Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

okullar açılınca başlıyo belediyelerin kursları.gecen sene kurana gitmiştim.bu sene tekrar gidicem kuran aama haftanın 2 günü de başka bi kursa daha gidiyim diyorum karar veremedim.araştırıyorum.şöle kafa dağıtacak bişi olsun istiyorum.ama benim el becerim aman aman değildir bu arada:)

selam kızlar nasılsınız?

ya dün ütüm 3 saat sürdü ütüyü yaparken kayınvalıdem aradı eşimin anneannesi ve dedesi gelmek istiyolarmıs bi telaş evi toparladım sonra yemeğim yoktu yemek yaptım sonra mısranın meşhur havuçlu kekinden yaptım muhteşem oldu hatta bitti kalmadıcokacimcoook mısracım tekrar teşekkürler bu guzel tarifi verdiğin içinŞeniz

sonra misafirlerim 11 de gitti derken bayılmışımmafoldumben

asıl onemlı olan ıse bugun ümitli oldugum bi iş görüşmesine gidiyorum kaydirigubbakcemile2

maille başvurmustum mailime cevap verdiler ve çalışma şartlarını gonderdıler kabul edersen tekrar başvur dedıler
tekrar basvurdum ıkı saat sonra aradılar ve bugun gıdıyorum
haberleri gelince veririm
ayy çok konuştum
angel canım hoşgeldina.s.

Valla birsamcım ahşap boyama,takı tasarımı,seramik ,ebru hepsi çok güzel yalnız birazda sabır işi.
Bence gitmelisin hem zaman geçecek,hem kafanı dağıtacaksın sanada çok ii gelecek.

Bu arada sen o kullandığın ilaçları ne zamandır içiyorsun?

baya yoğun bi gün geçirmişsin.3 saat ütü ha:1shok:iş konusunda da umarım hayırlısı olur.bekliyoruz merakla haber.

Haktancım ne tesadüf dün bende gece 1 de bugün yemesi için eşime havuçlu kek yaptım çok puf puf olmuş.Yumurtaları çokkkkkkkk çırp dahada harika oluyor.Beğenmenede sevindim cnm.

ış görüşmen çok ii geçecek merak etme,birazcık az para verecekler sadece.Burcun neydi?

baya yoğun bi gün geçirmişsin.3 saat ütü ha:1shok:iş konusunda da umarım hayırlısı olur.bekliyoruz merakla haber.

evet hayatım dün bayıldım valla eşimin bütün tişörtlerini yıkamıştım bıde dıger utulerıde yaptırmadı bana haftasonu hepsi birikmişti bide ben iç çamaşırına kadar ütülediğim için bıraz uzun sürdükaydirigubbakcemile3

iş için inşallah guzel haberler verırım çalışmayı çok ıstıyorum ama aklıma takılan tek şey cumartesıde çalışıcak olmam :uhm:

5 senedir içiyorum mısracım.2004 temmuzdan beri yani

mısracım yumurtaları çok çırpmıştım harıka otesi oldu ciddencokacimcoook

aaa mısra nerden bildin az parayla başlarsın falan dediler valla bildin yaaa
burcum boğa canım
başka varmı tahminin:kedi:

.doğru ya sen iç çamaşırlarına kadar ütülüyodun.senin ütülerin 3 saat sürmesi normal.kaydirigubbakcemile3c.tesi tüm gün mü yarım gün mü.benim eşim de çalışıyo c.tesi ama 1 e kadar

Haktancım günlük burç yorumunu okudun mu bak ne diyordu?
Sevgili Boğalar, saat 10:41 itibariyle oluşacak enerjiler altında, yakın çevrenizle olan ilişkiniz başta olmak üzere, yüksek eğitiminiz, inancınız, mesleki kariyerinizle ilgili konularda önemli bir gelişme için start verebilirsiniz.Bunun için yapmanız gereken değerlerinize sahip çıkmak ve cesaretle ileriye bakmak olmalıdır.::):)

.doğru ya sen iç çamaşırlarına kadar ütülüyodun.senin ütülerin 3 saat sürmesi normal.kaydirigubbakcemile3c.tesi tüm gün mü yarım gün mü.benim eşim de çalışıyo c.tesi ama 1 e kadar

hayatım tam olarak bilmiyorum cumartesı kaça kadar ayrıntıarı gıdınce konusucam inşallah yarım gundur:1closedeyes:

Haktancım aylık iş yaşamı yorumun:)
14 Haziran – 3 Temmuz tarihleri arasında ise, Merkür gezegeni yöneticisi olduğu ıkizler burcunda seyrine başladığında, çalışma yaşamınızla alakalı her konuda iletişim, haberleşme, bilgi sahibi olma ve bilgiyi gerekli alanlarda kullanma dönemi başlamış demektir. Hemen hemen her konuda kendinizi ifade ederek bilginizi ve tecrübenizi gerekli alanlarda ifade edebilirsiniz. Söz gelimi iş sorununuz varsa bu dönemde, girişimlerde bulunmak gayet kolaydır. Çünkü dışa dönük ve oldukça hareketlisinizdir. Bu hareketlilikte her ne kadar sadece kendinizi göstermek ve dinletmekten yana olsanız da insanlar sizin anlattıklarınızı dikkatle dinleyebilirler. Daima tetikte bir haliniz vardır. Bu şüpheleriniz nedeniyle değil, çok yönlülüğünüz sebebiyledir. Zihniniz ve bedeniniz doğal olarak her türlü uyarıma açıktır. Sürekli bir çalışma ve faaliyet içinde oradan oraya koşturabilirsiniz. Tabi burada dikkat edeceğiniz husus, amaçlarınızın farkında olarak hareket etmek ve bu süreçten olabildiğince faydalanmaktır. Kısa olan bu seyirde çalışma hayatınızla ilgili konularda kendinizi ne kadar güçlü bir şekilde ifade edebilirseniz o denli verimli bir şekilde geçirmiş olursunuz. Ticaret, bilgi işlem, ulaşım, satış ve pazarlama, turizmeğitmenlik, medya, yayıncılık, yazma ve konuşmanın geçerli olduğu her türlü meslekte becerikli ve ikna kabiliyetiniz yüksek bir şekilde bağlantılar kurabilirsiniz. Bu öylesi bir dönemdir ki, yerinizde oturmanız, kendinizi dinlemeniz, sonra hallederim demeniz imkansızdır. Bir an önce acele etmeli ve sonuca ulaşmalısınızdır. Yani ister istemez aklınızı ve hünerlerinizi yaratıcı bir şekilde ortaya koymanız gerekmektedir.

Kimileriniz bu süreçte işiyle ilgili seyahatler yaparken, bazılarınız yeni iş girişimlerinde bulunabilir, çoğunluğunuz ise başkalarına faydalı olabilecek, kendisi için de anlamlı olan işlerle sürekli meşgul olabilir. Yetenek geliştirme yoluyla ekmeğinizi kazanmak, ustalaşma, kendinize yeterli olmayı sağlama, geliştirme yine bu enerji altında mümkündür. Sağlıklı çalışmak için fiziksel form tutmak gündelik iş yaşamının stresini üzerinizden atabilmek için çalışma hayatınızla ilgili düzenlemelerde bulunmak, eğer serbest bir işiniz varsa farklı yöntemler deneyerek işinizi geliştirmek, kısaca yararlı olmaya çalışmak bu sürecin etkili sonuçlarından birkaçıdır. Yalnız belirttiğim gibi kısa seyirli olması sebebiyle ne kadar hızlı hareket ederseniz o denli yararlanmanız mümkün olacaktır. Eğer girişimde bulunmak, bağlantılar kurmak, işinizde verimli ve gündelik hayatınızda hızlı bir şekilde hareket etmek istiyorsanız birazdan açıklayacağım noktalara dikkat etmeniz son derece faydalıdır.

Öncelikle, çalışma hayatınızla ilgili konularda kendinizi geliştirmek ve doyuma ulaşmak istiyorsanız, hedeflerinizin bilinci içinde olmayı bilmeniz gerekiyor. Çünkü bu enerji öylesine hızlı ki, belli bir sistemde gidilmediği anda dağılmak mümkündür. Örneğin yaşınız genç ise, bu tarihler arasında hem bir şeyler öğrenmek hem de yeteneklerinizi geliştirmek için hızlı kurslara yazılabilir, staj yapabilir, bir yandan çalışır diğer yandan para kazanabilirsiniz. ış hayatında yükselmek için becerilerinizi gösterebileceğiniz sınavlara katılabilirsiniz. Bildiğiniz gibi 14 Haziran tarihinde öğrenme seçme sınavı ardından yabancı dil ve Kamu personeli seçme sınavları yapılacak. Ne kadar çok dikkatinizi toplayabilirseniz o denli başarılı olmanız mümkün olacağını biliniz. Bunlar son derece hayati olup, doğal olarak belli bir odaklanmayı gerektiren önemli imtihanlardır. Kestirmecilik yerine, bir konuda derinleşmeye ve sabır göstermeye çalışmalısınız. Sağlıklı merak duygusu içinde, bir konunun her iki yönünü görerek, dinleyerek, hedefe yönelik bilgiler toplarsanız, bu bilgileri sözlü veya yazılı şekilde ifade etmeniz de kolay olacaktır.

Tatlım epey uzun bir süre konulan tanı nedir?Özeldende yazabilirsin

yok cnm burdan da anlatırım.konulan teşhis p.atak.ayyy ilk günlerim aklıma geldikçe fena oluyorum.herşeyi ama aklına gelebilecek her şeyi ölümle ilişkilendiriyodum.her an her saniye ölecekmişim gibi geliyodu.o kadar zayıflamıştım ki.düşün şimdi bir kahvaltı da 2-3 poğaçayı yerim ama o zaman yarım poğaça ile bütün günümü geçiriyodum.o zamanlar giydiğim bi pantolonum belimden düşüp topuklarımın altına kadar iniyodu.şimdi olmuyokaydirigubbakcemile3ALLAH'ıma şükürler olsun ki ilk günlerle kıyaslanamayacak kadar iyiyim.

ayyy süpermiş okumamıştım valla
hadi bu doğruda senin az para vercekler demen beni şaşırttı sankı senle mailleşmişim gibi dün çünkü dün kurumla mailleşerek başvurum onaylandıyakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…