Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

nikah fotolarımda normaldim ama evlendikten sonra kilo aldım onları vermeye uğraşıyorum.nese kızlar ben kaçar.kociş gelcek.yemek olayına girişiyim.görüşürüz

canımcım sende hoşgeldin cidden çok güzel bir ortam var burda ve alışkanlık yapıyo
hoşbulduk canımm.gercekten alıskanlık yapıyor cıkamıyorum bir türlü.uzun zamandır böyle hoş eglencelı bı site arıyordum hayal edıyordum daha doğrusu.buldum sonunda bu topikte daha bi hoşmoşsositosositosositososito

jnaz cım sana geçmiş olsun yeni arkadaşlarda aramıza tekrar hoşgeldi haktann cım sana da eşinle mutluluklar annem beni çağırıyor ben cıkayım görüşmek üzetre
sağol canım hoşçakall
nerde oturuyorsunuz ben sakaryanın erenlerde terminalin arkasında atatürk spor sarayının orda evim
ben ilçesindeyim canım geyvede. bahsettiğin yerleri biliyorum ama hem eşimin dayısı hemde bir arkadaşım oturuyor
anladım canım hadi bakalım hayırlısı hakkımızda
ne zaman biticek ilaç
bu arada ben resmimi yüklemiştim sen gördünmü benikaydirigubbakcemile5
antibiyotiği kullandım canım bide fitil verdi doktor onada reglim biter bitmez başlayacağım resimlerinide gördüm tatlım hatta yorumda yapmıştım çok tatlı çıkmışsın diye
ben görmediiiiiiiiiiiiiiiiim
angeeeeeeeel
ben görmedimmmm
bidaha koy resmınııııı

bende seninkini görmedim ama

aynen canım ben bu siteye üye olduğumda daha nişanlı bile değildim nerdeyse 2 senedir üyeyim ve hiç bıkmadım şimdiye kadar

ben görmediiiiiiiiiiiiiiiiim
angeeeeeeeel
ben görmedimmmm
bidaha koy resmınııııı

yarın yüklerim
çünkü kocişi bekliyorum her an çıkabilirim ciciş

haklısın:kedi:
bugün beni kafa yerinde değil canım kusura bakma

ilaçlarda şifa olur inşallah bir an önce düzelirsin tatlım

bu arada yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş
evlenenlere hayırlısı olsun sözlüleri Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

hoşbulduk canımmmmzemuszemus

rica ederim tatlım ne demek ama sana yakışmıyor böyle durmak bir an önce iyileş yerimseniben
jnazcım özür dilerim hayatım arkadaslık teklıfını şimdi gördüm
şimdi görebilirsin resimlerimii

estağfirullah canımcım bakayım hemenn

Canlarım bugün sabahtan bu yana devam eden elektrik kesintisi nedeniyle klübe gelemedim.ışyerindede işler yığıldı,bir kısmını şimdi yetiştirmeye çalışıyorum ((

Eve gidincede bişeyler atıştırıp temizlik yapacağım.Akşama gelebilir miyim bilmiyorum
Saat 19:15'e kadar işyerindeyim.

bende mısraa nerelerde diyorum Allah kolaylık versin canım çok yorma kendini

Teşekkür ederim arkadaşlar bıraktım valla işleri yetişmesi mümkün değil.Evde işim olmasa raporları halledecektim ama mümkün değil.Yarın yoğun bir gün bekliyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…