• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evli olup eşiyle sürekli tartışan var mı??

merhaba ben 3aylık evliyim eşimle tanışalı 1yıl oldu bunun 7ayı nişanlılıktı, 23 yaşındayım eşim nişanlıykende işi dolayısıyla başka şehirde olduğu için ayda 3-4kez anca görüşebiliyorduk o yüzden nişanlılık dönemindede çok tartışmalarımız oldu ama hep birbirimizi az tanımaya ve yanyana olmamaya verdik bu durumu, eşim çok inatçi ve net çizgileri var herşeyi benden bekliyor sen benim soyadımı aldın sen taviz vereceksin sen adım atacaksın sen kadınsın yuvayı dişi kuş yapar benim ailemdede böyle annemde böyle başta sıkıntı çekmiş sonra mutlu olmuş diyor, evlendik ve bizim bu haftada 1 olan tartışmamız ilk 10günden sonra haftada 3e 5e çıktı ve ortada net bi sebep yok ben biraz fazla cicim ayı olacak sandım çünkü nişanlılıktada çok güzel özel anlar yaşamadık sayılıydı hep ama evlilik hiç beklediğim gibi olmadı daha beter oldu eşim sürekli zamanla diyip duruyor sert çıkışıyor ne özel şeyler yapıyor nede yeterince ilgileniyor bi elinde kumanda bi elinde telefon oyun oynayıp maç izliyor, biz eşimin işi dolayısıyla istanbulda yaşıyoruz ailelerimiz başka şehirde ben onun için herşeyi bırakıp geldim bu yüzden daha fazla üstüme düşer sandım ama olmadı aksine elde ettim bitti gibi davranıyor ve ben kendimi burda çok yalnız çaresiz hissediyorum
Çok üstüne gitme iste aldirmamaya bak başka şeylere yönel hobiler edin kendine

San
merhaba ben 3aylık evliyim eşimle tanışalı 1yıl oldu bunun 7ayı nişanlılıktı, 23 yaşındayım eşim nişanlıykende işi dolayısıyla başka şehirde olduğu için ayda 3-4kez anca görüşebiliyorduk o yüzden nişanlılık dönemindede çok tartışmalarımız oldu ama hep birbirimizi az tanımaya ve yanyana olmamaya verdik bu durumu, eşim çok inatçi ve net çizgileri var herşeyi benden bekliyor sen benim soyadımı aldın sen taviz vereceksin sen adım atacaksın sen kadınsın yuvayı dişi kuş yapar benim ailemdede böyle annemde böyle başta sıkıntı çekmiş sonra mutlu olmuş diyor, evlendik ve bizim bu haftada 1 olan tartışmamız ilk 10günden sonra haftada 3e 5e çıktı ve ortada net bi sebep yok ben biraz fazla cicim ayı olacak sandım çünkü nişanlılıktada çok güzel özel anlar yaşamadık sayılıydı hep ama evlilik hiç beklediğim gibi olmadı daha beter oldu eşim sürekli zamanla diyip duruyor sert çıkışıyor ne özel şeyler yapıyor nede yeterince ilgileniyor bi elinde kumanda bi elinde telefon oyun oynayıp maç izliyor, biz eşimin işi dolayısıyla istanbulda yaşıyoruz ailelerimiz başka şehirde ben onun için herşeyi bırakıp geldim bu yüzden daha fazla üstüme düşer sandım ama olmadı aksine elde ettim bitti gibi davranıyor ve ben kendimi burda çok yalnız çaresiz hissediyorum
Biz 1bucuk yildir evliyiz evet bizde cok didişiriz ama asla bunu soframiza ve yatagimiza yansitmayiz, birbirimizi hicbir zaman ihmal etmeyiz. Şoyle ki ben onun dilinden anliyorum , ve bazen haksiz oldugumda bile unutup gidiyor konuyu . bak ailenden uzaktasin bunu aşman gerekiyor once. Bu hayata gelirken yalniz geldik yalniz gidegiz. Sende simdi kendi yuvani kuracaksin. Once esini tanı, o ne sever ilgisini ne ceker nelerden hoslanir vs. Kucuk suprizler yap mum isiginda aksam yemegi , yada guzel bi film gecesi, icebiliyorsaniz icki, nasil doldurursan işte artik. Bana sor esine mum isiginda yemek hazirladin mi diye, "HAYİR" Ama bende kendimce degisik seyler yaptim, mesela mum isigi yerine yola gidecegi zaman borek yaptim,kurabiye yaptim, cebine "Seni Özledim" vb notlar biraktim. Biraz cesaretli olmalisin :D

San

Biz 1bucuk yildir evliyiz evet bizde cok didişiriz ama asla bunu soframiza ve yatagimiza yansitmayiz, birbirimizi hicbir zaman ihmal etmeyiz. Şoyle ki ben onun dilinden anliyorum , ve bazen haksiz oldugumda bile unutup gidiyor konuyu . bak ailenden uzaktasin bunu aşman gerekiyor once. Bu hayata gelirken yalniz geldik yalniz gidegiz. Sende simdi kendi yuvani kuracaksin. Once esini tanı, o ne sever ilgisini ne ceker nelerden hoslanir vs. Kucuk suprizler yap mum isiginda aksam yemegi , yada guzel bi film gecesi, icebiliyorsaniz icki, nasil doldurursan işte artik. Bana sor esine mum isiginda yemek hazirladin mi diye, "HAYİR" Ama bende kendimce degisik seyler yaptim, mesela mum isigi yerine yola gidecegi zaman borek yaptim,kurabiye yaptim, cebine "Seni Özledim" vb notlar biraktim. Biraz cesaretli olmalisin :KK70:
bende şuan nişanlıyım ve yaklaşık 2.5 yıldır tanıyoruz birbirimizi. daha 1.5 ay önce nişan yaptık düzeleceğini sandım düzelmedi. herşeyi dırdır eden bir adam artık siz düşnün. daha 1 saat önce kavga ettik ve beni eve bıraktı. konu da neymiş yok benim anem evden çıkarken bize niye zamanında gelin demiş o zamanın da gelmesini bilmezmiymiş. herşeyi kendi bilen ama aslında hiçbirşey bilmeyen bir tip. evlenince sanırım düzelmeyecek. hee bişey daha evlenince o da izmirden bursaya yerleşmek istiyor. benim için kabus gibi.

bende şuan nişanlıyım ve yaklaşık 2.5 yıldır tanıyoruz birbirimizi. daha 1.5 ay önce nişan yaptık düzeleceğini sandım düzelmedi. herşeyi dırdır eden bir adam artık siz düşnün. daha 1 saat önce kavga ettik ve beni eve bıraktı. konu da neymiş yok benim anem evden çıkarken bize niye zamanında gelin demiş o zamanın da gelmesini bilmezmiymiş. herşeyi kendi bilen ama aslında hiçbirşey bilmeyen bir tip. evlenince sanırım düzelmeyecek. hee bişey daha evlenince o da izmirden bursaya yerleşmek istiyor. benim için kabus gibi.
Daha simdiden kabus gibi geliyorsa at nisani gitsin.Nisanlilik evlenmeden birbirinizi tanima suresi zaten.Mutlu olmadigin hicbir seyi yapma.Baskalari ne der diye yasama!

[/QUOTE]
Canim yol yakinken ayril dicem ama bana kac kisi dediyse de dinlemedim.simdi o gunleri hstirlamak dahi istemiyorum.10 yilik evliyim 2 evladim var.Allah bagislasin.hayatta ysptigim en guzel endogru sey onlar.
Simdiki aklim olsa bu insanla ilgili bol bol dua eder Allah tan hayirli olacaksa isterdim. Ben ne olursa olsun istemisim.geri donup bakinca bazi yanlislarimi daha iyi goruyorum. Bundan sonra bu aile icin hayirlisi ne olacaksa onu istiyorum
Ben hep zamanla duzelir mantigiyla yaklastim ama karsimdaki insan ilk gun ne ise hala ayni kisi. Ben ona uyum saglamak icin evrim gecirdim.Asla yapmam dedigim o kadar cok seyi yaptim ki ben bile kendime inanamiyorum.
Bu surecte kendimi sinirlarimi cok iyi tanidim. Bir suru anlamsiz cahilce huylarimdan kurtuldum. Bunlari gormemi esim sagladi.
Sonuc olarak benimle yoluna devam etmek istemiyor. Bu kadar degismem yeterli gelmedi.
Ben devam etmek istiyorum ama zorla olacak is degil.
Hayirlisi Allah tan.

Durumun zor. Peki iliskinizi ciddi ciddi hic oturup konustunuz mu. Cunku o sana "cepte" muamelesi yapiyor. Bence de dusun iyice, olmayacak gibiyse at nisani. Bi omur duzelsin diye bekleyip harcama hayatini canim.

Daha simdiden kabus gibi geliyorsa at nisani gitsin.Nisanlilik evlenmeden birbirinizi tanima suresi zaten.Mutlu olmadigin hicbir seyi yapma.Baskalari ne der diye yasama!

Canim yol yakinken ayril dicem ama bana kac kisi dediyse de dinlemedim.simdi o gunleri hstirlamak dahi istemiyorum.10 yilik evliyim 2 evladim var.Allah bagislasin.hayatta ysptigim en guzel endogru sey onlar.
Simdiki aklim olsa bu insanla ilgili bol bol dua eder Allah tan hayirli olacaksa isterdim. Ben ne olursa olsun istemisim.geri donup bakinca bazi yanlislarimi daha iyi goruyorum. Bundan sonra bu aile icin hayirlisi ne olacaksa onu istiyorum
Ben hep zamanla duzelir mantigiyla yaklastim ama karsimdaki insan ilk gun ne ise hala ayni kisi. Ben ona uyum saglamak icin evrim gecirdim.Asla yapmam dedigim o kadar cok seyi yaptim ki ben bile kendime inanamiyorum.
Bu surecte kendimi sinirlarimi cok iyi tanidim. Bir suru anlamsiz cahilce huylarimdan kurtuldum. Bunlari gormemi esim sagladi.
Sonuc olarak benimle yoluna devam etmek istemiyor. Bu kadar degismem yeterli gelmedi.
Hayirlisi Allah tan.[/QUOTE]

Durumun zor. Peki iliskinizi ciddi ciddi hic oturup konustunuz mu. Cunku o sana "cepte" muamelesi yapiyor. Bence de dusun iyice, olmayacak gibiyse at nisani. Bi omur duzelsin diye bekleyip harcama hayatini canim.
kızlar inanın kendimden feci ödün vermeye başladım. kendimi kukla gibi hisediyorum ve hep benim yüzümden birşeyler oluyor ve ben kendime seyirci kalıyorum aaa bunu ben mi yapmışım diyorum. kendi söyler kendi yapar ben yapınca sorun olur. ben cevap veremem o verir. o çalışır para kazanır ben çalışamam. offffff ......

Hayirlisi Allah tan.

kızlar inanın kendimden feci ödün vermeye başladım. kendimi kukla gibi hisediyorum ve hep benim yüzümden birşeyler oluyor ve ben kendime seyirci kalıyorum aaa bunu ben mi yapmışım diyorum. kendi söyler kendi yapar ben yapınca sorun olur. ben cevap veremem o verir. o çalışır para kazanır ben çalışamam. offffff ......[/QUOTE]
O zaman hic uzatma. İncelmiş inceleceği kadar kopar gitsin canim. Sen bu adamla köle olmak icin mi evlenicen. Yok yani, olmaz. Sende dr dayanacaak guc kalmamis baksana. Tamam benim eşim de benim calismama izin vermiyor ama ezmiyorda beni. Asla tek tarafli suclama yapmiyir. Canim senin icin daha zordur biliyirum ama daha fazla uzatma istersen. İlerde evlenince KAYNANAn da baslar sana yuklenmeye hele bide bebişin olursa iyice esir olursun. İyice dusun ve en dogru karari ver bur an once. Ertelemeye gelmez bu konu. Karsindaki kisi ye de umit vermezsin daha fazla. Gelinlik giydikten sonra HAYİR denmez cunku. ALLAH YAR CE YARDİMCİN OLSUN İNSALLAH. HAKKİNDA HAYURLİSİ OLUR UMARİM. gelismeleri paylasirsan cok sevinirim. Bisey sorucam sana ? Nisanlinla birbirinize AŞIK misiniz?

bak ben nisanda hic ozel bisey yasamadim malum cok gorusemiyoruza vurdum, sonlar oldu inadindan ben alttan aldim daha adam evliligi anlamiyoya vurdum, anasi azima sicti daha evlenmedike vurdum, evine gittigimde 1 cop kaldirmazdi amasi yapardi cok yorgunum derdi ona vurdum,adama kitap oku dedim evlenicez vaktim yok dedi hakliya vurdum ama.... bilen bilir ben agustosta evlendim borcumuz bitti adamin iside artik eskisi gibi yogun degil, 7de evde pazar tatil lakin ne 1 cop kaldirir ne bi supriz 1 cicek almadi, ne bir taki hatta yoka, ne bir kitap okur, pazar gunu aksama kadar yatar aksam klkar yemek yer yine yatar, ne bu hal tavir derim evlenmeden oncede boyleydim bilmiyomuydun der, tartisiriz sesim asla yukselmez ben sakin konustukca sesi yukselir trip atar 3 gun ben konusana kadar inadindan konusmaz. ben suyu bile ozel bir markadan icen, evine hic margarin ve cicek yagi girmemis, hatta yardimciyla buymus bir kizkem bana talip oldu, simdi eve aldigim siradan bir damacana suya bile "o senin luksun bem hep cesmeden iciyorum, senin calistigin maasinin bize katkisi yok aslinda millet 1700 e nasil geciniyor" diyebiliyor ve bu gercek malesef hep ucuz yasamis.yani farkettimki aramizda ask yokmus aslinda ve oyuzden tahammulumuz yada anlayisimiz olamiyormus. sevgi var ama yetmiyormus...

daha simdi mutlu degilsen inanki bitir...
dua adiyorum benden ayrilmak istesin yada bi hata yapsin bitsin...

kızlar inanın kendimden feci ödün vermeye başladım. kendimi kukla gibi hisediyorum ve hep benim yüzümden birşeyler oluyor ve ben kendime seyirci kalıyorum aaa bunu ben mi yapmışım diyorum. kendi söyler kendi yapar ben yapınca sorun olur. ben cevap veremem o verir. o çalışır para kazanır ben çalışamam. offffff ......
O zaman hic uzatma. İncelmiş inceleceği kadar kopar gitsin canim. Sen bu adamla köle olmak icin mi evlenicen. Yok yani, olmaz. Sende dr dayanacaak guc kalmamis baksana. Tamam benim eşim de benim calismama izin vermiyor ama ezmiyorda beni. Asla tek tarafli suclama yapmiyir. Canim senin icin daha zordur biliyirum ama daha fazla uzatma istersen. İlerde evlenince KAYNANAn da baslar sana yuklenmeye hele bide bebişin olursa iyice esir olursun. İyice dusun ve en dogru karari ver bur an once. Ertelemeye gelmez bu konu. Karsindaki kisi ye de umit vermezsin daha fazla. Gelinlik giydikten sonra HAYİR denmez cunku. ALLAH YAR CE YARDİMCİN OLSUN İNSALLAH. HAKKİNDA HAYURLİSİ OLUR UMARİM. gelismeleri paylasirsan cok sevinirim. Bisey sorucam sana ? Nisanlinla birbirinize AŞIK misiniz?[/QUOTE]
Zaten calismaniza izin vermeyen biriyle nasil evlenebilirsiniz?Köle olmanizi isteyen biriyle.En buyuk yanlis bu.

O zaman hic uzatma. İncelmiş inceleceği kadar kopar gitsin canim. Sen bu adamla köle olmak icin mi evlenicen. Yok yani, olmaz. Sende dr dayanacaak guc kalmamis baksana. Tamam benim eşim de benim calismama izin vermiyor ama ezmiyorda beni. Asla tek tarafli suclama yapmiyir. Canim senin icin daha zordur biliyirum ama daha fazla uzatma istersen. İlerde evlenince KAYNANAn da baslar sana yuklenmeye hele bide bebişin olursa iyice esir olursun. İyice dusun ve en dogru karari ver bur an once. Ertelemeye gelmez bu konu. Karsindaki kisi ye de umit vermezsin daha fazla. Gelinlik giydikten sonra HAYİR denmez cunku. ALLAH YAR CE YARDİMCİN OLSUN İNSALLAH. HAKKİNDA HAYURLİSİ OLUR UMARİM. gelismeleri paylasirsan cok sevinirim. Bisey sorucam sana ? Nisanlinla birbirinize AŞIK misiniz?
Zaten calismaniza izin vermeyen biriyle nasil evlenebilirsiniz?Köle olmanizi isteyen biriyle.En buyuk yanlis bu.[/QUOTE]
Beni yanlis anladin, ben univ gidemedim, lise mezunuyum, ama aklim basimda bi genc kadinim. Esim beni bu halde zaten calistirmaz bende istemem bu sekil calismayi, beni bi baskalarinin yaninda calistirmaz, inanilmaz derece kiskanc. Bakalim insallah beraber calisacagiz ortak. Benim calismami gerektirecek bi durumda degiliz cok sukur ac degiliz acik degiliz. Kimseye guven olmuyor kizlar bilirsiniz. Kadinlik zor. Heleki gunumuzde daha dun 3yasindaki İrmak bebegimizin basina gelenleri biliyoruz. Biz bi de buyuk kadinlar olarak resmen erkeklerin gozunde objeyiz. Kolelik degil bu. Yanlis degerlendiriyorsun. Yada aciklamadigim icin yanlis anladin canim. Ama durum bu. Tabiki bende isterim calismayi esime destek olmayi. Ama gercekten insanlar igrenç. Mide bulandirici.

Zaten calismaniza izin vermeyen biriyle nasil evlenebilirsiniz?Köle olmanizi isteyen biriyle.En buyuk yanlis bu.

Beni yanlis anladin, ben univ gidemedim, lise mezunuyum, ama aklim basimda bi genc kadinim. Esim beni bu halde zaten calistirmaz bende istemem bu sekil calismayi, beni bi baskalarinin yaninda calistirmaz, inanilmaz derece kiskanc. Bakalim insallah beraber calisacagiz ortak. Benim calismami gerektirecek bi durumda degiliz cok sukur ac degiliz acik degiliz. Kimseye guven olmuyor kizlar bilirsiniz. Kadinlik zor. Heleki gunumuzde daha dun 3yasindaki İrmak bebegimizin basina gelenleri biliyoruz. Biz bi de buyuk kadinlar olarak resmen erkeklerin gozunde objeyiz. Kolelik degil bu. Yanlis degerlendiriyorsun. Yada aciklamadigim icin yanlis anladin canim. Ama durum bu. Tabiki bende isterim calismayi esime destek olmayi. Ama gercekten insanlar igrenç. Mide bulandirici.[/QUOTE]

Dünya hicbir zaman iyi bir yer,erkekler hicbir zaman genel olarak namuslu olmadi ne yazik ki.İnsan kendini bildikten sonra hicbir kendini bilmezin isyerinde sarkintilik yapacagini dusunmuyorum.Cok ahlaksiz insanlarin oldugu isyerleri yok mu evet var ama orada da kalip kalmamak kendi irademizde.Herkesin beklentileri ve tahammul edebilecegi birbirinden cok farkli elbette.Mesela ben kiskanc kocadan nefret ederim ve daima yanlis bir evlilik oldugunu dusunurum.Cunku herkes bireydir ve kendi kararlarini kendi vermelidir.Bir kadinin ekonomik ozgurlugu olmalidir.Gun gelip sorunlar yasanip dayanamayacagi yerde kapiyi carpip gidecek gucu olmalidir.Pekcok erkek esine guvendigini ama diger adamlara guvenmedigini iddia ederek eslerinin calismasina izin vermezler.Aslinda mesele diger erkekler degil karilarinin ekonomik anlamda kendilerine bagli olmasini istemeleridir.Karilarini kontrol altinda tutmak isterler.Bir kole efendisi izin vermeden hicbir sey yapamaz.Bir kadin da esinin izin verip vermemesine gore yasiyorsa hayatini bu da bir köleliktir.Genclikte farkedilmez bunlar.Kiskanilmak cok cazip gelir de ileriki yaslar gercekleri tokat gibi carpar insanin yuzune.Evliyim,hamileyim,kocam yurt disinda yasiyor.Sirf ekonomik ozgurlugumu korumak icin gecen yil ve bu yil calismaya devam ediyorum.Ucretsiz izin ile gidebilmek icin tek basima ilgileniyorum her seyle.Esim ise destekliyor.Bazen cok kararsiz kaliyorum.Her seyi birakip gitmek istiyorum yanina ama mantigimi dinlemeyi daha uygun buluyorum.Bu hakki da okuyarak,meslek sahibi olarak elde ettim.Nacizane tavsiyem Acik ogretim bile olsa universite okuman,ortak yapacaginiz is hangi daldaysa o konuda cok bilgi sahibi olmak icin arastirma yapman,esinin ogrettikleriyle kalmamandir.Mutlaka bireysel emeklilik sigortasi yaptir eger yaptirmadiysan ve ssk girisi de muhim.Omur boyu mutlulugunuz icin esini dinlerken asla kendini de unutma derim.Mutluluklar diliyorum.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Tabiki ekonomik ozgurluk onemli birsey. Ama su var, ben kapıyı carpip cikmak icin evlenmedim. İllaki kimse boyle olsun diye evlenmiyor ama benim icin paradan daha onemli seyler var. Bi sekilde yasamaya devam ediyoruz. Cok lux yasama derdinde degilim herkes gibi mutlu olmak istiyorum. Ve inan cok istedim univ gitmeyi ilk kazandigimda ama iste olmadi.. Herkes farkli sınanıyor. Uzuldum senin durumuna. Hamile ve yalnizsin :( umarim esinle biraraya gelirsin biran once. Bebisinin babasının varligina ihtiyaci var. Umarim hayat senin Bebişin ve ailen icin her zaman mutlu devam eder. Allah anali babali büyütsün

O zaman hic uzatma. İncelmiş inceleceği kadar kopar gitsin canim. Sen bu adamla köle olmak icin mi evlenicen. Yok yani, olmaz. Sende dr dayanacaak guc kalmamis baksana. Tamam benim eşim de benim calismama izin vermiyor ama ezmiyorda beni. Asla tek tarafli suclama yapmiyir. Canim senin icin daha zordur biliyirum ama daha fazla uzatma istersen. İlerde evlenince KAYNANAn da baslar sana yuklenmeye hele bide bebişin olursa iyice esir olursun. İyice dusun ve en dogru karari ver bur an once. Ertelemeye gelmez bu konu. Karsindaki kisi ye de umit vermezsin daha fazla. Gelinlik giydikten sonra HAYİR denmez cunku. ALLAH YAR CE YARDİMCİN OLSUN İNSALLAH. HAKKİNDA HAYURLİSİ OLUR UMARİM. gelismeleri paylasirsan cok sevinirim. Bisey sorucam sana ? Nisanlinla birbirinize AŞIK misiniz?[/QUOTE]

bak ben nisanda hic ozel bisey yasamadim malum cok gorusemiyoruza vurdum, sonlar oldu inadindan ben alttan aldim daha adam evliligi anlamiyoya vurdum, anasi azima sicti daha evlenmedike vurdum, evine gittigimde 1 cop kaldirmazdi amasi yapardi cok yorgunum derdi ona vurdum,adama kitap oku dedim evlenicez vaktim yok dedi hakliya vurdum ama.... bilen bilir ben agustosta evlendim borcumuz bitti adamin iside artik eskisi gibi yogun degil, 7de evde pazar tatil lakin ne 1 cop kaldirir ne bi supriz 1 cicek almadi, ne bir taki hatta yoka, ne bir kitap okur, pazar gunu aksama kadar yatar aksam klkar yemek yer yine yatar, ne bu hal tavir derim evlenmeden oncede boyleydim bilmiyomuydun der, tartisiriz sesim asla yukselmez ben sakin konustukca sesi yukselir trip atar 3 gun ben konusana kadar inadindan konusmaz. ben suyu bile ozel bir markadan icen, evine hic margarin ve cicek yagi girmemis, hatta yardimciyla buymus bir kizkem bana talip oldu, simdi eve aldigim siradan bir damacana suya bile "o senin luksun bem hep cesmeden iciyorum, senin calistigin maasinin bize katkisi yok aslinda millet 1700 e nasil geciniyor" diyebiliyor ve bu gercek malesef hep ucuz yasamis.yani farkettimki aramizda ask yokmus aslinda ve oyuzden tahammulumuz yada anlayisimiz olamiyormus. sevgi var ama yetmiyormus...

daha simdi mutlu degilsen inanki bitir...
dua adiyorum benden ayrilmak istesin yada bi hata yapsin bitsin...

Zaten calismaniza izin vermeyen biriyle nasil evlenebilirsiniz?Köle olmanizi isteyen biriyle.En buyuk yanlis bu.[/QUOTE]

yorumlarınız o kadar doğru ki kızlar.... tanışmamız aynı iş yerinde oldu ve bu adam beni evde cam kenarında koca beklerken bulmadı çalışıyordum ve bunu biliyordu. birbirimize aşıktık o beni 5 dakika da olsa görsün diye yağmur altında şemsiyeyle bekleyen insandı ve ben camdan ona sadece 5 dakika bakıp içeri giriyordum. ilk günler güzeldi rüya gibiydi. sonra aramızda sorunlar çıkmaya başladı ailem onun hayatımdaki varlığını bildikçe istemeye gelsinler denmeye başladı ilişkimizin 1 yılı böyle geçmişti ve istemeye askerliği dolayısıyla gelmemişlerdi ailesi askerlik yapmayan adama kız istenmez dedi. aileme karşı arada kaldım. sorunlar arttı biraz daha dedim ki askere gidecek ondan huysuz. askere gitti 1 senem cehennem gibi geçti dedim ki askerde ondan böyle. onu görmeye bile gittim askeriyeye yanına izmirden tekirdağa. yine mutlu olmadı ve kavga çıkarıp üzdü. sonuç olarak ta yanımdan gidiyorsun dedi. asker dönüşü nişan yapalım dedik nişanlanınca herşey yoluna girer dedim. 2 ay önce nişanlandık. herşey daha da kötüleşti. kadının sadece çocuk bakıp eşine itaatkar bir köle olmasının savunucusu gibi bir adamla karşıkarşıyayım şimdi. kadın haklarını savunduğum için bana sosyalist konuşma der ama sosyalistin kelime anlamını bilmez. kalbim kırılır insan bahçeden çiçek bile kopartıp getirir ama bu ancak kendi kalbinin kırıldığına bakar. ne yaparsan yap hep ben suçluyumdur. bağırır ben yaptım olur. şakayla karışık ondan tam 1 aydır kinder sürpriz istiyorum sigaraya 10 tl para verir sürpriz için 3.5 lira vermez. hep kendi bekler hiç birşey yapmaz. geçtiğimiz günlerde doğum günümdü yemeğe gidelim dedi. sabahına iş görüşmesi çıktı pat diye. bende yırtık kot gündelik bir hal gittik görüşmesini yaptı ve annesinin evinde otur otur sonra hadi yemeğe dedi. herhalde çiçek böcek sürpriz yapmıştır dedim koca bir hayal kırıklığı. laf sırası gelince yaptım ya nankör der. ben evin tek çocuğuyum tek kızıyım babam annem üstüme titrer bir dediğim iki olmaz ufak bir kürdanla bile mutlu olurum ama onun gözünde şımarığın tekiyim. herşeyi mantıklı ve ileriyi görerek konuşurum o ise her zaaman mantık olmaz der. ben 28 yaşındayım o 26. bana göre daha olgunlaşmamış bir meyva ağzımda acı tadı kaldı sadece artıkk......

yorumlarınız o kadar doğru ki kızlar.... tanışmamız aynı iş yerinde oldu ve bu adam beni evde cam kenarında koca beklerken bulmadı çalışıyordum ve bunu biliyordu. birbirimize aşıktık o beni 5 dakika da olsa görsün diye yağmur altında şemsiyeyle bekleyen insandı ve ben camdan ona sadece 5 dakika bakıp içeri giriyordum. ilk günler güzeldi rüya gibiydi. sonra aramızda sorunlar çıkmaya başladı ailem onun hayatımdaki varlığını bildikçe istemeye gelsinler denmeye başladı ilişkimizin 1 yılı böyle geçmişti ve istemeye askerliği dolayısıyla gelmemişlerdi ailesi askerlik yapmayan adama kız istenmez dedi. aileme karşı arada kaldım. sorunlar arttı biraz daha dedim ki askere gidecek ondan huysuz. askere gitti 1 senem cehennem gibi geçti dedim ki askerde ondan böyle. onu görmeye bile gittim askeriyeye yanına izmirden tekirdağa. yine mutlu olmadı ve kavga çıkarıp üzdü. sonuç olarak ta yanımdan gidiyorsun dedi. asker dönüşü nişan yapalım dedik nişanlanınca herşey yoluna girer dedim. 2 ay önce nişanlandık. herşey daha da kötüleşti. kadının sadece çocuk bakıp eşine itaatkar bir köle olmasının savunucusu gibi bir adamla karşıkarşıyayım şimdi. kadın haklarını savunduğum için bana sosyalist konuşma der ama sosyalistin kelime anlamını bilmez. kalbim kırılır insan bahçeden çiçek bile kopartıp getirir ama bu ancak kendi kalbinin kırıldığına bakar. ne yaparsan yap hep ben suçluyumdur. bağırır ben yaptım olur. şakayla karışık ondan tam 1 aydır kinder sürpriz istiyorum sigaraya 10 tl para verir sürpriz için 3.5 lira vermez. hep kendi bekler hiç birşey yapmaz. geçtiğimiz günlerde doğum günümdü yemeğe gidelim dedi. sabahına iş görüşmesi çıktı pat diye. bende yırtık kot gündelik bir hal gittik görüşmesini yaptı ve annesinin evinde otur otur sonra hadi yemeğe dedi. herhalde çiçek böcek sürpriz yapmıştır dedim koca bir hayal kırıklığı. laf sırası gelince yaptım ya nankör der. ben evin tek çocuğuyum tek kızıyım babam annem üstüme titrer bir dediğim iki olmaz ufak bir kürdanla bile mutlu olurum ama onun gözünde şımarığın tekiyim. herşeyi mantıklı ve ileriyi görerek konuşurum o ise her zaaman mantık olmaz der. ben 28 yaşındayım o 26. bana göre daha olgunlaşmamış bir meyva ağzımda acı tadı kaldı sadece artıkk......[/QUOTE]
Senin durumun daha farkli benden. Benim esim kiskanctir ama beni mutlu etmek icin herseyi yapar. Bana sen cocuklarimin annesi olacaksin, seni mutlu etmek, sana kadinligini hissettirmek benim gorevim der. Ki bunlari yapiyirda. Ozel gunleri asla gecistirmez, kendincexplan yapar ve bana supriz olur. Bak benim esim calismama izin vermiyor ama onun dusuncelerine katiliyorum ven. Bu kölelik degil, calismayi cok istesem beni kirmaz biliyorum ama bende istemiyorum su durudma. İlerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum tabi ama ban a kole gibi davranmiyor cok sukur. Kadina olan saygisi annemizden kayin validemden geliyor. Babasi vefat etti 5yil once ama hep anlatir annesi ve babasini bana. Bu yuzden sansliyim :)

Senin durumun daha farkli benden. Benim esim kiskanctir ama beni mutlu etmek icin herseyi yapar. Bana sen cocuklarimin annesi olacaksin, seni mutlu etmek, sana kadinligini hissettirmek benim gorevim der. Ki bunlari yapiyirda. Ozel gunleri asla gecistirmez, kendincexplan yapar ve bana supriz olur. Bak benim esim calismama izin vermiyor ama onun dusuncelerine katiliyorum ven. Bu kölelik degil, calismayi cok istesem beni kirmaz biliyorum ama bende istemiyorum su durudma. İlerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum tabi ama ban a kole gibi davranmiyor cok sukur. Kadina olan saygisi annemizden kayin validemden geliyor. Babasi vefat etti 5yil once ama hep anlatir annesi ve babasini bana. Bu yuzden sansliyim :)[/QUOTE]

Evet sen yine çok şükür iyisin canım. benimkinin annesi de babasının altında ezilmiş çalışmamış değer görmemiş. ablası var bir tane o da zengin kocayla il dışına gelin gitmiş ve fakülte mezunu ama çalışmıyor. benimki hiiiiiiiiiç sürpriz yapmazz.... amabende sürpriz fikirleri fır fır döner yapmayı da severim yani. ama ondanda bir dönüş görmeyince bende bıraktım artık. o bana saygısız olacak ta ben onu ödüllendirecek miyim. yapmıyorum bende bu yüzden. benimkinin düşünceleri tam bir osmanlı. katılacak iğne ucu kadar bişey bulamıyorum. herşeyi evlenince sen beni gör bak olayına bağlıyor. bana göre de insan şimdi neyse evlenince de o dur yanlışmıyım burda. ona inancım kalmadı artık. bende hoş görülmek el üstünde tutulmak istiyorum bekli biraz şımartılmak istiyorum ama nafile :(

yorumlarınız o kadar doğru ki kızlar.... tanışmamız aynı iş yerinde oldu ve bu adam beni evde cam kenarında koca beklerken bulmadı çalışıyordum ve bunu biliyordu. birbirimize aşıktık o beni 5 dakika da olsa görsün diye yağmur altında şemsiyeyle bekleyen insandı ve ben camdan ona sadece 5 dakika bakıp içeri giriyordum. ilk günler güzeldi rüya gibiydi. sonra aramızda sorunlar çıkmaya başladı ailem onun hayatımdaki varlığını bildikçe istemeye gelsinler denmeye başladı ilişkimizin 1 yılı böyle geçmişti ve istemeye askerliği dolayısıyla gelmemişlerdi ailesi askerlik yapmayan adama kız istenmez dedi. aileme karşı arada kaldım. sorunlar arttı biraz daha dedim ki askere gidecek ondan huysuz. askere gitti 1 senem cehennem gibi geçti dedim ki askerde ondan böyle. onu görmeye bile gittim askeriyeye yanına izmirden tekirdağa. yine mutlu olmadı ve kavga çıkarıp üzdü. sonuç olarak ta yanımdan gidiyorsun dedi. asker dönüşü nişan yapalım dedik nişanlanınca herşey yoluna girer dedim. 2 ay önce nişanlandık. herşey daha da kötüleşti. kadının sadece çocuk bakıp eşine itaatkar bir köle olmasının savunucusu gibi bir adamla karşıkarşıyayım şimdi. kadın haklarını savunduğum için bana sosyalist konuşma der ama sosyalistin kelime anlamını bilmez. kalbim kırılır insan bahçeden çiçek bile kopartıp getirir ama bu ancak kendi kalbinin kırıldığına bakar. ne yaparsan yap hep ben suçluyumdur. bağırır ben yaptım olur. şakayla karışık ondan tam 1 aydır kinder sürpriz istiyorum sigaraya 10 tl para verir sürpriz için 3.5 lira vermez. hep kendi bekler hiç birşey yapmaz. geçtiğimiz günlerde doğum günümdü yemeğe gidelim dedi. sabahına iş görüşmesi çıktı pat diye. bende yırtık kot gündelik bir hal gittik görüşmesini yaptı ve annesinin evinde otur otur sonra hadi yemeğe dedi. herhalde çiçek böcek sürpriz yapmıştır dedim koca bir hayal kırıklığı. laf sırası gelince yaptım ya nankör der. ben evin tek çocuğuyum tek kızıyım babam annem üstüme titrer bir dediğim iki olmaz ufak bir kürdanla bile mutlu olurum ama onun gözünde şımarığın tekiyim. herşeyi mantıklı ve ileriyi görerek konuşurum o ise her zaaman mantık olmaz der. ben 28 yaşındayım o 26. bana göre daha olgunlaşmamış bir meyva ağzımda acı tadı kaldı sadece artıkk......[/QUOTE]

Nişanlılığınız devam ediyorsa eğer bitirmelisin diye dusunuyorum.Yol yakınken ayrilmalisin.Birkaç yılı ızdırapla gecirmissin bari ömrünün geri kalanını kurtar.Aranızda hicbir ortak nokta yok.Ciddi bir kultur farki da soz konusu.O yagmur altinda beklemeler falan da daha da kucuk yasina denk gelmis.Ergenlik doneminde hepimiz neler neler yapmadik ki.Basimizda kavak yelleri eserken.Bu ömür boyle gecmez.Kendini harap eder psikolojik dengeni tamamen bozarsin.Bu bencil icin degmez.Butun gercekleri gormussun.Seni elde edebilmek icin her seyi yapmis simdi mali gibi goruyor.Ayril ve kaybedecegini anladigindaki tum yalvarmalarina da kulaklarini tika cunku emin ol ayni tas ayni hamam olacak.

Nişanlılığınız devam ediyorsa eğer bitirmelisin diye dusunuyorum.Yol yakınken ayrilmalisin.Birkaç yılı ızdırapla gecirmissin bari ömrünün geri kalanını kurtar.Aranızda hicbir ortak nokta yok.Ciddi bir kultur farki da soz konusu.O yagmur altinda beklemeler falan da daha da kucuk yasina denk gelmis.Ergenlik doneminde hepimiz neler neler yapmadik ki.Basimizda kavak yelleri eserken.Bu ömür boyle gecmez.Kendini harap eder psikolojik dengeni tamamen bozarsin.Bu bencil icin degmez.Butun gercekleri gormussun.Seni elde edebilmek icin her seyi yapmis simdi mali gibi goruyor.Ayril ve kaybedecegini anladigindaki tum yalvarmalarina da kulaklarini tika cunku emin ol ayni tas ayni hamam olacak.[/QUOTE]

O kadar haklısın ki canım gerçekten herşeyde yazdığın gibi. adam halaa diyor ben değişmem. ne yani sen karşında herşeye tmm olur sen bilirsin diyen birini mi bekliyorsun diyor. eskiden sakin bir insandım ama bununla beraber olduğumdan beri hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum 3 kere telefonumu kırdım . aklımdan sürekli intihar girişimleri geçiyor. yolda giderken bile onunla böyyle dır dır ettimi acaba şu dolmuşun önüne kendimi atsam ölr müyüm yoksa sakat mı kalırım diyorum. ben yaa benn ne hale geldim. ki benim hayallerim var onları kurmama bile izin vermiyor. bana dün gece dalga vari birşekilde sen mi memur olacaksınn hıhhhhhh sen böyle diye diye 45 50 yaşında olacaksın dedi. o an sırtımdan bir ateş bastı beni ve kafamda şimşekler çaktı. sırf ona inat o yapamazsın dediği için öyle bir hrslandım ki anlatamam. 2017 kpss deli gibi hazılanacağım ve o benim ne olduğumu görecekk ... benimle sürekli dalga geçiyor aaaa sen tabi sosyal hizmet uzmanısın kadınları tabiki de savunursun diyor allahın malı yaa

yorumlarınız o kadar doğru ki kızlar.... tanışmamız aynı iş yerinde oldu ve bu adam beni evde cam kenarında koca beklerken bulmadı çalışıyordum ve bunu biliyordu. birbirimize aşıktık o beni 5 dakika da olsa görsün diye yağmur altında şemsiyeyle bekleyen insandı ve ben camdan ona sadece 5 dakika bakıp içeri giriyordum. ilk günler güzeldi rüya gibiydi. sonra aramızda sorunlar çıkmaya başladı ailem onun hayatımdaki varlığını bildikçe istemeye gelsinler denmeye başladı ilişkimizin 1 yılı böyle geçmişti ve istemeye askerliği dolayısıyla gelmemişlerdi ailesi askerlik yapmayan adama kız istenmez dedi. aileme karşı arada kaldım. sorunlar arttı biraz daha dedim ki askere gidecek ondan huysuz. askere gitti 1 senem cehennem gibi geçti dedim ki askerde ondan böyle. onu görmeye bile gittim askeriyeye yanına izmirden tekirdağa. yine mutlu olmadı ve kavga çıkarıp üzdü. sonuç olarak ta yanımdan gidiyorsun dedi. asker dönüşü nişan yapalım dedik nişanlanınca herşey yoluna girer dedim. 2 ay önce nişanlandık. herşey daha da kötüleşti. kadının sadece çocuk bakıp eşine itaatkar bir köle olmasının savunucusu gibi bir adamla karşıkarşıyayım şimdi. kadın haklarını savunduğum için bana sosyalist konuşma der ama sosyalistin kelime anlamını bilmez. kalbim kırılır insan bahçeden çiçek bile kopartıp getirir ama bu ancak kendi kalbinin kırıldığına bakar. ne yaparsan yap hep ben suçluyumdur. bağırır ben yaptım olur. şakayla karışık ondan tam 1 aydır kinder sürpriz istiyorum sigaraya 10 tl para verir sürpriz için 3.5 lira vermez. hep kendi bekler hiç birşey yapmaz. geçtiğimiz günlerde doğum günümdü yemeğe gidelim dedi. sabahına iş görüşmesi çıktı pat diye. bende yırtık kot gündelik bir hal gittik görüşmesini yaptı ve annesinin evinde otur otur sonra hadi yemeğe dedi. herhalde çiçek böcek sürpriz yapmıştır dedim koca bir hayal kırıklığı. laf sırası gelince yaptım ya nankör der. ben evin tek çocuğuyum tek kızıyım babam annem üstüme titrer bir dediğim iki olmaz ufak bir kürdanla bile mutlu olurum ama onun gözünde şımarığın tekiyim. herşeyi mantıklı ve ileriyi görerek konuşurum o ise her zaaman mantık olmaz der. ben 28 yaşındayım o 26. bana göre daha olgunlaşmamış bir meyva ağzımda acı tadı kaldı sadece artıkk......

Nişanlılığınız devam ediyorsa eğer bitirmelisin diye dusunuyorum.Yol yakınken ayrilmalisin.Birkaç yılı ızdırapla gecirmissin bari ömrünün geri kalanını kurtar.Aranızda hicbir ortak nokta yok.Ciddi bir kultur farki da soz konusu.O yagmur altinda beklemeler falan da daha da kucuk yasina denk gelmis.Ergenlik doneminde hepimiz neler neler yapmadik ki.Basimizda kavak yelleri eserken.Bu ömür boyle gecmez.Kendini harap eder psikolojik dengeni tamamen bozarsin.Bu bencil icin degmez.Butun gercekleri gormussun.Seni elde edebilmek icin her seyi yapmis simdi mali gibi goruyor.Ayril ve kaybedecegini anladigindaki tum yalvarmalarina da kulaklarini tika cunku emin ol ayni tas ayni hamam olacak.[/QUOTE]

O kadar haklısın ki canım gerçekten herşeyde yazdığın gibi. adam halaa diyor ben değişmem. ne yani sen karşında herşeye tmm olur sen bilirsin diyen birini mi bekliyorsun diyor. eskiden sakin bir insandım ama bununla beraber olduğumdan beri hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum 3 kere telefonumu kırdım . aklımdan sürekli intihar girişimleri geçiyor. yolda giderken bile onunla böyyle dır dır ettimi acaba şu dolmuşun önüne kendimi atsam ölr müyüm yoksa sakat mı kalırım diyorum. ben yaa benn ne hale geldim. ki benim hayallerim var onları kurmama bile izin vermiyor. bana dün gece dalga vari birşekilde sen mi memur olacaksınn hıhhhhhh sen böyle diye diye 45 50 yaşında olacaksın dedi. o an sırtımdan bir ateş bastı beni ve kafamda şimşekler çaktı. sırf ona inat o yapamazsın dediği için öyle bir hrslandım ki anlatamam. 2017 kpss deli gibi hazılanacağım ve o benim ne olduğumu görecekk ... benimle sürekli dalga geçiyor aaaa sen tabi sosyal hizmet uzmanısın kadınları tabiki de savunursun diyor allahın malı yaa[/QUOTE]

Ama bu böyle sürüp gidemez ki.Normal düşünemez hale gelmişsin.Senin kendine olan güveninden bile rahatsız bunu yok etmeye çalışıyor.Yaptığı şey manevi işkence.Sadist bu.Kendi hayatinda bazi seyleri degistirmeye karar veriyorsun da neden ısrarla bununla bir hayat kurma yolunda ilerliyorsun anlayabilmiş değilim.Sinirlerin bozulmuş hatta intihar fikirleri aklindan gecmeye basladigina gore depresyona bile girmissin.Ailenin biricik kizisin sen.Annen baban senin gozunun dolmasina dayanamazken niye israrla bu piskopatla nisanli kaliyorsun ki?Elalemin lafini dusunuyorsan iyice sacmaliyorsun derim.Sen bu manyak yuzunden delirsen vahvah bile demeyecek insanlarin lafi sozu yuzunden hiccccc bununla yoluna devam etme.Sen bununla sadece nisanlisin evliymissin gibi dusunuyorsun ki millet uc cocuga ragmen bosaniyor.Buna hicbir sey ispat etmene luzum yok.Seven insan kosteklemez,asagilamaz destekler yaninda olur.Tek tarafli fedakarlik olmaz.Biri kendini feda ederken oteki kâr ediyorsa o iliskinin omru bitmistir uzatmanin anlami yok.

nailsofcat nailsofcat canım konu baya bir karıştı diye üst üste yazmak istemedim. evet canımm çokkkkk ama çokkkk haklısınnn benim özgüvenim var birşey yapamadığım ya da yer yön bulamadığım zaman sorarım yani daha atağım ama bu dur bi ne gerek var der. elalem ne der düşüncesinden çok bundan önce 1 söz atmıştım bunun biraz gelişmiş haliyli onunda güven sorunu vardı. şimdi bu nişanı da atarsam hayatıma girecek insan demez mi sorun kesin bunda diye sadece ondan çekiniyorum ama aslında ilişkilerden de bıktım artık. hep aynı olacak gibi geliyor bana. çünkü 1. aynıydı 2. si daha kötü oldu 3 . düşünemiyorum bile. acaba hiç evlenmesem mi

Back
X