evet sormakta alınyazımsının aklına geldi kaydirigubbakcemile3
pınarda var canım :jeyyar:
lülülülülülülmaz:kaydirigubbakcemile3
buluşalım sende öğren şekerciğim
canım benim aynı şeyleri hisettik demekki :))) teşekkür ederim şekerim, evlilik takvimimi evde yaptım bizdede yasak o siteye girmek aalesefkiçok güldük ama ya ,ben mi sen mi?senin gözlerinin içi gülüyor şekerim kaydirigubbakcemile3
bu arada evlilik takviminde çok güzel olmuş,
ben evlilik takvimi yapamıyorum,bize yasak
size yasak değil :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
İyiyim tatlım. Çok sevindim adınıza.Valla kıskandımkaydirigubbakcemile
canım bizim kurum yemek sitelerini bile yasaklamış :sm_confused:sana nie yasak.anlamadım.bende ankaralıyım yaaa.ama eş durumundan istanbuldayımkaydirigubbakcemile3
hihoyyytİyiyim tatlım. Çok sevindim adınıza.Valla kıskandımkaydirigubbakcemile
ozi vardı pek girmiyo ama bitane daha vardı unuttum şimdi adını
özelden atarız, bizim koçişler duyarsa buraya takılıyoz diye keserler sonra bizi , dirimle ortak noktamız :))
birsamda gelir ist dan ohhhh :))) bizde yasak siteler varda onu diyo dirim.
canım benim aynı şeyleri hisettik demekki :))) teşekkür ederim şekerim, evlilik takvimimi evde yaptım bizdede yasak o siteye girmek aalesefki(( geçenlerde bi msn yi açmışlar şok oldum valla hayret dedim
canım bide izmire geliriz nolcak, ozamnda senle tanışırız olmazmı, yada bal evlenirken ankaraya bi otobüs göndercekti evini sermeye izmire uğrar seni de alırız olmazmı :))
valla benim kociş biliyor hiçte sorun etmiyor
ben hastanede yatarken arkadaşımdan duydum adını çok övüyordu kk ya girin her türlü bilgi var diye ben girdim onu geçtim şimdi ama sadece burdayım diğer yerlere pek bakamıyorum
sonra hastane çıkışı dedim kocişe sibel kk diye bi yer var dedi bi bakalım dedim açtık baktık hatta o kayıt etti ben beceremedim başta rumuzuda o koydu angel meleğim benim diye hatta o kara melek dedi ama ben istemedimkaydirigubbakcemile3
şimdide bazen akşamları bile o tv seyreder ben bakarım kk ya bi sorunumuz yok yaniopuyorumnanaktan
valla ne güzel yaa, halbuki ne güzel b, site, erkekler vardır diye korkuyo galiba, saçma sapn bii yer diye düşünüyo bende demiyorum artık napalım.ama benimkide keşke senin koçiş gibi olsaydı ne güzel girerdim akşamlarıda, derdim arkadaş olduk bide :)))valla benim kociş biliyor hiçte sorun etmiyor
ben hastanede yatarken arkadaşımdan duydum adını çok övüyordu kk ya girin her türlü bilgi var diye ben girdim onu geçtim şimdi ama sadece burdayım diğer yerlere pek bakamıyorum
sonra hastane çıkışı dedim kocişe sibel kk diye bi yer var dedi bi bakalım dedim açtık baktık hatta o kayıt etti ben beceremedim başta rumuzuda o koydu angel meleğim benim diye hatta o kara melek dedi ama ben istemedimkaydirigubbakcemile3
şimdide bazen akşamları bile o tv seyreder ben bakarım kk ya bi sorunumuz yok yaniopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 Olur tatlım karnım burnumda ohhhh belki ankara'da doğururum o zaman da kociş çakar:kedi:
:1hug:
:gitme:valla benim kociş biliyor hiçte sorun etmiyor
valla ne güzel yaa, halbuki ne güzel b, site, erkekler vardır diye korkuyo galiba, saçma sapn bii yer diye düşünüyo bende demiyorum artık napalım.ama benimkide keşke senin koçiş gibi olsaydı ne güzel girerdim akşamlarıda, derdim arkadaş olduk bide :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zemuszemusopuyorumnanaktan
valla ne güzel yaa, halbuki ne güzel b, site, erkekler vardır diye korkuyo galiba, saçma sapn bii yer diye düşünüyo bende demiyorum artık napalım.ama benimkide keşke senin koçiş gibi olsaydı ne güzel girerdim akşamlarıda, derdim arkadaş olduk bide :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zemuszemusopuyorumnanaktan
ne güzel :gitme:bizimde sorunumuz yok kk ile ilgili eşimle.sadece arada bazı ark.ları msn e ekliyorum.bana ikide birde "erkek çıkmasın bu...? ya erkek se..? "kaydirigubbakcemile3diyo o kadar.kızlar buluşacaksanız ben ankaradayken buluşun hadikaydirigubbakcemile3
Angelcim ya güya sen İzmir'e geldiğinde görüşecektik.Yalan oldu valla.mafoldumben
:gitme:
bizimde sorunumuz yok kk ile ilgili eşimle.sadece arada bazı ark.ları msn e ekliyorum.bana ikide birde "erkek çıkmasın bu...? ya erkek se..? "kaydirigubbakcemile3diyo o kadar.kızlar buluşacaksanız ben ankaradayken buluşun hadikaydirigubbakcemile3
canım ne güzel ortalık iyi değil aslında,ama bu topikteki arkadaşların hepsi bayanbilmiyorum ki cnm herkesin kocişi huyu farklı tabi normal yani
ama bakıyor eşim bazen yazarken falan alla alla baya arkadaşsınız diyor
hatta bazı arkadaşlarımın msn i de kayıtlı benden
evden msn den görüşüyorum
mesela teolog un gelinliğini bile gördüm msn den :):):)
cep telefonlarını aldığım arkadaşlarımda var
yani bence hiç sorun yok ve kocişe görede sorun yok
çünkü ben samimiyetle inanıyorum ki burdakiler benim dostum ve hepsi kızzzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ne zaman geliyuosun ankaraya
varsa buluşacak olan ben uyarım yaneezemuszemus
bencede jazminim, aman gizli kalsın yinede :))Rüyamızda belki ancak deriz alınyazımsınkaydirigubbakcemile3
valla iyi olur dirimcim :))alınyazımsın resim silmeyi anlatayım mı??
valla be buluşursak birsamda olsun lütfen , erkek milleti ya takıntı var bi yerde demekki :))bizimde sorunumuz yok kk ile ilgili eşimle.sadece arada bazı ark.ları msn e ekliyorum.bana ikide birde "erkek çıkmasın bu...? ya erkek se..? "kaydirigubbakcemile3diyo o kadar.kızlar buluşacaksanız ben ankaradayken buluşun hadikaydirigubbakcemile3
bencede canım işte gel sen bide bizimkilere anlat aman o bilmesede biz inede görüşürüz, dirimle gezerken diyorum kızlarla geziyoruz, o öyle bisin, nabza göre şerbet misali kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bilmiyorum ki cnm herkesin kocişi huyu farklı tabi normal yani
ama bakıyor eşim bazen yazarken falan alla alla baya arkadaşsınız diyor
hatta bazı arkadaşlarımın msn i de kayıtlı benden
evden msn den görüşüyorum
mesela teolog un gelinliğini bile gördüm msn den :):):)
cep telefonlarını aldığım arkadaşlarımda var
yani bence hiç sorun yok ve kocişe görede sorun yok
çünkü ben samimiyetle inanıyorum ki burdakiler benim dostum ve hepsi kızzzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?