Yeni evli olmama rağmen..

Yenigelin24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
12
8
1
33
Merhaba kızlar daha 4 aylık evliyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim şuan mardin'de yaşıyorum İstanbul'dan gelin geldim. Ancak annem yatalak babam 10 sene önce vefat etti. Şuan anneme ablam bakıyor ve artık bakmak istemediğini söyledi yani ben bakmak zorundayım yanıma mı almalıyım yoksa ben mi onun yanına taşınayım nolur bir fikir verin

Esin ne diyor ? Düzenini bozacak mi ? Anneni yanına alman daha mantikli

Merhaba kızlar daha 4 aylık evliyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim şuan mardin'de yaşıyorum İstanbul'dan gelin geldim. Ancak annem yatalak babam 10 sene önce vefat etti. Şuan anneme ablam bakıyor ve artık bakmak istemediğini söyledi yani ben bakmak zorundayım yanıma mı almalıyım yoksa ben mi onun yanına taşınayım nolur bir fikir verin
senin uzun süreliğine eşini bırakıp gitmen doğru olmaz
doğuma kadar yanında bak mümkünse
sonra zaten ablan bakar

Bu sizi doguran hayata getiren buyuten bir kadin ne demek niktim ablanizin tutumu cok yamlis geldi bana. Siz annenizi yaniniza alin ki esiniz de oyle diyormus. Ablaniza hamile oldugunuzu soyleyin doguma kadar bende kalsin sonra bebek tiparlayana kadar sen bak deyin. Ondan sonra da bir sekilde kararlastirirsiniz. Ayni sey bizim basimiza gelse kayitsiz sartsiz bakardi annelerimiz bile. Biktim bakamam demezlerdi. Tuhaf geldi bu durum bana.

Bu sizi doguran hayata getiren buyuten bir kadin ne demek niktim ablanizin tutumu cok yamlis geldi bana. Siz annenizi yaniniza alin ki esiniz de oyle diyormus. Ablaniza hamile oldugunuzu soyleyin doguma kadar bende kalsin sonra bebek tiparlayana kadar sen bak deyin. Ondan sonra da bir sekilde kararlastirirsiniz. Ayni sey bizim basimiza gelse kayitsiz sartsiz bakardi annelerimiz bile. Biktim bakamam demezlerdi. Tuhaf geldi bu durum bana.
8 yıl boyunca ikimiz baktık benim evlenmemi hiç istemedi o yüzden sorun çıkarıyor.

yanına al da hamılelık de oyle kolay bı surec degıl ben sureklı yatmak zorundayım dusuk bı ıhtımal ama ya sen de yatmak dınlenmek zorunda kalırsan nolacak ablan çok dusuncesızmıs bence bıraz daha dısını sıkması gerekırdı

Esiniz yanimiza alalim diyorsa ne guzel iste bence gocunmayin bakin sizde anne olacaksibiz ne zorluklarla doguracaksiniz o bebegi annenizde kim bilir sizi nasil dogurdu nasil buyuttu. Simdiye kadar ablaniz baktiysa simdide sizin bakmaniz normal. Calisiyorsaniz bile gunduz bakicisi tutabilirsiniz. Belki dogum zamani cocugunuz biraz buyuyene kadar tekrar ablanizdan rica edebilirsiniz ama butun yuku ablaniza yuklemeyin o sizinde anneniz.

yanınıza alın eşinizden o kadar uzun uzakta kalmayın. Allah yardımcınız olsun.

yanına al da hamılelık de oyle kolay bı surec degıl ben sureklı yatmak zorundayım dusuk bı ıhtımal ama ya sen de yatmak dınlenmek zorunda kalırsan nolacak ablan çok dusuncesızmıs bence bıraz daha dısını sıkması gerekırdı
Eltimle çok yakın evlerimiz o ara sıra ben gelirim ilgilenirim diyor

Düzenini ayarlayıp yanına al durumunuz müsaitsede bi yardımcı tut hem annen hemde hamileliğinin ağır dönemleri için

Maddi durumunuz nasıl?

Yanınıza alın, bence birdaha da bir yere göndermeyin.
Torun da geliyormuş ne güzel, kadının sizinle içi açılır.

Maddi durumu arada eve yardımcı alabilir misiniz diye sordum, çünkü hem bebek hem yatalak hasta siz çok zorlanırsınız.
Ama ne olursa olsun annenizi bırakmayın.

Ama ablanin çok şey söylemek istiyorum da burası uygun değil. Annesi mi yük olmuş ona yazıklar olsun yaa gerçekten yazıklar olsun

Back
X