Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydınlar herkese..........Hoşgeldiniz arkadaşlar nasılsınız??Ben iyyim kendi adıma.Biraz uykum var sadecemirmirmirmir

evet yoğun geçti
birkaç saate herşeyi sığdırmaya çalıştık.
negüzelmiş ya aynı kurumda çalışmanız.

günaydın sensi tubişş

jazmin sen çalışıyormuydun ben seni evhanımı biliyordum

Evet canım çalışıyorum ben.Ama kendi işimiz,kendi şirketimiz o açıdan rahatım.

Günaydınlar herkese..........Hoşgeldiniz arkadaşlar nasılsınız??Ben iyyim kendi adıma.Biraz uykum var sadecemirmirmirmir

günaydın jasmin
ben halen halsiz ve yorgunum
bakalım ne zaman düzelicem

sen nasılsın şekerim
baban torpil geçse sana biraz öğlene doğru gelsen işe olmazmı:kedi:

günaydın kızlar bi cee eee diyim dedimdi ama niyeyse sabah sabah kk yı açtım doğum hikayeleri bölümüne atladım aman atlamaz olaydım ağlıyorum deli gibi gören bişey var sanır ondan da geçtim eşim bu gidişle pc ye oturmamı yasaklıycak korkmaya başladım ne zor anlatıyolar yaaaa offff hayırlısı zaten çok acı çekmeye başladım

neyse aman moralsiz moralsiz konuştum sabah sabah ağlamıycam ağlamıycam ağlamıycam

Çakırgözlü canımcım valla aş erme mide bulantısı falan yok henüz.Aslında olsun hiç istemiyorum.Sorunsuz bir hamilelik geçirmke istiyorum.Çünkü başlarsa yerimden bile kıpırdayamam.

Angelcim hayırdır canım.Yoksa birşeyler mi geliyor.ne bu yorgunlukalkisalkisalkis Canım orası öyle de ben yapamam öyle şey.Bugün geleyim şugün gelmeyeyim diye:) Ama işim olduğumda zaten gelmiyorum:)

Pamukçum hoşgeldin canım.Naılsın bebişlerin nasıl??

günaydın pamuğum
neden sıkıyosun canını boşver okuma o hikayeleri herkesin acı eşiği farklı biliyosun yani eleştirmiyorum ama çok abartıyolar o hikayeleri bence
bende rahim filmi çekilmeden önce her gün bakıyordum okuyordum ve evde ağlıyordum ve gerçekten benim eşim kızdı bakma dedi şunlara bırak dedi aman Allah ım bayılanlar ayılanlar neler neler okudum haaa sonucunda acımadımı tabi ağrımda oldu ama hiçte abartıldığı kadar değildi inan o yüzden bence boşver okuma hiçbişey dua et sadece sana yeter canım Allah yardım olucak merak etme bizim dualarımız seninlekaydirigubbakcemile5

hoşgeldinizzz

ama hamilelikte duygusallık normalmiş canım.
inş. doğumun kolay olur canım.
agrılarınmı oluyor pamukcum.

canım benim ben sana işi salla demiyorumkilmaz:
hani baban olduğu için anlayış gösterir sabahları 1 saat fazla uyusan kardır deye demiştim

angelcim
gününde gecikme falan oldumu

yok canım daha bişey
ben hamile olduğumu düşünmüyorum zaten
ama 3 gündür çok halsiz ve uykusuzum sabahlarıda aşırı baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyanıyorum
ama çok sıcak hava camlar kapılar hep açık evin içinde ceryan tabi o nedenle üşütüyopr olabilirimmirmirmirmir

anladım canım
evet dediğin gibi cereyandada kalıyor olabilirsin
geçmiş olsun canım.

canım benim ben sana işi salla demiyorumkilmaz:
hani baban olduğu için anlayış gösterir sabahları 1 saat fazla uyusan kardır deye demiştim

Canım ztn ben babişle geleceğim zmn geçgeliorum;ama maalesef bu hafta babiş yok.Ondan bende erkenciyim yani:)

sağol canım benim
sen nasılsın

hoşgeldin dirim
naber görüşemedik bugün
ne ilacı yazdırdın doktora cnm
kist hapımı yazdırdım canım opuyorumnanaktan
sen nasılsın,hala bir yorgunluk var sanırım
tatilden geldin ya,ondandır belki
alışamadın daha dimi şeker
muckk opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…