Yeni evli olmama rağmen..

Ve kimseyi ayiplamayin.. Zira ayipladiginiz sey basiniza gelmeden olmezsiniz ...

Dört kardeş eşit miktarda para vererek yardımcı tutulur.Her üç ayda bir her bir evlat evine alır.Yardımcı bakıcı yardımıyla anneye bakılır.Hem kolay olur hem anne gezmiş olur.Umarm bu kabul edilir.
Sanıyorum bunu kabul etmeyen evlatlar da vardır yurdumda .

Yorumlarınız için herkese teşekkür ederim 20 gün önce anneme bir bakıcı tuttuk.

Allah hayırlı evlat versin. Gözünün içine baktığın evlatlar birbirine atıyor top misali.
Yanına alacaksın tabii ki ve çiçek gibi bakacaksın. Say ki ablan yok. Çocukların ana babaya nöbetleşe bakmaları ve nöbet bittiğinde acımasızca ve sabırsızca adeta başından atmaları çok çirkin. Gönderme ablana o kendi hatasını anlayıp götürmek istemedikçe. Kocanın yanında kesinlikle annen sana yükmüş gibi davranmayacaksın. Kolay olmayacak ama o senin annen.

oy oy yaşlanınca adresimiz belli oldu
allah evladımın eline bile düşürmesin inşallah

Ne iyi esiniz var, Allah razi olsun.
Kabul ediyorsa yaniniza alin tabi.
Anneniz ortada kalmasin. Hamileliginizide düsünmeyin icin, anaya bakana Allah yardim eder.
Siz alin yaniniza, Allah büyük.

Merhaba kızlar daha 4 aylık evliyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim şuan mardin'de yaşıyorum İstanbul'dan gelin geldim. Ancak annem yatalak babam 10 sene önce vefat etti. Şuan anneme ablam bakıyor ve artık bakmak istemediğini söyledi yani ben bakmak zorundayım yanıma mı almalıyım yoksa ben mi onun yanına taşınayım nolur bir fikir verin
Bana göre yanınıza alın annenize destek olun hem yatalak olduğu için maaş alabilirsiniz ve o maaşla bakıcı bile tutabilirsin size yardımcı olur bebeğinize daha iyi bakabilirsiniz zorlabmamış olursunuz.

Back
X