bak ben nisanda hic ozel bisey yasamadim malum cok gorusemiyoruza vurdum, sonlar oldu inadindan ben alttan aldim daha adam evliligi anlamiyoya vurdum, anasi azima sicti daha evlenmedike vurdum, evine gittigimde 1 cop kaldirmazdi amasi yapardi cok yorgunum derdi ona vurdum,adama kitap oku dedim evlenicez vaktim yok dedi hakliya vurdum ama.... bilen bilir ben agustosta evlendim borcumuz bitti adamin iside artik eskisi gibi yogun degil, 7de evde pazar tatil lakin ne 1 cop kaldirir ne bi supriz 1 cicek almadi, ne bir taki hatta yoka, ne bir kitap okur, pazar gunu aksama kadar yatar aksam klkar yemek yer yine yatar, ne bu hal tavir derim evlenmeden oncede boyleydim bilmiyomuydun der, tartisiriz sesim asla yukselmez ben sakin konustukca sesi yukselir trip atar 3 gun ben konusana kadar inadindan konusmaz. ben suyu bile ozel bir markadan icen, evine hic margarin ve cicek yagi girmemis, hatta yardimciyla buymus bir kizkem bana talip oldu, simdi eve aldigim siradan bir damacana suya bile "o senin luksun bem hep cesmeden iciyorum, senin calistigin maasinin bize katkisi yok aslinda millet 1700 e nasil geciniyor" diyebiliyor ve bu gercek malesef hep ucuz yasamis.yani farkettimki aramizda ask yokmus aslinda ve oyuzden tahammulumuz yada anlayisimiz olamiyormus. sevgi var ama yetmiyormus...
daha simdi mutlu degilsen inanki bitir...
dua adiyorum benden ayrilmak istesin yada bi hata yapsin bitsin...