- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
- Konu Sahibi ailedostu1
-
+1Anlamış değilim yeni evlenen çiftlere hemen çocuk soruyorlar buna bende dahilim. Maddi durumun iyi bile olsa hemen çocuk düşünülmemeli. Hani bu eşi tanımakta değilde çünkü hemen taninmiyor. Bir şeyler oturur birlikte zaman geçmiştir anlaşıyorsundur çocuk yapalım dersin onun gibi işte.
Allah sabır versinEvliligimin başından beri çocuk sahibi olmak istedik tedaviler tüp bebek yöntemi hepsi olumsuz sonuçlandı ve 5.yılımzda kendilignden hamile kaldım ve bir ay önce 24 haftalık erken dogumla bebegimi kaybettim Rabbim isteyen herkese (banada)saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Maddi durumumuz çok şükür iyi ama içim yanıyo gözüm görmüyo hiçbişeyi
Sağol canımm, sen de bebiş bekliyorsun demek, ne güzel maşallah :))Evlenmissin:)))) mutluluklar diliyorum...
Tabiki 9 cocuk dogurmaktan bahsetmiyoruz.ölen masumlar genelde 9 kardes oluyorda...Bir şey diyeyim mi bu ülkeye bu dünyaya çocuk getirmek delilikten başka bir şey değil :) can güvenliğimiz yok ki.
Bende o delilerden biriyim.biz maddi ve en önemlisi manevi olarak hazır olduktan sonra bu kararı vermiştik.
Çocuk kismetiyle gelir diyenlerden değilim eğer öyle olsaydı açlıktan sefaletten ölen masumlar olmazdı.
Anlayamadım?Tabiki 9 cocuk dogurmaktan bahsetmiyoruz.ölen masumlar genelde 9 kardes oluyorda...
Merhabalar,
Ben 27 yaşındayım ve 2 aylık evliyim. Bu aralar herkes bebek soruyor.aslında ben uzunca bir süre çocuk hiç istemiyordum.Ama hem yasimin geçiyor olmasi hem de eşimin ara sıra istemiş nedeniyle benim de kafam karisti.Allah nasip edecek mi onuda bilmiyorm.Hemen olur mu onuda bilmiyorm.Bir yandan evliliğin rayına otursun, iyice birbirimizi tanıyalım hem de maddi durumumuz biraz duzeltsin istiyorm hem de eskisi kadar bu fikre uzak da degilim açıkçası.
Sizler bebek fikrine nasıl karar verdiniz? Maddi durumunuz elverisli miydi yoksa kismetiyle gelenlerden misiniz?
Evliliginizin ne kadarlık süresinde bu kararı verdiniz?
Bana yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?