Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyi nasıl olsun canım düğünüm hayırlısıyla 1 agustos da hazırlıklar hızlandı tabi zaman azalınca haktann cım eşin ne iş yapıyordu senin

merhaba kızlarr
gelebildim en sonunda ama o kadar yorgunumkii yoğun bir hafta sonu geçirdim dün abimle yengem geldiler bugün öğleden sonrada çocuklarıda alıp gittiler zaman çok çabuk geçti maleseff
onlar gittikten sonrada oturma odamın halısını yıkadım ama bittim resmen tek başına zormuş diğerlerini yıkamaya vermeyi düşünüyorum
sizler nasılsınız ?

iyiyiz jnaz cım seni sormalı yine temizlik yaptın anlaşılan gerci iki haftadır da biz yapıyoruz

teologcum düğün tarihin belli olmuş hadi hayırlısı tatlım
birsamcım yorulmuşsundur bende bi başlayabilsem spora harika olacak
yeni gelen arkadaşlarda var hoşgeldinizzz

birsamcım hoşgeldin hayatım
bahcem canım sende hoşgeldın aramıza sanırım aramızda 1 ay var bende 1 ay 6 gunluk evlıyımkaydirigubbakcemile2
teologcum tarihin belli olmasına çok sevındım çok çok az kalmış artık :lepi:

canım benim eşim tercüman özek bi şirkette

kolay gelsin canım

sağolasın canım sen evlendin sıra bana geldi artık

hoşbulduk canım hayırlı olsun sonuna kadar sende mutlu olursun canım

jnazcım hoşgeldın tatlım
hadi geçmiş olsun güzel ama yorucu gunler geçirdin sende bıraz dınlen artık canım

ya bu topiği çok sevdimmm.yenıyım ve yenı gordum hepsını okumak istiyrum ama çok sayfa var

ya bu topiği çok sevdimmm.yenıyım ve yenı gordum hepsını okumak istiyrum ama çok sayfa var

hoşgeldın canım
ben bu topige geldıgımde 500 sayfa vardı hepsini okumak 15 -20 gunumu almıstı bence canın sıkıldıkça gerıye don çok hoş sohbetler varkaydirigubbakcemile3
nasılsın?

hoşgeldın canım
ben bu topige geldıgımde 500 sayfa vardı hepsini okumak 15 -20 gunumu almıstı bence canın sıkıldıkça gerıye don çok hoş sohbetler varkaydirigubbakcemile3
nasılsın?

canım düğün foto larını gördüm çok güzel bir gelin olmuşsun cok güzel yüzün ve saçların var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…