canım sağol yükler yüklemez söylicem hemenkendi profiline gir
sağ tarafta albüm bölümünde albüm ekle var,orayı tıkla
Başlık kısmına bişeyler yaz
()Özel - Sadece irtibatlarınıza ve yöneticilere görünür'ü tıkla ki sadece arkadaşların görsün
gönder'i tıkla
Resim Yüklemek ıçin Tıklayın! 'a tıkla
gözat'a tıkla
bilgisayarından resmi seç
resmi yükle de
canım bu evliliğin doğasında var galiba ilk evlenen otomatik alıyor kilo neden anlamadım ben:uhm:
ama beslenme alışkanlığımız değişiyor mesela benim kociş hiç sebze yemez et tavuk pilav makarna patates kızartma falan yer
bir bezelye birde kurufasulye yer başka bişi yemez eh bende ilk evlendiğim zamanlar yemek yapmayı bilmiyorudm çat pat ama evde annem hep sebze yemeği yapardı o yzden iyiydik bağırsaklar rahattı çalışıyordu evlenince kuruya bir alıştım yani yapmasıda kolay diye yemekte bilmiyorum eh yaz günü pek çorba falanda yemiyoruz anlayacağın bı nedenlerden ötürü 6 ayda aldım kg ları şimdi vermeye başlasamda zzor yani ilk evlendiğim anki çıtırlıklarıma dönmemmafoldumben
ama artık ben kendime yapıyorum sebze yemeği oda yesin tavukları etleriyerimseniben
Kızlar doktor idrar yollarında enfeksiyon kiste neden olabilir demişti.
o yüzden bol bol su iç demişti,
su çok faydalı ama ben çok içemiyorum
Günaydın kızlar...Gününüzün süper geçmesi dileğiyle...
tatlım bayanların kilo almasının en büyük etkeni spermlerdeki şeker ve proteinmiş zemuszemus
banada aynısını demişti ama bende içemiyorum, yazın yine iyide kışın bütün gün su içmediğim günler oluyor.
günaydın canım, bu sabah akılma takıldım yeni hamile senmiydin jnazmıydı diye kendi kendime düşündüm sonunda sende karar almıştım opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz canımGünaydın kızlar...Gününüzün süper geçmesi dileğiyle...
Günaydın kızlar...Gününüzün süper geçmesi dileğiyle...
canım sağol yükler yüklemez söylicem hemen
başlayayım bakalım becerebilecekmiyim
tatlım bayanların kilo almasının en büyük etkeni spermlerdeki şeker ve proteinmiş zemuszemus
banada aynısını demişti ama bende içemiyorum, yazın yine iyide kışın bütün gün su içmediğim günler oluyor.
günaydın canım, bu sabah akılma takıldım yeni hamile senmiydin jnazmıydı diye kendi kendime düşündüm sonunda sende karar almıştım opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz canım
rüyalarına girdi demek kaydirigubbakcemile3
günaydın jazmincim
nasılsınız bugün:))))
Allah korusun canım
Ay evet yaaa dirimcim.Bir atlatsak o günü başka birşey istemiyorum.Şuan o kadar mutluyum ki...Eğer kalp atışını duyamazsam bebişimi alacaklar..mafoldumben
bende ilk kez duydum:kedi:hdi yaaa ilkkez duyyorum :1shok:fisfisfis
İyiyim tatlımcım sen nasılsın...Pardon iyiyiz.opuyorumnanaktan
İnşallah kızlar yaa..Dua edin bizim için.... Yememe dikkat ediyorum dirimcim.Hayatım boyunca dikkat etmediğim kadar hemde..
afferim sana cicişŞeniz
İnşallah kızlar yaa..Dua edin bizim için.... Yememe dikkat ediyorum dirimcim.Hayatım boyunca dikkat etmediğim kadar hemde..
canım resim büyük geliyorya kızlar niye hata veriyo yükleyemiyorum resmi başka yolu yokmu bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?