kızlar ben geldim napıyonuz ?
Canım benimde son adet tarihim 14 mayıstı.Ama Mayıs sonunda oldum sanırım.Bnimde Mayıs erkek Haziran kız.Sınırdayım vallakaydirigubbakcemile3
eveeeeett tarih 1 agustos
dirim bebek oldu opuyorumnanaktan
ben mısrayı öylesine sormuştum yani :kedi:canım yaa çok iyi anlıyorum seni, nişanlına iş ararken çektiğiniz sıkıntılarda eski bizi hatırlıyodum ama allah öyle büykki herşeyi yoluna koyuyo, hani derler ya evlilikte keramet vardır diye, bizim kerametimizde evlendikten 9 gün sonra eşimin memurluk atamsının olduğunu öğrenmek oldu, inş evlilik dilediğiniz herşeyi önünüze getirir
evet ama biz varız bak küserizzz
ben mısrayı öylesine sormuştum yani :kedi:
üf ya içim daraldı okulu aradım,tez'e başlamadığım halde,yüksek lisans tez notu Kaldı gözüküyor anlamadım ya,inşallah problem olmaz
gamyoncuiremsuopuyorumnanaktanah canım yerim seni ben, hemen getiriyorum sana süt, yakınız nasılsa :))) anne eli değmiş gibi olmaz ama idare et artık opuyorumnanaktan
görüşürüz canımsizin sohbetinize doyum olmaz kızlar ben gidiyorum müsait olursam dönerim yine
canım bugün çok yoruldun sanırım :sm_confused:başım felaket ağrıyor canlar gözlerim yanıyor
Allah tan evde yemek hazırda uğraşmıcam birde onunla
yemek yeyip direk uyumayı planlıyorum bakalım
kızlar selam ben geldim nasılsınız?
haftasonu kpss girdim sonrada kardeşim ve eşimin kardeşi bize geldiler falan filan güzel bi haftasonuydu dıyebılırım
bugun ise evi sildim süpürdüm toz aldım tıkadım yağladımkaydirigubbakcemile3
size geldim geçmişi okuyayım dedim olmadı çok yazmışsınızkaydirigubbakcemile3
neler yapıyosunuz ne var ne yok?
opuyorumnanaktan tamam affettik opuyorumnanaktan yanlışlık olmuştur canım bazen saçmalıyolar
kızlar selam ben geldim nasılsınız?
haftasonu kpss girdim sonrada kardeşim ve eşimin kardeşi bize geldiler falan filan güzel bi haftasonuydu dıyebılırım
bugun ise evi sildim süpürdüm toz aldım tıkadım yağladımkaydirigubbakcemile3
size geldim geçmişi okuyayım dedim olmadı çok yazmışsınızkaydirigubbakcemile3
neler yapıyosunuz ne var ne yok?
gamyoncuiremsuopuyorumnanaktan
canım şuan herşeyi yiyebilir, herşeyi içebilirim getir sen kaydirigubbakcemile3
görüşürüz canım
canım bugün çok yoruldun sanırım :sm_confused:
eve gidip bende uyumak istiyorum opuyorumnanaktan
canım hareketli bir haftasonu geçirmişsin,saat 12-13 gibi geliyordun,geciktin bugün
angelım nedir bu yorgunlugun sebebi canım benim hayırlı haberlermi var yoksa inşallahalkisalkisalkis
inşallah canım ya ben bide çok takıntılı biriyim
danışmanımı aradım,ama açmadı,hocada artık diyecek ne evhamlısın diye sinir oldum yaklava:
oo maşallah türkçeden 1 yanlış çok iyi kaydirigubbakcemile5evet dirimcim kardeşim bizde kaldı kahvaltı yapıp sohbet ettik biraz o gittikten sonra evi temizlemeye başladım buraya oturunca gözümde büyüyo işler kalkamıyorum bılgsayar başından bitireyım gelim dedim
iyiyim dirimcim sınav iyiydi galiba ben öylesine girmiştim sınava seneye hazırlanark giricem ben
ama yınede turkçeden 1 tane yalnışım çıktı diğerlerini pek hatırlamadıgım için bakamadım cevaplarına çünkü salladımkaydirigubbakcemile3
bide o gun sabah 7 dıye 6 da kalkmışım yanlışlıklakaydirigubbakcemile3felaket zor 3 saatti benim için sınava gırmeyeli uzun zaman olmuşkaydirigubbakcemile3
siz nasılsınız?
başka zaman yazmıcaksın yanibilmemki nedir:kedi:
dün yorgun bir gün geçirdim dinlenemedim
şimdide bi an önce gidip yatmak uyumak istiyorum zaten şu anda gözlerimi zor açıyorum
uyumayım diye size yazıyorumşakkıdı
inşallah canım,aksilik olmasında,enstitü her dönem tez'i otomatik olarak veriyor zaten,daha teze başlamama rağmen,ilk defa kaldı görünüyor neyse iyi düşünmeye çalışayım yerimsenibeninş önemli değildir ben olsam bende arardım sonuçta o kadar çabalıyosun bide kaldu yazusı görmek birde almadığın dersten kaldığını görmek insanı şüpheye düşürür umarı sıkıntı yaşamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?