bende bakcam ama , benimkide isterseni bakarsınız dün koydum
kıskandık şimdi biz göremiyos resim filan ağlarıs amaaaa :dilcikar: bizde ekelriz resimlerimizi işte hıhhh meleklerim bi gelsinde dünyaya hayırlısıyla hıhhhh :dilcikar:
kıskandık şimdi biz göremiyos resim filan ağlarıs amaaaa :dilcikar: bizde ekelriz resimlerimizi işte hıhhh meleklerim bi gelsinde dünyaya hayırlısıyla hıhhhh :dilcikar:
opuyorumnanaktan AYYY YERM BEN ONLARIIII
inşallah hayırlısıyla al da kucagına bebişlerini bol bol nasıl olsa her anları fotolancak onlarınhihoyyyt
bende askmm ın resimleri sandım :)))
en çok ben bekliyorm fotolarını, ikiz aşığıyım ya o bakımdan yanee :))kıskandık şimdi biz göremiyos resim filan ağlarıs amaaaa :dilcikar: bizde ekelriz resimlerimizi işte hıhhh meleklerim bi gelsinde dünyaya hayırlısıyla hıhhhh :dilcikar:
bende yerimmmm ikizleriiiopuyorumnanaktan AYYY YERM BEN ONLARIIII
inşallah hayırlısıyla al da kucagına bebişlerini bol bol nasıl olsa her anları fotolancak onlarınhihoyyyt
alınyazımsın canm sende kabul et
kabul ettim canım olmadımı yoksa
alınyazım inşallah allah gonlune göre verir hayatım seninde güzel haberlerini alırız
askmm canım guzel yorumun için teşekkür ederim daha guzelleri sana olsun canım
amin canım inşş, kocacım bi gelsin de önce ona sonra ikizlerimize kavuşuruz inş :))) darıısı hepimizin başna istediğimiz zamanalarda amaa :))alınyazım inşallah allah gonlune göre verir hayatım seninde güzel haberlerini alırız
askmm canım guzel yorumun için teşekkür ederim daha guzelleri sana olsun canım
oldu canm baktım yorumda yaptım Allah hepimizi mutlu etsn inşallah
bencede allah herkese istediği zamanda ve hayırlısıyla bebek versin bizim için şuan çoook ama çok erken:kedi:
Haktancım ben görmüştüm resimlerini tkr baktım,çok zarif olmuşsun ,mutluluğun daim olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?