normaldir. Birbirinize aynı evde yaşamaya çalışmaya çalışırsınız flört nişanlılık gibi değildir. Eskileri açmanın hiç gereği yok yani hani eski kız arkadaşlarından konu açıyorsanız güvenmiyorsanız ya da o açıyorsa eskilerden bize ne evlendik artık deyin geçin artık bu konuların açılmasını istemiyorum deyin yani gereksiz gerçekten. Nereden konu açılıyor nedir bilmem ama geleceğe bakmanız lazım ve özellikle bir taraf sinirliyken bir tarafın susmayı başarması lazım düzene girer merak etmeyin.
öncelikle oturun ve eski şeyleri açmayacağınıza bundan sonra yeni bir sayfa açacağınıza söz verin.
Kavga tırmanıyorsa biriniz başka bir mekana gitsin 1 saat sonra kavgaya istiyorsanız devam edin. -inan ki istemeyeceksiniz.-
onun hakkında aslında düşünmediğiniz şeyleri kalp kırmak için söylemeyin. Siz unutsanız da karşınızdaki insan asla unutmaz ve altında gerçeklik payı arar.
Ilk birkaç kavgada zorlansan da sonrasında hayatın stressiz ne güzel olduğunu gördükçe gülüp geçeceksin. Ufak tefek şeyler için keyif kaçırmaya değmez.
Biz yeni evliydik
Öyle 6 aylık filan değil bildiğin yeni, ilk hafta da olabilir
Neyse işte
Bana demez mi kısa elbise giyme
Efendim dedim
Kısa elbise giyme dedi
Ortada ne elbise var ne bişey evde pijamalarla oturuyoruz. Dedim kendine gel, kısa elbise nerden aklına geldi. Ha sen beni de böyle tanıdın sürpriz değil. Durduk yere bunu diyosan buna insan keklemek denir, önce niye demedin. Şimdi imzaya mı güveniyosun öyleyse bileyim de bi imza daha atayım. Ben kimse için alışkanlıklarımdan vazgeçmem bir gün vazgeçersem de o Allah rızası için olur.
Dondu kaldı
Daha da bişey diyemedi
Kadının gücü
Biz yeni evliydik
Neyse işte
Efendim dedim
Kısa elbise giyme dedi
Ortada ne elbise var ne bişey evde pijamalarla oturuyoruz. Dedim kendine gel, kısa elbise nerden aklına geldi. Ha sen beni de böyle tanıdın sürpriz değil. Durduk yere bunu diyosan buna insan keklemek denir, önce niye demedin. Şimdi imzaya mı güveniyosun öyleyse bileyim de bi imza daha atayım. Ben kimse için alışkanlıklarımdan vazgeçmem bir gün vazgeçersem de o Allah rızası için olur.
Dondu kaldı
Daha da bişey diyemedi
ağzını yediğimin çekirgesi, :)))
aynen öylee,,,bir imza ya bir imza daha eklenir, adam keklemeye kalkanlar için
Biz yeni evliydik
Neyse işte
Efendim dedim
Kısa elbise giyme dedi
Dondu kaldı
Daha da bişey diyemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?