yeni evli ve mutsuz

demet01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
42
12
38
40
Bu siteyi hep takip ediyodum okuyodum. kendi derdimi yazmak bugüne kısmetmiş.
ben 40 günlük evliyim. tanığım bi insandı ama severek yapılan bir evlilik değildi. mantık evliliğiydı. ama hayatımın hatasını yaptığımı düşünüorum artık.
1. ve en büyük sıkıntı cinsellik. güya yeni evliyiz ama eşim hep kendini tatmin etme rahatlatma derdinde benim isteklerim umrunda bile değil. ( hiç öpüşmedik bile düşünün) ne dogru düzgün dokunma ne de sevme var sadece kendini rahatlatıyo o kadar. hiç zevk almıyorum ve bu yüzden kendimi ona ait hissetmiyorum ve baglanamıyorum.

2. si ben çalışan bi kadınım. fakat eşim ev kadınıymışım gibi hizmet bekliyo. oturduğu yerden şunu getir bunu getir diye sürekli istek. hafif sesim yükselse bana sesini yükseltme diye uyarıyor. ben sigara kullanmıyorum ve rahatsız oldugumu biliyo uyarmama ragmen yatak odası dahil heryerde sigara içiyo benim düşüncelerim umrunda değil.

3. sorun ise maddiyat. evlenirken krediyi ben cektım.(o krediden biraz bekarlık borcu ödendi) evin 6 aylık kirasını ben verdim. esyalar benım kredi kartından alındı. bi düğün salonu kalmıştı sadece yarı parasını yine ben verdim geri kalanı için takılan bilezikleri istedi. vermeyince kavga çıktı. şu an boşanma aşamasındayız.
boşanma maddi gibi gözükse de ben ilk günden itibaren pişman oldum bu evliliğe. sadece mantıkla olmuyormuş. hersey gözünüze batıyor. benım ailem benım arkamda kararımı destekliyo onun ailesi boşanma olmasın istiyor.
bazen ani mi karar verdım diyorum ama ben bu şekilde bi evlilikten mutlu değilim...
 
evet onun için gayet mantıklı tabı. şu anda aynı evdeyiz ama konuşmuyoruz. ayrı odalardayız. esyalarını hazrlamıştım güya yarın gidecek
 
çok tanımıyordum. gayet saygılı insancıl biri gibiydi. hata yaptım hızlı karar verdim tam tanımadan evlendım malesef
 
mantık evliliği değilmiş demek ki yaptığın... olsun her insan hata yapar Allah daha güzel kapılar açsın inşallah...
 
Bende mantık evliliği yaptım ama sizn ki başka eşin beleşe yaşamak istemiş özür dilerim
 
bence mantık evliği değil ki bu
adam hanzo cinsel problemleri var ve kadını hizmetçi gibi görüyor
evlenmeden hiç renk vermedi mi bu adam
 
Canım dayak yok küfür yok hakaret yok içki yok aldatma yok. okudugum kadarıyla evlilikte iki tarafta mutlaka maddi olarak olan gücünü koyuyorlar. Şuan birbirinize alışma süreci normal yani seviyorsan bence barış. Yani erkek milleti geneli bu şekilde davranır erkeklik içgüdüsü olarak emir verir. Sen rica ile kendisinin almasını istemelisin alışır zamanla. Her evlilikte bunlar yaşanıyor hemen boşanma olsaydı kimse evli kalmazdı canım kadınların kaderi sabretmek bir taraf daha ılımlı olmalı bence. Birde şunu ben aldım bunu ben aldım diye kafasına kakma bence zoruna gider erkek. Ben biraz daha mücadele et derim olmazsa boşanırsın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…