- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
aman gtmeyın akrabalara ne olucakMerhaba...ben daha nce hiç buraya yazmıyordum ama takip ediyorum...ama insan bazı şeyleri başkasına anlatamıyor...bendde size danışmaya karar verdim..
ben 8 ay önce evlendim...ben eşimi eşimde beni çok sever...her konuda hep biribirimizi alttan alırız taki evlenene kadar...evlendik biz kendi annemin yakınında oturuyoruz..eşim evlendi,kten snra çok değişti..sevgiliyken her haftasonu gezip tozan biz evlendikten snra geziğimiz gün sayısı bir elin parmağını geçmemiştir...eşim in birazda iş yoğunluğu var bu ara bu tabiki bir bahane değil..arabamız yok arabasız kesinlikle bir yere gitmek istemez...evlendikten snra siz de bilirsiniz ki sizin dayınız teyzeniz artık onun da akrabasıdır..geçende dayımlara misafirlere gittiğimizdde saygıda en ufak bir kusur yok ama benim dayıma dayı diyemiyor..nie öylesin dediğimdede ben diyemem yaa deyip geçiştiriyor..kendi akrabalarınada çok gitmiyor ama yine ara sıra ziyaret ederiz... ama söz konusu benim akrabalarım olduğu zaman zar zor geliyor.ya da bir bahane buluyor..annem de herşeyin farkında ve damatları olarak yaptığı şey çok ayıp..annemde çok üzülğyor....eşime bir tv bir bilgisayar oyunu verin yeterlidir onun için...ben böylr yaptığı sürece soğuyorum kendisinden.evlenmeden önce bana yaşayacağım hayatın fragmanını gösterseler yemin ederim evlenmezdim..ben hiç böyle hayal etmemiştim..((( bana bi akıl verin ne olurr..
şahsen ben de eşimin dayısına dayı falan dıyemem
eşimin akrabalarında takılmak da istemem sureklı