Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Güle alınyazımsın.

Cssacım tamam kızma çalışcaz,biraz da kilo versem ii olacak bugün diyete başladımda :)

Akşama yemek yok çünkü artık yapmıyorum eşim gelmediği için.Bende saat 19:00 a kadar işyerindeyim,burada uygun yemek olursa yerim,dün ıspanak yapmıştım bugün yanımda getirdim yemedim,yarın yerim artık.

Sen ne yemek yaptın veya yapacaksın cnm?

hmm anladım cnm bende yemek yapmıcam cm midemden dolayı kayınvalidem yayla çorbası yaprak sarması baklava yapmış göndercek inş cnm

aminnn cnm aminn saolsun kızlarının yerine koydular beni canmm inş bi ömür bozulmaz aramız inş
ebru yapmak zor mu cnm nasıl hemen yapabildinmi

Yazmıştım ama tkr yazayım tatlım,biraz el becerisi gerektiriyor hiç zor değil,ben daha meşakkatli bir iş sanıyordum değilmiş.Bugün ilk gündü kağıtlara çalıştık,yarın kumaşa çalışacağız inşallah.

görmemişim cnm kusura bakma oo hemen kumaşlara geçiosunuz demek ne kadra sürcek kurs cnm

Tatlım bizim burada kalan çocuklar için sürekli kurs var,takı tasarım,ahşap boyama....vs.Geçen yılda vardı daha çok vaktim olduğu için o zamanlar ilgileniyordum öğretmene fikirde veriyordum.Bu yıl fazla vaktim yok,bugün kaçıverdim işte :)

hmm anladım cnm ii bari o zor işinde böle rahatlatıcı kaçamaklarının olması ii cnm
sigara işini ne yaptın azalttın dimi şeker

bırakmak lazım biran önce cnm ya inş bırakırsın en yakın zamanda
ben çıkıorum cnm görüşürüz daha snra inş öpüyorumm

günaydınnn canlarım
ben geldim veeee sizi çokkkkkk ösledimmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2
erken gelmişsin
tatilin,düğün nasıl geçti anlat bakalım
günaydın arkadaşlar
bende evliler kervanına yeni katılanlardanım, burada görüşürüz artık opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım

Günaydınnnn arkadaşlar.

Angelım hoşgeldin erken mi geldin bize mi öyle geldi?Bizde seni çok özledik.Hadi anlat çabuk nasıl geçti tatil?

Şimdi dışarda bir görev çıktı canlarım gidiyorum 2 saate kadar dönerim inşallah

günaydınnn canlarım
ben geldim veeee sizi çokkkkkk ösledimmmopuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldin, bizde seni özledik valla nerlerdesin nasıl geçti tatil
günaydın arkadaşlar
bende evliler kervanına yeni katılanlardanım, burada görüşürüz artık opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım,öncelikle ,Allah ömür boyu mutlu ve daim etsin, ne kadarlık evlisin tanıtsana kendine
erken gelmişsin

hoşgeldin canım
günaydın drim naber

günaydın mısra,işin bitince görüşürüz,hoşçakal

Günaydın kızlarrr..... Herkese nutlu, huzurlu günler dilerim....

Angelcim hoşgeldin canım... Nasıldı İzmir,tatil,düğün....

erken gelmişsin

hoşgeldin canım

Günaydın kızlarrr..... Herkese nutlu, huzurlu günler dilerim....

Angelcim hoşgeldin canım... Nasıldı İzmir,tatil,düğün....

günaydın canlarım valla bugün işyerindede herkes ne çabuk geldin diyor ama zaman çabuk geçiyor işte 25 günlük tatili bitirdim geldim:))
herşey çok güzeldi
düğünümüz güzel geçti hiçbir tatsızlık olmadı çok şükür
tatile son dakika değişikliğiyle marmarise gittik kayınvalidemlerle 10 gün kaldık ama güzeldi yedik içtik yattık zaten deniz kenarında geçti bütün günümüz cuma ankaraya geldik işte ev temizliğiyle geçti kapılar camlar silindi perdeler yıkandı mutfak banyo halıları yıkamaya gönderdim derkennnn bitti tatil ve bugün iş başı

sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…