• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evli olup eşiyle sürekli tartışan var mı??

Kızlaar şükürler olsun biz bu süreçte eşimle birçok konuyu hallettik ve şükürler olsun ben şuan 2haftalık hamileyim bunu sizinle paylaşmak istedim :)
Çocuk isteyen kardeşlerim bol bol ebcet sayılarınca ya varis ya evvel okudum bir de cumartesi başlayıp 1900 akşam ezanı okunmadan biten duayı yaptım gerçi tamamlayamadım yarısı falan kaldı ama hergün 11tane sabah ezanından sonra okudum ve ertesi hafta hamile olduğumu öğrendim içten inanarak yapın bi düşünün Rabbim hayırlı niyetle ne istedikte vermedi vermediğide bizim için hayırsız olandır zaten

merhaba ben 3aylık evliyim eşimle tanışalı 1yıl oldu bunun 7ayı nişanlılıktı, 23 yaşındayım eşim nişanlıykende işi dolayısıyla başka şehirde olduğu için ayda 3-4kez anca görüşebiliyorduk o yüzden nişanlılık dönemindede çok tartışmalarımız oldu ama hep birbirimizi az tanımaya ve yanyana olmamaya verdik bu durumu, eşim çok inatçi ve net çizgileri var herşeyi benden bekliyor sen benim soyadımı aldın sen taviz vereceksin sen adım atacaksın sen kadınsın yuvayı dişi kuş yapar benim ailemdede böyle annemde böyle başta sıkıntı çekmiş sonra mutlu olmuş diyor, evlendik ve bizim bu haftada 1 olan tartışmamız ilk 10günden sonra haftada 3e 5e çıktı ve ortada net bi sebep yok ben biraz fazla cicim ayı olacak sandım çünkü nişanlılıktada çok güzel özel anlar yaşamadık sayılıydı hep ama evlilik hiç beklediğim gibi olmadı daha beter oldu eşim sürekli zamanla diyip duruyor sert çıkışıyor ne özel şeyler yapıyor nede yeterince ilgileniyor bi elinde kumanda bi elinde telefon oyun oynayıp maç izliyor, biz eşimin işi dolayısıyla istanbulda yaşıyoruz ailelerimiz başka şehirde ben onun için herşeyi bırakıp geldim bu yüzden daha fazla üstüme düşer sandım ama olmadı aksine elde ettim bitti gibi davranıyor ve ben kendimi burda çok yalnız çaresiz hissediyorum
Cok iyi anliyorum seni :( ben de evleneli 1 ay bile olmadı ama ufacik seylere buyuk tepki veriyor suclu benmisim gibi davraniyor. Eskiden aglamama hic dayanamazdi hemen sarilirdi, dun gece saatlerce agladim yataga geldi uyumaya calisti aglamamdan rahatsiz olup oflaya puflaya kalkti kapilari carpti oturma odasina gitti. Gercekten cok zor bi durum iletisim bile kurulmuyor :( keske bi sihirli degnek olsa sadece biraz empati yetenegi ve vicdan verse eslerimize :(

Kızlaar şükürler olsun biz bu süreçte eşimle birçok konuyu hallettik ve şükürler olsun ben şuan 2haftalık hamileyim bunu sizinle paylaşmak istedim :)
Çocuk isteyen kardeşlerim bol bol ebcet sayılarınca ya varis ya evvel okudum bir de cumartesi başlayıp 1900 akşam ezanı okunmadan biten duayı yaptım gerçi tamamlayamadım yarısı falan kaldı ama hergün 11tane sabah ezanından sonra okudum ve ertesi hafta hamile olduğumu öğrendim içten inanarak yapın bi düşünün Rabbim hayırlı niyetle ne istedikte vermedi vermediğide bizim için hayırsız olandır zaten
Bu yazini yeni gordum cok sevindim senin adina. Insallah saglikli mutlu huzurlu bi yuvan olur bebeginle birlikte. Bana verebilecegin tavsiyen var mi ? :( nasil duzelttin? Nasil basa ciktin ? :( ben simdiden kendimi cok degersiz ve yipranmis hissediyorum :(

Back
X