bende sporumu yaptım geldim.ama sanırım çalışanlar çıkmışlar
bende yeni evlendim 2 ay oluyo 1 hafta oluyo burayı keşfedeli baktım çok hoşuma gitti yani
merhaba kızlarr
gelebildim en sonunda ama o kadar yorgunumkii yoğun bir hafta sonu geçirdim dün abimle yengem geldiler bugün öğleden sonrada çocuklarıda alıp gittilerzaman çok çabuk geçti maleseff
onlar gittikten sonrada oturma odamın halısını yıkadım ama bittim resmen tek başına zormuş diğerlerini yıkamaya vermeyi düşünüyorum
sizler nasılsınız ?
merhaba kızlarr
gelebildim en sonunda ama o kadar yorgunumkii yoğun bir hafta sonu geçirdim dün abimle yengem geldiler bugün öğleden sonrada çocuklarıda alıp gittilerzaman çok çabuk geçti maleseff
onlar gittikten sonrada oturma odamın halısını yıkadım ama bittim resmen tek başına zormuş diğerlerini yıkamaya vermeyi düşünüyorum
sizler nasılsınız ?
birsamcım hoşgeldin hayatım
bahcem canım sende hoşgeldın aramıza sanırım aramızda 1 ay var bende 1 ay 6 gunluk evlıyımkaydirigubbakcemile2
teologcum tarihin belli olmasına çok sevındım çok çok az kalmış artık :lepi:
canım benim eşim tercüman özek bi şirkette
birsamcım hoşgeldin hayatım
bahcem canım sende hoşgeldın aramıza sanırım aramızda 1 ay var bende 1 ay 6 gunluk evlıyımkaydirigubbakcemile2
teologcum tarihin belli olmasına çok sevındım çok çok az kalmış artık :lepi:
canım benim eşim tercüman özek bi şirkette
baya olmuş yine de canım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
hoşbulduk canım hayırlı olsun sonuna kadar sende mutlu olursun canım
ya bu topiği çok sevdimmm.yenıyım ve yenı gordum hepsını okumak istiyrum ama çok sayfa var
saol canım allah hiçbirimizin mutlulugunu bozmasın:lepi:
hoşgeldın canım
ben bu topige geldıgımde 500 sayfa vardı hepsini okumak 15 -20 gunumu almıstı bence canın sıkıldıkça gerıye don çok hoş sohbetler varkaydirigubbakcemile3
nasılsın?
ya bu topiği çok sevdimmm.yenıyım ve yenı gordum hepsını okumak istiyrum ama çok sayfa var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?