Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kıskandık şimdi biz göremiyos resim filan ağlarıs amaaaa :dilcikar: bizde ekelriz resimlerimizi işte hıhhh meleklerim bi gelsinde dünyaya hayırlısıyla hıhhhh :dilcikar:

kıskandık şimdi biz göremiyos resim filan ağlarıs amaaaa :dilcikar: bizde ekelriz resimlerimizi işte hıhhh meleklerim bi gelsinde dünyaya hayırlısıyla hıhhhh :dilcikar:

inşallah hayırlısıyla al da kucagına bebişlerini bol bol nasıl olsa her anları fotolancak onlarınhihoyyyt

en çok ben bekliyorm fotolarını, ikiz aşığıyım ya o bakımdan yanee :))
opuyorumnanaktan AYYY YERM BEN ONLARIIII
bende yerimmmm ikizleriii
inşallah hayırlısıyla al da kucagına bebişlerini bol bol nasıl olsa her anları fotolancak onlarınhihoyyyt

ay valla ya ne güzel, kıskandım şimdi pamuğumu (allah nazarlardan saklasın amaaa ) bende istiyom ikiiizzzz ,ALLAHım nolur benimde olsun, lütfen lütfennnn

alınyazım inşallah allah gonlune göre verir hayatım seninde güzel haberlerini alırız
askmm canım guzel yorumun için teşekkür ederim daha guzelleri sana olsun canım

alınyazım inşallah allah gonlune göre verir hayatım seninde güzel haberlerini alırız
askmm canım guzel yorumun için teşekkür ederim daha guzelleri sana olsun canım
amin canım inşş, kocacım bi gelsin de önce ona sonra ikizlerimize kavuşuruz inş :))) darıısı hepimizin başna istediğimiz zamanalarda amaa :))
oldu canm baktım yorumda yaptım Allah hepimizi mutlu etsn inşallah

canım Allah razı olsun, darısı başına inş hayırla.yorumun için çok saol

bencede allah herkese istediği zamanda ve hayırlısıyla bebek versin bizim için şuan çoook ama çok erken:kedi:

Haktancım ben görmüştüm resimlerini tkr baktım,çok zarif olmuşsun ,mutluluğun daim olsun inşallah

bencede allah herkese istediği zamanda ve hayırlısıyla bebek versin bizim için şuan çoook ama çok erken:kedi:

bencede baya bi erken, ama yinede ben sorayım varmı aklınızda bi tarih bebeğiniz çin, benn 2*3aylık evliyken çok korkardım hamile kalırsam diyee ama atlattık, şimdide eşim gelene dek hamile kalmayım diyorum o gelsn, 3*5 ay geçsin inş ozmana

Haktancım ben görmüştüm resimlerini tkr baktım,çok zarif olmuşsun ,mutluluğun daim olsun inşallah

mısracım çok teşekkür ederim canım benim o senin zarifliğin:kedi:
alınyazım biz en az 2 ya da 3 sene geçmesini istiyoruz ben kendimi hiç hazır hissetmıyorum daha iş bulmam lazım ve bı kaç sene işimde yerleşmem lazım daha sonra olur inşallah daha yaşım küçük:ecrin_bebek:

Ben hemen bebiş istiyom :)

15 dk sonrada çıkıyorum kızlar,ablamın c.tesi gelecek misafirleri için dün akşamdan bu yana çalışıyorum.Bir kurabiye ve kek yaparsam bugün iyi olur.Akşam arkadaşımın kına gecesine gideceğim.Yarın sabah tkr ablamlara börek,salatalar yapılacak sonra tkr kuaföre gelinin yanına,sonra evlerine,sonra eve dön giyin düğüne.Offff offffffffff

Son düzenleme:
haktan sizin düğün gölbaşında olmuştu diye hatırlıyorum, eşin öncede gölbaşındamı yaşıyodu yada bi bağlantısı varmıydı ki, yüzü hiç yabancı değil, okuldan bi arkadaşıma benzettim sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…