cinselliği konuşmaya çalıştım. benım yapıp bu dedi kestirip attı. diğer konularda da konuştum ama bildiğini okumaya devam etti
barışacak gibi olursan ona şartlar sun yazacaktım ama içimden gelmiyor bence değişmez bu adam zaten sevmiyorsun bir an önce kendi hayatını yeniden kurmaya bakBu siteyi hep takip ediyodum okuyodum. kendi derdimi yazmak bugüne kısmetmiş.
ben 40 günlük evliyim. tanığım bi insandı ama severek yapılan bir evlilik değildi. mantık evliliğiydı. ama hayatımın hatasını yaptığımı düşünüorum artık.
1. ve en büyük sıkıntı cinsellik. güya yeni evliyiz ama eşim hep kendini tatmin etme rahatlatma derdinde benim isteklerim umrunda bile değil. ( hiç öpüşmedik bile düşünün) ne dogru düzgün dokunma ne de sevme var sadece kendini rahatlatıyo o kadar. hiç zevk almıyorum ve bu yüzden kendimi ona ait hissetmiyorum ve baglanamıyorum.
2. si ben çalışan bi kadınım. fakat eşim ev kadınıymışım gibi hizmet bekliyo. oturduğu yerden şunu getir bunu getir diye sürekli istek. hafif sesim yükselse bana sesini yükseltme diye uyarıyor. ben sigara kullanmıyorum ve rahatsız oldugumu biliyo uyarmama ragmen yatak odası dahil heryerde sigara içiyo benim düşüncelerim umrunda değil.
3. sorun ise maddiyat. evlenirken krediyi ben cektım.(o krediden biraz bekarlık borcu ödendi) evin 6 aylık kirasını ben verdim. esyalar benım kredi kartından alındı. bi düğün salonu kalmıştı sadece yarı parasını yine ben verdim geri kalanı için takılan bilezikleri istedi. vermeyince kavga çıktı. şu an boşanma aşamasındayız.
boşanma maddi gibi gözükse de ben ilk günden itibaren pişman oldum bu evliliğe. sadece mantıkla olmuyormuş. hersey gözünüze batıyor. benım ailem benım arkamda kararımı destekliyo onun ailesi boşanma olmasın istiyor.
bazen ani mi karar verdım diyorum ama ben bu şekilde bi evlilikten mutlu değilim...
Eşinizle citti bir konusma yapsaniz hani,bilemdim cok uzuldum senin adina insan sevmedende nasil içî alirki adam galiba evliligi sadece onunde hizmetci gibi işini gucünü halleden olarakmi görüyor ne,cok yenisininz cinsellikte bukadr bencillikte normal degil yani neresinden tutsam kopuyo yau bu isin adamda icindenmi gelmiyo acaba bilemdim uzücü ya allah yardimcin olsun. Bosan veye nosanma diyemicegim ama keske cozülse bu sorunlarda mutlu olabilseydinizBu siteyi hep takip ediyodum okuyodum. kendi derdimi yazmak bugüne kısmetmiş.
ben 40 günlük evliyim. tanığım bi insandı ama severek yapılan bir evlilik değildi. mantık evliliğiydı. ama hayatımın hatasını yaptığımı düşünüorum artık.
1. ve en büyük sıkıntı cinsellik. güya yeni evliyiz ama eşim hep kendini tatmin etme rahatlatma derdinde benim isteklerim umrunda bile değil. ( hiç öpüşmedik bile düşünün) ne dogru düzgün dokunma ne de sevme var sadece kendini rahatlatıyo o kadar. hiç zevk almıyorum ve bu yüzden kendimi ona ait hissetmiyorum ve baglanamıyorum.
2. si ben çalışan bi kadınım. fakat eşim ev kadınıymışım gibi hizmet bekliyo. oturduğu yerden şunu getir bunu getir diye sürekli istek. hafif sesim yükselse bana sesini yükseltme diye uyarıyor. ben sigara kullanmıyorum ve rahatsız oldugumu biliyo uyarmama ragmen yatak odası dahil heryerde sigara içiyo benim düşüncelerim umrunda değil.
3. sorun ise maddiyat. evlenirken krediyi ben cektım.(o krediden biraz bekarlık borcu ödendi) evin 6 aylık kirasını ben verdim. esyalar benım kredi kartından alındı. bi düğün salonu kalmıştı sadece yarı parasını yine ben verdim geri kalanı için takılan bilezikleri istedi. vermeyince kavga çıktı. şu an boşanma aşamasındayız.
boşanma maddi gibi gözükse de ben ilk günden itibaren pişman oldum bu evliliğe. sadece mantıkla olmuyormuş. hersey gözünüze batıyor. benım ailem benım arkamda kararımı destekliyo onun ailesi boşanma olmasın istiyor.
bazen ani mi karar verdım diyorum ama ben bu şekilde bi evlilikten mutlu değilim...
evlenmek isteyen hep oydu. aşık değildi biliyorum. ayrı sehirlerdeydık uzun süre nişanlılk dönemi olmadı 3 ay içinde evlendim.Ilk baslarda sizi seviyo muydu nisanliyken falan nasildi
O zamnlarda da oyleyse ne diye evlendin arkadasim
başta o kadar güzel ikna etti ki beni. hayat ikimiz için de kolay olacak şu bu gayet kibar bir şekilde ikna etti ama aynı eve girmeden bilemıyosunMantık evliliği bu değil ki.. Bu resmen bi adam buldum bari evleneyim evliliği..
Bu siteyi hep takip ediyodum okuyodum. kendi derdimi yazmak bugüne kısmetmiş.
Su an ailenin yaninda misin son durum ne
evlenmek isteyen hep oydu. aşık değildi biliyorum. ayrı sehirlerdeydık uzun süre nişanlılk dönemi olmadı 3 ay içinde evlendim.
Ailem başka şehirde. Yarın gelecekler. Üstelik kirayı ben vermeme esyaları ben almama ragmen ev bul git diyo. Memur olduğum için pat diye ailemin yanına da gidemem. Aynı evdeyiz şu anda malesefAy aynen içimden geçen cümleyi yazmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?