Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet sormakta alınyazımsının aklına geldi kaydirigubbakcemile3

pınarda var canım :jeyyar:

lülülülülülülmaz:kaydirigubbakcemile3

buluşalım sende öğren şekerciğim

hım pınarı unutmuşum

o zaman
6 kişiyiz

ama biz buluşamayız ki dirimcim
zor yani siz aynı kurumdasınızda buluştunuz ne güzel

canım benim aynı şeyleri hisettik demekki :))) teşekkür ederim şekerim, evlilik takvimimi evde yaptım bizdede yasak o siteye girmek aalesefki (( geçenlerde bi msn yi açmışlar şok oldum valla hayret dedim
İyiyim tatlım. Çok sevindim adınıza.Valla kıskandımkaydirigubbakcemile

canım bide izmire geliriz nolcak, ozamnda senle tanışırız olmazmı, yada bal evlenirken ankaraya bi otobüs göndercekti evini sermeye izmire uğrar seni de alırız olmazmı :))

sana nie yasak.anlamadım.bende ankaralıyım yaaa.ama eş durumundan istanbuldayımkaydirigubbakcemile3
canım bizim kurum yemek sitelerini bile yasaklamış :sm_confused:
sanki sabahtan akşama kadar yemek tarifine bakıyorum :uhm:

İyiyim tatlım. Çok sevindim adınıza.Valla kıskandımkaydirigubbakcemile
hihoyyyt

valla benim kociş biliyor hiçte sorun etmiyor
ben hastanede yatarken arkadaşımdan duydum adını çok övüyordu kk ya girin her türlü bilgi var diye ben girdim onu geçtim şimdi ama sadece burdayım diğer yerlere pek bakamıyorum
sonra hastane çıkışı dedim kocişe sibel kk diye bi yer var dedi bi bakalım dedim açtık baktık hatta o kayıt etti ben beceremedim başta rumuzuda o koydu angel meleğim benim diye hatta o kara melek dedi ama ben istemedimkaydirigubbakcemile3
şimdide bazen akşamları bile o tv seyreder ben bakarım kk ya bi sorunumuz yok yaniopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 Olur tatlım karnım burnumda ohhhh belki ankara'da doğururum o zaman da kociş çakar:kedi:

Ne güzel:gitme:

valla ne güzel yaa, halbuki ne güzel b, site, erkekler vardır diye korkuyo galiba, saçma sapn bii yer diye düşünüyo bende demiyorum artık napalım.ama benimkide keşke senin koçiş gibi olsaydı ne güzel girerdim akşamlarıda, derdim arkadaş olduk bide :)))

kaydirigubbakcemile3 Olur tatlım karnım burnumda ohhhh belki ankara'da doğururum o zaman da kociş çakar:kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zemuszemusopuyorumnanaktan

:gitme:

Rüyamızda belki ancak deriz alınyazımsınkaydirigubbakcemile3

bizimde sorunumuz yok kk ile ilgili eşimle.sadece arada bazı ark.ları msn e ekliyorum.bana ikide birde "erkek çıkmasın bu...? ya erkek se..? "kaydirigubbakcemile3diyo o kadar.kızlar buluşacaksanız ben ankaradayken buluşun hadikaydirigubbakcemile3

bilmiyorum ki cnm herkesin kocişi huyu farklı tabi normal yani
ama bakıyor eşim bazen yazarken falan alla alla baya arkadaşsınız diyor
hatta bazı arkadaşlarımın msn i de kayıtlı benden
evden msn den görüşüyorum
mesela teolog un gelinliğini bile gördüm msn den :):):)
cep telefonlarını aldığım arkadaşlarımda var
yani bence hiç sorun yok ve kocişe görede sorun yok
çünkü ben samimiyetle inanıyorum ki burdakiler benim dostum ve hepsi kızzzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ne güzel :gitme:
canım senin geldiğin tarihlerde ben yokum,kısmetse inşallah didiyorum kocişin yanına opuyorumnanaktan

Angelcim ya güya sen İzmir'e geldiğinde görüşecektik.Yalan oldu valla.mafoldumben

evet canım yalan oldu sana özelden msj attım kitliydi ulaşmaya çalıştım izmirdede girdim kk ya ama sen o zaman başka sorunlarla uğraşıyormuşsun neyse gelirim ben yine izmire bundan sonra bi ayağımız orada nasılsa görüşürüz
canımın içi

:1hug:

ne zaman geliyuosun ankaraya
varsa buluşacak olan ben uyarım yaneezemuszemus

canım ne güzel ortalık iyi değil aslında,ama bu topikteki arkadaşların hepsi bayan
ne güzel vakit geçiriyoruz,işte gelmesse iyi vall :kedi:
alınyazımsın albümüme bir resim yükledim anlatmak için hihoyyyt

Rüyamızda belki ancak deriz alınyazımsınkaydirigubbakcemile3
bencede jazminim, aman gizli kalsın yinede :))
alınyazımsın resim silmeyi anlatayım mı??
valla iyi olur dirimcim :))
valla be buluşursak birsamda olsun lütfen , erkek milleti ya takıntı var bi yerde demekki :))
bencede canım işte gel sen bide bizimkilere anlat aman o bilmesede biz inede görüşürüz, dirimle gezerken diyorum kızlarla geziyoruz, o öyle bisin, nabza göre şerbet misali kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dirimcim albümü nasıl yapıyoruz
anlatsana bende koyuyum bi kaç resim:))))
şöle düğünden elbisemle falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…