evet yoğun geçti
birkaç saate herşeyi sığdırmaya çalıştık.
negüzelmiş ya aynı kurumda çalışmanız.
günaydın sensi tubişş
jazmin sen çalışıyormuydun ben seni evhanımı biliyordum
Evet canım çalışıyorum ben.Ama kendi işimiz,kendi şirketimiz o açıdan rahatım.
Günaydınlar herkese..........Hoşgeldiniz arkadaşlar nasılsınız??Ben iyyim kendi adıma.Biraz uykum var sadecemirmirmirmir
günaydın kızlar bi cee eee diyim dedimdi ama niyeyse sabah sabah kk yı açtım doğum hikayeleri bölümüne atladım aman atlamaz olaydım ağlıyorum deli gibi gören bişey var sanır ondan da geçtim eşim bu gidişle pc ye oturmamı yasaklıycakkorkmaya başladım ne zor anlatıyolar yaaaa offff hayırlısı zaten çok acı çekmeye başladım
neyse aman moralsiz moralsiz konuştum sabah sabah ağlamıycam ağlamıycam ağlamıycam
angelcimgünaydın jasmin
ben halen halsiz ve yorgunum
bakalım ne zaman düzelicem
sen nasılsın şekerim
baban torpil geçse sana biraz öğlene doğru gelsen işe olmazmı:kedi:
günaydın kızlar bi cee eee diyim dedimdi ama niyeyse sabah sabah kk yı açtım doğum hikayeleri bölümüne atladım aman atlamaz olaydım ağlıyorum deli gibi gören bişey var sanır ondan da geçtim eşim bu gidişle pc ye oturmamı yasaklıycakkorkmaya başladım ne zor anlatıyolar yaaaa offff hayırlısı zaten çok acı çekmeye başladım
neyse aman moralsiz moralsiz konuştum sabah sabah ağlamıycam ağlamıycam ağlamıycam
Çakırgözlü canımcım valla aş erme mide bulantısı falan yok henüz.Aslında olsun hiç istemiyorum.Sorunsuz bir hamilelik geçirmke istiyorum.Çünkü başlarsa yerimden bile kıpırdayamam.
Angelcim hayırdır canım.Yoksa birşeyler mi geliyor.ne bu yorgunlukalkisalkisalkis Canım orası öyle de ben yapamam öyle şey.Bugün geleyim şugün gelmeyeyim diye:) Ama işim olduğumda zaten gelmiyorum:)
Pamukçum hoşgeldin canım.Naılsın bebişlerin nasıl??
angelcim
gününde gecikme falan oldumu
yok canım daha bişey
ben hamile olduğumu düşünmüyorum zaten
ama 3 gündür çok halsiz ve uykusuzum sabahlarıda aşırı baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyanıyorum
ama çok sıcak hava camlar kapılar hep açık evin içinde ceryan tabi o nedenle üşütüyopr olabilirimmirmirmirmir
anladım canım
evet dediğin gibi cereyandada kalıyor olabilirsin
geçmiş olsun canım.
hehe ben geldim,
herkes burdaymış opuyorumnanaktan
canım benim ben sana işi salla demiyorumkilmaz:
hani baban olduğu için anlayış gösterir sabahları 1 saat fazla uyusan kardır deye demiştim
hehe ben geldim,
herkes burdaymış opuyorumnanaktan
Canım ztn ben babişle geleceğim zmn geçgeliorum;ama maalesef bu hafta babiş yok.Ondan bende erkenciyim yani:)
kist hapımı yazdırdım canım opuyorumnanaktansağol canım benim
sen nasılsın
hoşgeldin dirim
naber görüşemedik bugün
ne ilacı yazdırdın doktora cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?