yeni evli ve mutsuz

cinselliği konuşmaya çalıştım. benım yapıp bu dedi kestirip attı. diğer konularda da konuştum ama bildiğini okumaya devam etti

Ilk baslarda sizi seviyo muydu nisanliyken falan nasildi

O zamnlarda da oyleyse ne diye evlendin arkadasim

barışacak gibi olursan ona şartlar sun yazacaktım ama içimden gelmiyor bence değişmez bu adam zaten sevmiyorsun bir an önce kendi hayatını yeniden kurmaya bak

Eşinizle citti bir konusma yapsaniz hani,bilemdim cok uzuldum senin adina insan sevmedende nasil içî alirki adam galiba evliligi sadece onunde hizmetci gibi işini gucünü halleden olarakmi görüyor ne,cok yenisininz cinsellikte bukadr bencillikte normal degil yani neresinden tutsam kopuyo yau bu isin adamda icindenmi gelmiyo acaba bilemdim uzücü ya allah yardimcin olsun. Bosan veye nosanma diyemicegim ama keske cozülse bu sorunlarda mutlu olabilseydiniz

Ilk baslarda sizi seviyo muydu nisanliyken falan nasildi

O zamnlarda da oyleyse ne diye evlendin arkadasim
evlenmek isteyen hep oydu. aşık değildi biliyorum. ayrı sehirlerdeydık uzun süre nişanlılk dönemi olmadı 3 ay içinde evlendim.

İçim şişti yeminle
Ben kadınlar mantık evliliği yapar sanarken...
Erkekler ati almış Üsküdar'ı geçmiş

Benim esimde ayni cinsellik konusunda
Ev islerindede bi cay bile koymaz kendine
Ama severek evlendim
Bazen cinsellik konusunu bende kaldiramiyorum sevsemde olmuyor karsi tarafin bencil olmasi cok kotu
Ne bileyim cocugumda var ailemdende destek yok suyuna gidiyorum bende
Siz birde mantik evliligi yapinca bu özellik ler tamamen batar insana yurutmesi zor yinede pisman olmamak icin konusun bi sure daha surdurun o zaman kararinizda netlesir

Mantık evliliği bu değil ki.. Bu resmen bi adam buldum bari evleneyim evliliği..
başta o kadar güzel ikna etti ki beni. hayat ikimiz için de kolay olacak şu bu gayet kibar bir şekilde ikna etti ama aynı eve girmeden bilemıyosun

Kocan süper bi mantık evliliği yapmış.
Hala gitmediysen o evden ,sana dicek bişe yok....

Hic dusunme bosan.

Cocuk yok, katlanmak için sebep hic yok.

Bu durumda mantık koşarak uzaklaşmış oldu. Bir insan nasıl mantığına güvenerek evlilik yapabilir ki, aşk yok sevgi yok aklım almıyor.

Yaptigin evlilikte neyi mantikli buldun da evlendin yapma kendine bunu bosan daha yolun basindayken sonrasinda isin icinden cikamazsin

evlenmek isteyen hep oydu. aşık değildi biliyorum. ayrı sehirlerdeydık uzun süre nişanlılk dönemi olmadı 3 ay içinde evlendim.

Gunumuzde calisan kadin olmak zor cunku bazi erkekler sirf daha fazla para olsun diye evleniyolar sanirim seninki de ayni hesap

Evliliğin mantığını çözemedim ama mantıklı bir boşanma gerçekleştirebilirsin hızlı adımlarla.

Ay aynen içimden geçen cümleyi yazmışsınız.
Ailem başka şehirde. Yarın gelecekler. Üstelik kirayı ben vermeme esyaları ben almama ragmen ev bul git diyo. Memur olduğum için pat diye ailemin yanına da gidemem. Aynı evdeyiz şu anda malesef

Benim bildigim mantik evliligi ya koca zenginse yapilir, ya da ne bileyim ayni sehre tayin ciksin falan diye.. tum maddi yuku sizin cektiginiz bir mantik evliligi nasil oluyor ben vallahi anlamadim, bir de ustune ev bul git demesi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…