Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yok cnm çalışanlar yok die konuşmamazlık olur mu.yaptım sporumu eh biraz yorgunum ama akşam yine yapmam lazım.

jnazcım hoşgeldın tatlım
hadi geçmiş olsun güzel ama yorucu gunler geçirdin sende bıraz dınlen artık canım
hoşbuldum haktancım
hakikaten şimdi anladım ne kadar yorulduğumu 4 çocuğa bakmakta cidden zormuş:)
hazır sıcağı sıcağına yapayım dedim yoksa hiç kalkamazdım yerimden:)
iyiyiz jnaz cım seni sormalı yine temizlik yaptın anlaşılan gerci iki haftadır da biz yapıyoruz
evet tatlım klasik oldu zaten benim için biliyorsun. sizin şimdi düğün hazırlığı da vardır işiniz zor güzelim Allah kolaylık versin
kolay gelsin canım
sağol bahçemcim sende hoşgeldin tekrar aramıza
sağolasın canım sen evlendin sıra bana geldi artık

sırası gelen gidiyor tatlım:)

canım düğün foto larını gördüm çok güzel bir gelin olmuşsun cok güzel yüzün ve saçların var

canım benim çok teşekkür ederimmm
o senin güzel bakan gözlerinin güzelliği
eminim sende muhteşem bi gelin olcaksın o gunleri ve resımlerini beklıyorum sabırsızlıklahihoyyyt

hoşbulduk canım

jnazcım 1 tanesıyle zor başedıyo ınsan 4 taneyı dusunemıyorum ben
seni can-ı gönülden kutluyorum hayatım tebrık ederimalkisalkisalkis
ama yeğen sevgisi bi başka oluyo bende bi tanecik var ama ölürüm ona benzemuszemus

az kaldı canım emsai bitimine
azıcık daha sabret istersen bi elini yüzünü yıka açılırsın

bi dolandım geldim cnm çay içtim yarım simit yedim açıldım :)))

biliyodum birisinin böle diyeceğini ama uyku haliyle yazdım işte
sankibeni tanımıyosun dirim:mymeka:

kızlar ben çıkıyorum birazdan,herkese iyi akşamlar diliyorum
iyi dinlenmeler:)))

iyi akşamlar ciciş

kızlar ben geldim

selam bahcem hoşgeldin nasılsın

bende sporumu yaptım geldim.ama sanırım çalışanlar çıkmışlar

hoşgeldin sportif arkadaşım
nasıl gidiyor

ya bu topiği çok sevdimmm.yenıyım ve yenı gordum hepsını okumak istiyrum ama çok sayfa var

sende hoşgeldin aramıza

jnazcım sende hoşgeldin benim gülyüzlü arkadaşım nasılsın bakalım
her zamanki gibi iş güç çok yoruyosun kendini bi an önce hamile kalsan belki ölece dinlenirsin biraz canım

hoşgeldın canım
ben bu topige geldıgımde 500 sayfa vardı hepsini okumak 15 -20 gunumu almıstı bence canın sıkıldıkça gerıye don çok hoş sohbetler varkaydirigubbakcemile3
nasılsın?

iyiyim çok sağol canımm...cook fazla ama ya...hepsınıde mutlaka okumak ıstıyorum ve cok hos sohbetler var...sızler nasılsınız??

hihoyyythihoyyytben gördümmm
ben görmedimm
sorma tatlım hem keyifli hem yorucuydu :)
tebriğimide aldım Şeniz
bende çok seviyorum onları canımya farklı bir duygu hepsinin yeri ayrı benim için

angel ve jnaz evet teolaga katılıyorum bende sizden yegen beklıyorum inşallah hayırlı haberleriniz alıcaz yakın zamanda:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…