Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

angelcığım iyi fikir aslında :kedi:kaydirigubbakcemile3
bende mi alsam
kızlar aklıma gelmişken avea'nın yeni kampanyası çıkmış
aylık 1250 dakika avea,250 dakika diğer operatörleri arama kdv dahil 30 tl.
haberiniz olsun,biz geçtik

canım ben kaç tane yastığım,yorganım var hiç bilmiyorum.annem ve kayınvalidem yaptırdı,burçlara koyduk.sırf kayınvalidemin verdiği yorganlar 10 tane :bbo:
4 tane aldım tabi,ama yastık tahminen 6 tane felan

aa tubişciğim de burdaymış
canım bebek konusunda kararsızmısın hala

evet dirimcim halen kararsızım. kocişim bu sırası dah açok istemeye başladı ne kadar duracağız diyor :1ninca:

evet tubisim dikkat etmemiz lazım kendimize
tam şimdi doğurganlık zamanımızdasırnaşık şeysırnaşık şey

sen nasılsın canım neler yapıyorsun

iyim angelcım, düğünden kalan son misafirlerimizi akşam yolcu ettik.
eve gidince biriken ütülerimi yaptım işlerim bitti bir kaç gün rahatım.
izinim belli oldu sonunda temmuz 17den sonra 15 gün yokum.

teolog, bende 8 yastık var. ayrıca 2 tane yatak örtüsünün var birde pke takımımın süs yastıklarına yapıldı biraz fazla oldu.
6 yastık yapsanız yeter becede. ama yorgan pike takımı falan varsa onlara bakın ölçüleri farklı olabiliyor.

ay tam size yazıyoduma nnemler aradı onada ağladım telde sonra artık camera açtık rahatlattılar biraz beni :)

jasminim nasıl olalım işte sulugözlüğümüz tuttu

angelım moral verdin canım saol vallla

çakırgözlüm evet ya artık başladı ağrılarım sabaha kadfar uyuyamıyorum şimdidie otururrken ağrıyor karnım belim

dirimcim maşallah annene hayran oldum valla makineden çıkan bulaşıklaı yerleştirecek güç bulamıyorum ben şimdi . bide yatılı misafirler var uyuyolar hala kalkıp kayvaltı hazırlamam lazım ama sanki hazırlayamıycam gibi geliyo..

ağladım açıldım sanki ohh beee :lepi:

canım kayınvalidemin yaptıkları sırf anneminkilerde var :sm_confused:
biraz fazla ama napalım,kayınvalidem çok istekli,şevkini kırmak istemedim.
nerdeyse eşimin çeyizi benimkinden fazla :kedi:
4 bile yeter,gelen misafirlere bağlı aslında

Canım olur öyle şeyler hamilelikte...Bende henüz birşey yok ama başlarız yakında bizde bebişle:)

pamukçuğum niye ağlıyorsun,mutlu olman gerekiyor,
ikizlerine kavuşmana az kaldı canım benim
yazın hamilelik biraz zor olur,sıcaktan felan ama Allahtan evdesin yerimseniben
yatılı misafirlerin de gittikten
sonra biraz daha rahat edersin yerimseniben
ağlama sakın lmaz:Şeniz

tamam canım

aglama canım ya ikizlerini kucağına aldığında iyi ki çekmişim dersin hayırlısıyla

günaydın arkadaşlarr
nete girmem geç oldu ama 8 de ayaktaydım:)
kızlaryaa dün farkına varmamışım gece yatağa girdiğimde nasıl kötüydüm anlatamam her yerim ağrıyordu ve resmen acıdan ağladım sağolsun eşim masaj yaptıda kendime geldim ve bugünde karar aldım bidaha o kadar yormayacağım kendimi:)
sizler nasılsınız

Pamukçuğum sana bişi sorcamm canım ya...ben akşamları falan üşüyorum acaba bu hamilelikten olabilir mi??Sen de oluyormuydu bu..

oooo herkeslerde buradaymış bi ben eksik kalmışım bende duydum sizi geldim, nabersiniz güzeller

hoşgeldin canım,
neden yoruldun canım
misafirlerin vardı sanırım
biraz daha yatıp dinlenseydin keşke yerimseniben

teologcum bende de 10 tane yastık var 2 si silikon 8 ide yünden 4 tane yer yatağı ve 8 tane de yorgan var ama bana sorarsan yorgan 4 tane yeter bide yazın gelecek misafirler için 4 tane pike alsan yeter . aslında ben yer yatağı istemiyordum ama annem zorlayınca 4 tane sini anca aldım ona kalsa 6 tane verecekti
bide arkadaşlar yorganlar için vakumlu torba alabilirsiniz cidden çok işe yarıyor yerden tasarruf ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…