bugün kabıma sığamıyorum canım,bunaldımevet canıım ne var ne yok keyifler nasıl
canım çok şükür eşin sağlıklı,sesini duyabiliyorsun,napcaz dirim ya böyle, tabiki ben çok mutluyum garanti bi şi oldu, çocuklarımızın hayatları kurtuldu şimdiden ama en verimli zamanlarımızda en genç çağlarımızı ayrılıklaa geçiriyoruz bence sen bile benden daha şanslısın 8 ayın beraberdi benimse 8 hafta bile değil sadece 6 haftalık bi beraberlik oldu.neden bu kadar doluyum söyleyimmi,cumartesi günü eşimle düğünümüzün olduu salona gittim, düğün vardıı ama yanımdaki eşim değil kayıvalidemde,dedimki ya herkesi kavuşturuyo düğünler dernekler ama beni neden kavuşturmadı, kendi kendime ağladım, o gece ilkkez ağldım, zorum gidiyo, annem babam benim başımın tacı ama evlendikten sonra onların evinde olmuyo, çünkü onları küçük kızları değil sorumluluk sahibi bi kadınsın,
inl çabucak kavuşuruz bee dirimm ama be bu aralar tekliyorum
ne güzel işte destek oluyorlar sana,yanlız değilsin ne güzeldünkü düğünde sırf gölüm kalmasın diye benide kayınbiradrim dansa kaldırdı, çünküherkes biliyoki bi yanım eksik, onlarda ellerinden geldiğince bu eksiği gidermeye çalışıyolar
kızlar ben bsşlıyorum temizliğe.yemek felan derken anca yetirşir.vakit kalırsa girerim tekrar.
size hoş sohbetler.görüşürüz
tatlım işlerim okadar yoğundu ki msn bile açamadım buaralar biraz rahatladım önümüzdeki haftada annemlerin yazlığına gidicem kocam burda yalnız kalıcak içime sıkıntı çöktü benimde gisem mi gitmesem mi diye bilmiyorum ne yapıcam
eşin gitmeni istiyor mu peki???yok canım onunla da ağustosta gidicez yaa bilmiyorum napsam ki
ehh idare eder bunalımlardayımhoşbulduk alınyazımsın sağol tatlım sen nasılsın
aman inş yaşım küçük ama insan dert çekince vakitte geçince eskisi kadar zevk alınacağını sanmıyorum mesela insanın sadec bir kez 1. yıl dönümü olur, ilkkez 2. ayı oluur biz hepsini ayrı geçirdik yaa çok üzülüuorumda llah bundn fazla yük vermesinbugün kabıma sığamıyorum canım,bunaldım
ortadan ikiye çatlıcam şimdi
asıl sen nerelerdeydin canım?nerdeyse 3 aydır yoktun,merak ettik seni :sm_confused:
canım çok şükür eşin sağlıklı,sesini duyabiliyorsun,
alınyazımsın en verimli zamanlarım demişsin,seneye kısmetse gelecek,kavuşacaksınız,daha yaşın kaç ki böyle düşünüyorsun
canım evet zor olduğunun farkındayım,evlenir evlenmez gitmiş,ama temelli değil ki sonuçta,bugünlerde geçecek,
bende anlam veremiyorum bazen mesela cuma çok mutluydum,şimdi de ne çabuk pazartesi olmuş diyorum,eşim yanımda yok,1 ay sonrada asker,evlilik yıldönümümzde de yok,ama yapacak birşey yok ki,yılın bitmesine tam 6 ayımız kaldı,seneye bu zamanları düşünerek mutlu olalım.seneye herşeyi dolu dolu yaşarız.yeterki yanımızda olsunlar
ne güzel işte destek oluyorlar sana,yanlız değilsin ne güzel
allaha şükür ki destekleri çok, geçen eş,im dediki kapıyı açtım bekliyorum kahvaltıya gelmiiyosun yoksun hala dedi, kayınvalidemde ağladı halimize,,
görüşürüz şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?