selam kızlar nasılsınız?
ya dün ütüm 3 saat sürdü ütüyü yaparken kayınvalıdem aradı eşimin anneannesi ve dedesi gelmek istiyolarmıs bi telaş evi toparladım sonra yemeğim yoktu yemek yaptım sonra mısranın meşhur havuçlu kekinden yaptım muhteşem oldu hatta bitti kalmadıcokacimcoook mısracım tekrar teşekkürler bu guzel tarifi verdiğin içinŞeniz
sonra misafirlerim 11 de gitti derken bayılmışımmafoldumben
asıl onemlı olan ıse bugun ümitli oldugum bi iş görüşmesine gidiyorum kaydirigubbakcemile2
maille başvurmustum mailime cevap verdiler ve çalışma şartlarını gonderdıler kabul edersen tekrar başvur dedıler
tekrar basvurdum ıkı saat sonra aradılar ve bugun gıdıyorum
haberleri gelince veririm
ayy çok konuştum
angel canım hoşgeldina.s.
baya yoğun bi gün geçirmişsin.3 saat ütü ha:1shok:iş konusunda da umarım hayırlısı olur.bekliyoruz merakla haber.
Valla birsamcım ahşap boyama,takı tasarımı,seramik ,ebru hepsi çok güzel yalnız birazda sabır işi.
Bence gitmelisin hem zaman geçecek,hem kafanı dağıtacaksın sanada çok ii gelecek.
Bu arada sen o kullandığın ilaçları ne zamandır içiyorsun?
Haktancım ne tesadüf dün bende gece 1 de bugün yemesi için eşime havuçlu kek yaptım çok puf puf olmuş.Yumurtaları çokkkkkkkk çırp dahada harika oluyor.Beğenmenede sevindim cnm.
İş görüşmen çok ii geçecek merak etme,birazcık az para verecekler sadece.Burcun neydi?
5 senedir içiyorum mısracım.2004 temmuzdan beri yani
evet hayatım dün bayıldım valla eşimin bütün tişörtlerini yıkamıştım bıde dıger utulerıde yaptırmadı bana haftasonu hepsi birikmişti bide ben iç çamaşırına kadar ütülediğim için bıraz uzun sürdükaydirigubbakcemile3
iş için inşallah guzel haberler verırım çalışmayı çok ıstıyorum ama aklıma takılan tek şey cumartesıde çalışıcak olmam :uhm:
.doğru ya sen iç çamaşırlarına kadar ütülüyodun.senin ütülerin 3 saat sürmesi normal.kaydirigubbakcemile3c.tesi tüm gün mü yarım gün mü.benim eşim de çalışıyo c.tesi ama 1 e kadar
Tatlım epey uzun bir süre konulan tanı nedir?Özeldende yazabilirsin
Haktancım günlük burç yorumunu okudun mu bak ne diyordu?
Sevgili Boğalar, saat 10:41 itibariyle oluşacak enerjiler altında, yakın çevrenizle olan ilişkiniz başta olmak üzere, yüksek eğitiminiz, inancınız, mesleki kariyerinizle ilgili konularda önemli bir gelişme için start verebilirsiniz.Bunun için yapmanız gereken değerlerinize sahip çıkmak ve cesaretle ileriye bakmak olmalıdır.::):)
ayyy süpermiş okumamıştım valla
hadi bu doğruda senin az para vercekler demen beni şaşırttı sankı senle mailleşmişim gibi dün çünkü dün kurumla mailleşerek başvurum onaylandıyakaydirigubbakcemile3
EEEEE müneccimlik vardır serde:roflol:
valla varmış şok oldumkaydirigubbakcemile3
akşam gelir size haberleri veririm
buranın olmasını ıstıyorum çünkü bir hayır kurumu aynı zamanda :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?