Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

gnaydın kızlarr ben geldim uzun zamandır yoktum evde takılıyorum bu aradada o gün erkek arkadaşım kolunu makineye kaptırmış kası falan yırtılmış sadece en üst deride 40 tane dikiş war iyi ama brz daha şimdi dirim abla sanada gözünaydın :))

efexor kullanıyorum. cnm.tavsiyelerini dinliycem inş.benim uykum geldi malum 2 de yatıp 6 da kalktım.1-2 saat yatıyım diyorum.akşam üzeri gibi gelirim görüşürz kızlar...
canım kendine ii bak, görüşmek üzer, iyi uykular sana, benim yerimede dinlennnn :)))

canım hoşgeldin , çok geçmiş olsun, şimdi nasıl durumu vede aranı nasıl, görümcen faln seni suçlamadı inşşş

hoşbulduk canm şimdi durumu iyi aramzda iyi ama yne bu lanet görümceden çekiyorum sabah sabah yne kawga etmişler bnm yüzümde nasıl insan bu kız yaa delrcem artk walla

pamuğum kaçırdım mı seni tühh:gitme:

canım hoşgeldin,çok geçmiş olsun canım,yani intahar felan etmemiş :sm_confused:
şu görümcende çok bela bir kız,birgün olsun uğraşmadan edemiyor

yok canm inthar falan değilmiş Allaha şükür.hemde ne bela yaa dediğinz gibi muhattap olmuyorum hatta slm bile wermyorum bu seferde abisiyle kawga ediyo bna neden slm wermyo diye neden bnmle konuşmuyo dye napsam ne etsem yedim kafayı

canım çok geçmiş olsun.
erkek arkadaşım inşallah evlendikten sonrada seni korur.
bende görümceyim,ama hiç görümcelik yapmadım,çekemiyordur seni boşver

canım çok geçmiş olsun.
erkek arkadaşım inşallah evlendikten sonrada seni korur.
bende görümceyim,ama hiç görümcelik yapmadım,çekemiyordur seni boşver

ewt canm yaa bu arada artık gün sayıyarız 92 gün sonra gelcekler istemeye 19 eylül 2009zemuszemus

ewt canm yaa bu arada artık gün sayıyarız 92 gün sonra gelcekler istemeye 19 eylül 2009zemuszemus
canım neden 19 eylül sositososito
bu arada öss nasıl geçti

evet ya hiç güzel değildi, ben lahmacun söyledim onu yedim sen anaptım, askmm allah yardımcn olsun bu kızla işin zor,
canım lahmacunu iş yerinin yakınından mı alıyorsun?
ben hamburger,patates kızarması yedim

bu arada öss nasıl geçti

canım ben 9 eylül istiyodum ama hafta arasına denk geliyomuş o zman 19 eylül yapalım dedik o yüzden dirim abla öss acayip zordu yaa hele matamatik

canım ben 9 eylül istiyodum ama hafta arasına denk geliyomuş o zman 19 eylül yapalım dedik o yüzden dirim abla öss acayip zordu yaa hele matamatik
hayırlısı olsun artık
seneyede düğün olur sanırm
hiç sorulara bakmadım canım ama zor diyorlardı,hayırlısı olsun
üffff ne sıkıcı bir gün ya,eve ditmek istiyorum çünki kociş evde :kedi:

Sanırsam bayılacağım gözlerim kanlandı ,acaip yanıyor,dahada bitmedi işimmafoldumben

mısram bütün iş senin üzerinde mi canım???
kimse yardım etmiyor mu ya lmaz:
ağırdan alamıyormusun???

saol canm bencede ama dinsizin hakkından imansız gelir elbet aynısı onada denk gelr.
haklısın bu dünyada eden bulur, eşimin teyzesi bana ve kendi geline; büyük gelinlerimi pek bi soğuk bi tuhaf ama küçüklerimiz çok iyi olacağa benziyo diy.küçük gelinide büyük gelinin kardeşiydi üstelik, şimdi kız kayınvalidesinden dolayı yüzüğü atmıştı, uzatmaları oynuyolar,ALLAHın sopası yokki indirsin kafasına gözüne :)) sen gönlünü ferah tut ama bu kız sana kök söktürür canım iyi düşün bence sonra pişman olma, bazen herşey sevmek olmayabiliyo, aşkın gözü kör maalesef, eşininde ne kadarda kötü de olsa ablası, yeri gelir onu destekler çok üzülürsün
bu arada öss nasıl geçti

canım kusura bakma ya arkadaşıma uğrayım bi demiştimde takılmışım orda, bi geldim ki saat 2 olmuş :) aspava varya ordan söylüyorum kapıya kadar getiriyolar veriyim istersen telini, çokta güzel oluyo
Sanırsam bayılacağım gözlerim kanlandı ,acaip yanıyor,dahada bitmedi işimmafoldumben

hoşgeldin canım, allah yardımcın olsun çok yoruyoar seni bu arlar

aa bizim düğün kararı alındığı gün o gün :)) ehliyetide ozaman almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…