Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dünkü düğünde sırf gölüm kalmasın diye benide kayınbiradrim dansa kaldırdı, çünküherkes biliyoki bi yanım eksik, onlarda ellerinden geldiğince bu eksiği gidermeye çalışıyolar

kızlar ben bsşlıyorum temizliğe.yemek felan derken anca yetirşir.vakit kalırsa girerim tekrar.
size hoş sohbetler.görüşürüz

evet canıım ne var ne yok keyifler nasıl
bugün kabıma sığamıyorum canım,bunaldım
ortadan ikiye çatlıcam şimdi
asıl sen nerelerdeydin canım?nerdeyse 3 aydır yoktun,merak ettik seni :sm_confused:
canım çok şükür eşin sağlıklı,sesini duyabiliyorsun,
alınyazımsın en verimli zamanlarım demişsin,seneye kısmetse gelecek,kavuşacaksınız,daha yaşın kaç ki böyle düşünüyorsun
canım evet zor olduğunun farkındayım,evlenir evlenmez gitmiş,ama temelli değil ki sonuçta,bugünlerde geçecek,
bende anlam veremiyorum bazen mesela cuma çok mutluydum,şimdi de ne çabuk pazartesi olmuş diyorum,eşim yanımda yok,1 ay sonrada asker,evlilik yıldönümümzde de yok,ama yapacak birşey yok ki,yılın bitmesine tam 6 ayımız kaldı,seneye bu zamanları düşünerek mutlu olalım.seneye herşeyi dolu dolu yaşarız.yeterki yanımızda olsunlar

dünkü düğünde sırf gölüm kalmasın diye benide kayınbiradrim dansa kaldırdı, çünküherkes biliyoki bi yanım eksik, onlarda ellerinden geldiğince bu eksiği gidermeye çalışıyolar
ne güzel işte destek oluyorlar sana,yanlız değilsin ne güzel

kızlar ben bsşlıyorum temizliğe.yemek felan derken anca yetirşir.vakit kalırsa girerim tekrar.
size hoş sohbetler.görüşürüz

görüşürüz şeker

tatlım işlerim okadar yoğundu ki msn bile açamadım buaralar biraz rahatladım önümüzdeki haftada annemlerin yazlığına gidicem kocam burda yalnız kalıcak içime sıkıntı çöktü benimde gisem mi gitmesem mi diye bilmiyorum ne yapıcam

canım eşinle gitseydin keşke,gelemiyormu?

işim sen mutlu ol beni düşünme stresini at yeret diyo onunla ilgili bi sorun yok şükür ama ne biliyim gönlüm razı değil pek

canım gidersin ama çok uzun süre kalmassın,haftasonu eşinde gelir belki

hoşbulduk alınyazımsın sağol tatlım sen nasılsın
ehh idare eder bunalımlardayım
aman inş yaşım küçük ama insan dert çekince vakitte geçince eskisi kadar zevk alınacağını sanmıyorum mesela insanın sadec bir kez 1. yıl dönümü olur, ilkkez 2. ayı oluur biz hepsini ayrı geçirdik yaa çok üzülüuorumda llah bundn fazla yük vermesin

tebrikler mısraa bende çok isterim ebru öğrenmeyi, cssa hoşgeldin canım nasılsın sabah ii deildin

HOŞBULDUKK pek ii değilim kızlar ya midemle başım dertte ağrıo bulanıo hiç bişi yiyemiorum bebiş için üzülüorum oda baş ağrısı yapıo bakalım yarın kontrolümüz var inş herşey yolundadır miniğimbelki cinsiyetinide gösterir:)
mısracım hoşgeldin bizde eşimle çookk istioruz ebru öğrenmeyi inş bigün öğrenebiliriz sen nasıl oldun cnm
dirimim sen nasılsın
angel gelcek inş haftaya az kaldı özledik yaa
alınyazımsın pınar sizler nasılsınız

Ben bugün daha iyiyim cssacım teşekkür ederim.
ınşallah bulantıların kısa sürede sona erer,bebişinin cinsiyetinide çokkkkkkkk merak ediyorum,bakalım hizlerim doğru çıkacak mı?:)

Tatlım ebru yapmak çok zor değil,ama malzemenin kalitesi çok önemliymiş onu anladım.Kullandığın ana madde kitre,aldıkları marka ii çıkmadı kıvamı biraz koyu olmalı bu duru oldu,dolayısıyla renkler istediğimiz şekilde çıkmadı.Boyalarda çok ii değildi,yaptığımız desenler yayıldı .Ama olsun mantığını öğrendim.Laleler kalpler yaptım:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…