Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ben geldim napıyonuz ?

iyi tubis sen napıyosun
bi müşteri bir saattir onunla uğraşıyordum
anca gelebildim ve siz yine döktürmüşsünüz

Canım benimde son adet tarihim 14 mayıstı.Ama Mayıs sonunda oldum sanırım.Bnimde Mayıs erkek Haziran kız.Sınırdayım vallakaydirigubbakcemile3

hadi bakalım hayırlısı hakkımızda

eveeeeett tarih 1 agustos

ayy teocum çok sevindim canım
düğün afyonda olcak dimi
afyonun neresindesiniz merkezdemi
hayırlı olsun canım ALlah tamamına erdirsin inş.:Saruboceq:

ben mısrayı öylesine sormuştum yani :kedi:
üf ya içim daraldı okulu aradım,tez'e başlamadığım halde,yüksek lisans tez notu Kaldı gözüküyor anlamadım ya,inşallah problem olmaz

başım felaket ağrıyor canlar gözlerim yanıyor
Allah tan evde yemek hazırda uğraşmıcam birde onunla
yemek yeyip direk uyumayı planlıyorum bakalım

kızlar selam ben geldim nasılsınız?

haftasonu kpss girdim sonrada kardeşim ve eşimin kardeşi bize geldiler falan filan güzel bi haftasonuydu dıyebılırım
bugun ise evi sildim süpürdüm toz aldım tıkadım yağladımkaydirigubbakcemile3
size geldim geçmişi okuyayım dedim olmadı çok yazmışsınızkaydirigubbakcemile3
neler yapıyosunuz ne var ne yok?

ben mısrayı öylesine sormuştum yani :kedi:
üf ya içim daraldı okulu aradım,tez'e başlamadığım halde,yüksek lisans tez notu Kaldı gözüküyor anlamadım ya,inşallah problem olmaz

opuyorumnanaktan tamam affettik opuyorumnanaktan yanlışlık olmuştur canım bazen saçmalıyolar

ah canım yerim seni ben, hemen getiriyorum sana süt, yakınız nasılsa :))) anne eli değmiş gibi olmaz ama idare et artık opuyorumnanaktan
gamyoncuiremsuopuyorumnanaktan
canım şuan herşeyi yiyebilir, herşeyi içebilirim getir sen kaydirigubbakcemile3

sizin sohbetinize doyum olmaz kızlar ben gidiyorum müsait olursam dönerim yine
görüşürüz canım

başım felaket ağrıyor canlar gözlerim yanıyor
Allah tan evde yemek hazırda uğraşmıcam birde onunla
yemek yeyip direk uyumayı planlıyorum bakalım
canım bugün çok yoruldun sanırım :sm_confused:
eve gidip bende uyumak istiyorum opuyorumnanaktan

canım hareketli bir haftasonu geçirmişsin,saat 12-13 gibi geliyordun,geciktin bugün

opuyorumnanaktan tamam affettik opuyorumnanaktan yanlışlık olmuştur canım bazen saçmalıyolar

inşallah canım ya ben bide çok takıntılı biriyim
danışmanımı aradım,ama açmadı,hocada artık diyecek ne evhamlısın diye sinir oldum ya klava:

iyiyiz canım
ne güzel bir hafta sonu geçirmişsin kardeşlerle
sınavındada başarılar canım

evet canım yorgunum dünden de yorgunum baya
o kadar halsizimki uyumamak için zor tutuyorum kendimimirmirmirmir

evet dirimcim kardeşim bizde kaldı kahvaltı yapıp sohbet ettik biraz o gittikten sonra evi temizlemeye başladım buraya oturunca gözümde büyüyo işler kalkamıyorum bılgsayar başından bitireyım gelim dedim

iyiyim dirimcim sınav iyiydi galiba ben öylesine girmiştim sınava seneye hazırlanark giricem ben
ama yınede turkçeden 1 tane yalnışım çıktı diğerlerini pek hatırlamadıgım için bakamadım cevaplarına çünkü salladımkaydirigubbakcemile3
bide o gun sabah 7 dıye 6 da kalkmışım yanlışlıklakaydirigubbakcemile3felaket zor 3 saatti benim için sınava gırmeyeli uzun zaman olmuşkaydirigubbakcemile3
siz nasılsınız?

angelım nedir bu yorgunlugun sebebi canım benim hayırlı haberlermi var yoksa inşallahalkisalkisalkis

bilmemki nedir:kedi:
dün yorgun bir gün geçirdim dinlenemedim
şimdide bi an önce gidip yatmak uyumak istiyorum zaten şu anda gözlerimi zor açıyorum
uyumayım diye size yazıyorumşakkıdı

inşallah canım ya ben bide çok takıntılı biriyim
danışmanımı aradım,ama açmadı,hocada artık diyecek ne evhamlısın diye sinir oldum ya klava:

inş önemli değildir ben olsam bende arardım sonuçta o kadar çabalıyosun bide kaldu yazusı görmek birde almadığın dersten kaldığını görmek insanı şüpheye düşürür umarı sıkıntı yaşamazsın

oo maşallah türkçeden 1 yanlış çok iyi kaydirigubbakcemile5
çalışmamış olsanda 80 üzeri alırsın sanırım
bugün yemekte ne var canım kaydirigubbakcemile3
annem poğaça yaptı bugün,ben de hamur işini çok seven biri olarak,şimdi poğaça yerken kendimi hayal ediyorum opuyorumnanaktan

bilmemki nedir:kedi:
dün yorgun bir gün geçirdim dinlenemedim
şimdide bi an önce gidip yatmak uyumak istiyorum zaten şu anda gözlerimi zor açıyorum
uyumayım diye size yazıyorumşakkıdı
başka zaman yazmıcaksın yani lmaz:

inşallah canım,aksilik olmasında,enstitü her dönem tez'i otomatik olarak veriyor zaten,daha teze başlamama rağmen,ilk defa kaldı görünüyor neyse iyi düşünmeye çalışayım yerimseniben

ben geldim yine biraz kestireyim dedim bu saatlerde uyumayı pek severim babam geldi çay istedi mecburen kalktım Allahtan fazla ilerlemwmişsiniz haktann cım nasılsın nasıl gidiyor evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…