hoşbuldum haktancımjnazcım hoşgeldın tatlım
hadi geçmiş olsun güzel ama yorucu gunler geçirdin sende bıraz dınlen artık canım
evet tatlım klasik oldu zaten benim için biliyorsun. sizin şimdi düğün hazırlığı da vardır işiniz zor güzelim Allah kolaylık versiniyiyiz jnaz cım seni sormalı yine temizlik yaptın anlaşılan gerci iki haftadır da biz yapıyoruz
sağol bahçemcim sende hoşgeldin tekrar aramızakolay gelsin canım
sağolasın canım sen evlendin sıra bana geldi artık
canım düğün foto larını gördüm çok güzel bir gelin olmuşsun cok güzel yüzün ve saçların var
yok cnm çalışanlar yok die konuşmamazlık olur mu.yaptım sporumu eh biraz yorgunum ama akşam yine yapmam lazım.
aaa ben niye görmedimkiicanım düğün foto larını gördüm çok güzel bir gelin olmuşsun cok güzel yüzün ve saçların var
canım benim çok teşekkür ederimmm
o senin güzel bakan gözlerinin güzelliği
eminim sende muhteşem bi gelin olcaksın o gunleri ve resımlerini beklıyorum sabırsızlıklahihoyyyt
hoşbuldum haktancım
hakikaten şimdi anladım ne kadar yorulduğumu 4 çocuğa bakmakta cidden zormuş:)
hazır sıcağı sıcağına yapayım dedim yoksa hiç kalkamazdım yerimden:)
evet tatlım klasik oldu zaten benim için biliyorsun. sizin şimdi düğün hazırlığı da vardır işiniz zor güzelim Allah kolaylık versin
sağol bahçemcim sende hoşgeldin tekrar aramıza
sırası gelen gidiyor tatlım:)
az kaldı canım emsai bitimine
azıcık daha sabret istersen bi elini yüzünü yıka açılırsın
başka zaman yazmıcaksın yanilmaz:
inşallah canım,aksilik olmasında,enstitü her dönem tez'i otomatik olarak veriyor zaten,daha teze başlamama rağmen,ilk defa kaldı görünüyor neyse iyi düşünmeye çalışayım yerimseniben
kızlar ben çıkıyorum birazdan,herkese iyi akşamlar diliyorum
iyi dinlenmeler:)))
kızlar ben geldim
bende sporumu yaptım geldim.ama sanırım çalışanlar çıkmışlar
ya bu topiği çok sevdimmm.yenıyım ve yenı gordum hepsını okumak istiyrum ama çok sayfa var
inşallah hele o günler bir gelsin foto larımı paylaşacağım sizlerle
hoşgeldın canım
ben bu topige geldıgımde 500 sayfa vardı hepsini okumak 15 -20 gunumu almıstı bence canın sıkıldıkça gerıye don çok hoş sohbetler varkaydirigubbakcemile3
nasılsın?
jnazcım sende hoşgeldin benim gülyüzlü arkadaşım nasılsın bakalım
her zamanki gibi iş güç çok yoruyosun kendini bi an önce hamile kalsan belki ölece dinlenirsin biraz canım
ben görmedimmhihoyyythihoyyytben gördümmm
sorma tatlım hem keyifli hem yorucuydu :)jnazcım 1 tanesıyle zor başedıyo ınsan 4 taneyı dusunemıyorum ben
seni can-ı gönülden kutluyorum hayatım tebrık ederimalkisalkisalkis
ama yeğen sevgisi bi başka oluyo bende bi tanecik var ama ölürüm ona benzemuszemus
öğrenciyim... öğretmen adayıyım...bekarım..yenı katıldım kk ya..boşver geçmişi kendini biraz tanıtırmısın meraklo
angel ve jnaz evet teolaga katılıyorum bende sizden yegen beklıyorum inşallah hayırlı haberleriniz alıcaz yakın zamanda:Saruboceq:
öğrenciyim... öğretmen adayıyım...bekarım..yenı katıldım kk ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?