Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanlarin derdiyle dalga gecmek cok mu hosunuza gidiyor?Adam dul mu?
Amannn sen mutluysan öteki eşya meseleleri tırı vırı..ikinizde çalışıyorsanız bikaç yıl sonra yenisini alın bunlar da dery mi..sahsen ben ki sadece babamın yaptıgı yatak odamı begendım ıstedım bunu yap dedım yaptı sagolsun ama dugun zamanı esım ıs dolayısı baska sehırde ıdı ..ve her seyı evlendıkten sonra gordu zaten bende esyaları secerken hıc soz sahıbı olamadım kurbanlık koyun gıbıydım aslında hepsı okumus ınsanlar ogremen muhensık polıs esımın aılesı.ama bunla alakası yokmus demekkı ..sadece yanlarında dolastılar geınlıgme kadar dusunun yanı esımı cok sevıyorum sevrek de evlendık ama ınsan zamna zaman kalbı kırılıyor ıncınıyor kendımı tesellı edemıyorum ...esyalarım cok agır seyler her gelene acıklama yapıyorum ıstem dısı ...esım askerı mensup herkes havalı zaten ...yanı ne bıleyım yıne geldı aklıma sızce yalnısmı dusuncelere kapılıyoprum haksızlıkmı edıyorum ...esım sımdı nobette yıne efkar yaptım galıba![]()
ben cevap bıle yazmak ıstemedım bu yoruma sadece konuyu tam yazmamıs oldum kusura bakmayın sadece ara ara ıcerlenıyorum askerı mensubuz ve havalı kımseler cok ustten bakan rutbe meselesı bırazda ..bende sıze derdımı dokmek ıstedım esım nobette ev esyaları gozume takıldı ve ıcerledım esımın aılesının durumu fazlası ıle ıyı ama yınede onların ıstegıne gore dızılmıs olması cok uzuyor ..gelınlıgme kadar onlar sectıInsanlarin derdiyle dalga gecmek cok mu hosunuza gidiyor?
Guya komik bi sey yazmissiniz begeni ya da tepki alamayinca ni daha bi daha deniyosunuz.
Daha normal bir yorumunuza rastlamadim.