Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar haber okuyordum ilgimi çekti,
iran da doktora yapanlar 10 ay, yüksek lisans mezunları 8 ay, lisans mezunları 6 ay ve lise mezunları ise 2 ila 4 ay daha az askerlik yapacak.
bizdeki sistemle tamamen farklı :))

oh yiyelim börekleri ondan sonra gelsin kilolar kaydirigubbakcemile3
bizde eşimle kahvaltıda börek yedik bu sabah patatesli oh misti valla
ama ikimizde kilo almaya başladık ya mafoldumben
yaa canım çekti bende istiyooommmm, boşver kız al gitsin azcık etli kadından kimseye zarar gelmez, benimde eşim bana az kilo al, kemiklerin batıyo diyo amaa nerdeeee, hem ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter, kesinlikle katılıyorum yani onlara
börek mi yedin cokacimcoook:kedi:
yarasın dermişim :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
kociş burdayken akşam 11 lere kadar tıkınıyorduk,
duba gibi olacaktım az daha :kedi::kedi:
şimdi annemlerde kendime geldim
valla yaa bizde koçişle ne güzel kurabiyeler kekler yiyoduk tabiki o gidene kadar, ama gelsin bende çatlayana kadar yiyecem :)))
günaydın dzcel nasılsın cnm

günaydın canım
yok ya sanmam midemde bi sıkıntı var bu aralar
ama yinede hayırlısı bakalım
şimdiden heveslenmek istemiyorum

canım belli olmaz ama cssa da bklemediği ama umduğu ayda hamile kalmıştı galiba, biz temennimizi edelimde Allhah hayırlı zamanda koysun bebişi göbişe :)))

nasıl olsun şekerlimi şekersizmi ?

angel, nasıl anlatim ki sana nasıl bir şey olduğunu yokmu Ankara'da ince ince açılmış börek işte pudra şekeriyle yada sade olarak yeniyor.
canım börek mi şekerli şekersiz olsun
hiç yemedim böreğin şekerlisini :kedi:-tatlicadiarzu-

nasıl olsun şekerlimi şekersizmi ?

angel, nasıl anlatim ki sana nasıl bir şey olduğunu yokmu Ankara'da ince ince açılmış börek işte pudra şekeriyle yada sade olarak yeniyor.

bilmem hiç duymadımda yemedimde dur bi netten bakıyım görünüşüne:))

artık bende mekiğe ve bisiklete başladım yani dünden itibaren normalde karın ve spor hareketleri yasaktı ama 6 ay ben 5.ay bitiminde başlamı oldum
kızlar bu arada şaka maka zaman ne çabuk geçiyor yaa ben ameliyat olalı 5 ay olmuş nasıl geçti anlamadım yaneeeCADIARZU

evet haklısın kilo almamam lazım benim aslında kendi evimdeyken pek yemiyorum da kayınvalidemlerde kalıyorum ara sıra yemeğe eşim yokken orada yediriyolar çok yemicem diyorum zayıfsın ye ye diyolar ilgi alaka güzel olunca insanın iştahı açılıyo kaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek: ay ben hemen düşünmüyorum tabi bi kaza bela olmazsa 1-1,5 sene de ancak toparlarız kendimizi, hem daha 1 buçuk aylık evliyim çok taze daha bizimki ya opuyorumnanaktan

dirim ya şu askerlik işi tam eşimin diediği gibiymiş, eğitime teşvik için yapılmalı der dururdu keşke bizde öyle teşvik ediciler olsa ne güzel olurdu

benim kocişte senin ki gibi ama tek kola değil içecek ne olursa herşeyi tüketiyor.
kuruyemiş çok yiyordu.2 haftadır almıyor benim söylenmelerim sonuç verdi.
kek börek pek yapmıyorum. ama yinede kilo aldık.

evet canım hayırlısı hakkımızda
artık ilk günlerdeki gibi acele etmiyorum zaten hayırlısı Allah tan

seninde hakkında hayırlısı canım
dzcel cim sen kaç doğumluydun cnm

benim kocişte senin ki gibi ama tek kola değil içecek ne olursa herşeyi tüketiyor.
kuruyemiş çok yiyordu.2 haftadır almıyor benim söylenmelerim sonuç verdi.
kek börek pek yapmıyorum. ama yinede kilo aldık.

canım bu evliliğin doğasında var galiba ilk evlenen otomatik alıyor kilo neden anlamadım ben:uhm:
ama beslenme alışkanlığımız değişiyor mesela benim kociş hiç sebze yemez et tavuk pilav makarna patates kızartma falan yer
bir bezelye birde kurufasulye yer başka bişi yemez eh bende ilk evlendiğim zamanlar yemek yapmayı bilmiyorudm çat pat ama evde annem hep sebze yemeği yapardı o yzden iyiydik bağırsaklar rahattı çalışıyordu evlenince kuruya bir alıştım yani yapmasıda kolay diye yemekte bilmiyorum eh yaz günü pek çorba falanda yemiyoruz anlayacağın bı nedenlerden ötürü 6 ayda aldım kg ları şimdi vermeye başlasamda zzor yani ilk evlendiğim anki çıtırlıklarıma dönmemmafoldumben
ama artık ben kendime yapıyorum sebze yemeği oda yesin tavukları etleriyerimseniben

seninde hakkında hayırlısı canım
dzcel cim sen kaç doğumluydun cnm
amin hepimiz için hayırlısı olsun.
85 doğumluyum ben, ama görenler 18-19 yaşındayım zannediyordı sanırım artık gelişmeye başladım kimse demiyo evlendiğimden beri :kedi:

maşallha canım ben iş yerinde 1 litreyi zor içiyorum :kedi:
ben kola,hazır meyve suları hiç sevmiyorum,anca dışarda yersek zorla alıyorum
vişne kompostosu yapıp,meyve suyu diye içiyorum,
hatta içine çok az şeker atıyorum,kaydirigubbakcemile3

canım seninde kilo almaya ihtiyacın var yani kaydirigubbakcemile2

canım aynı ya,kayınvalidemlere gittiğimde,benim tabağı doldurup veriyor.
yemem dedikçe koyuyor valla,iyi mi kötü mü anlamadım, :sm_confused:

dirim ya şu askerlik işi tam eşimin diediği gibiymiş, eğitime teşvik için yapılmalı der dururdu keşke bizde öyle teşvik ediciler olsa ne güzel olurdu
canım irandaki sistemi mi dedin??
ben anlayamadım
doktora yapanlar 10 ay mı yapacak 10 ay daha mı az yapacak
sanki okuyanlar daha çok yapacak gibi anladım kaydirigubbakcemile

85 doğumluyum ben, ama görenler 18-19 yaşındayım zannediyordı sanırım artık gelişmeye başladım kimse demiyo evlendiğimden beri :kedi:
evleneli 1.5 ay oldu şekerim
daha düğün resimlerini de paylaşmadın
düğün resimleri istiyoruzzzzzz:umursamaz:

ay evet ya resimler hazır diye aradılar ama maaş gününü bekliyoruz almak için
bende sabırsızlanıyorum of of herşey para ya

hayırlısı inş canım
tebrikler canım evliliğin ilk tohumları gelişiminle baş gösteri desene.bende babamlarla kalıyorum ya kız kardeşim 5 yaş küçük benden, bende 85 liyim.kızkardeşim üniv. okuyo, onu gören komşular evlilik nasıl gidiyo eşin napıyo diye soruyolar, beni görenerde okul nasıl sınavdan takıntın varmı felan :))) kardeşim benden daha büyük görünüyomuş maalesef kıskanıyorum onu daha büyük gösterdiği için kötükedihüso

valla bende acayip su içerim ama işyerinde çok değil, tuvalet olayına sinir oluyorum çünkü bende içemediğim suyu akşam 2 3 sat içinde içiyorum artık :)))

inş canım bende azimle alacam istediğim kiloları :)))

askerlik sistemi de doktoralar ,için 10 aydan azdır heralde, yoksa fazşlaysa eğer ceza gibi olur adamlara niye okudunuz der gibi kaydirigubbakcemile3

burada nasıl paylaşıcam resimleri nasıl koyuyoruz buraya ben en azından kendi makinemi getirir onda var bir iki tane onları atarım yarın ya

Alınyazım olsun canım yaşı göstermemek iyi bişey bazen bence
sende hiç bozuntuya vermeden okul dersler falan ii deseydin
kaydirigubbakcemile3

evet yani bekliyoruz

demiştim ama açıklamayı görünce allahımm neden herşey para dedim, neyse canım herşey hallolur boşver.kaça yaptırdınız albümü merak ettim, biz geçen sene 250 ye yaptırmıştık, deri albümlüydü.

eğer albüme koymadıysalar daha beyaz deri albüm çok yakışıyo düğün fotolarına aklında bulunsun diycem ama geç oldu galaiba :kedi:, ben beyz istemiştim ama yoktu

burada nasıl paylaşıcam resimleri nasıl koyuyoruz buraya ben en azından kendi makinemi getirir onda var bir iki tane onları atarım yarın ya
üstte resimler albümler varya oradan ekleniyodu dirim anlatmıştı ama dirim yokken yükleyecek olursan bende anlatabilirim heralde ama dirim usta :))) bu işlerde
Alınyazım olsun canım yaşı göstermemek iyi bişey bazen bence
sende hiç bozuntuya vermeden okul dersler falan ii deseydin
kaydirigubbakcemile3

dimi haklısın valla bende yapıyorum arada öyle, ya bide kardeşimle o kadar çok benziyoru ki inanırmısınız aynadan yansımamızı görünce ben kendimi kardeşim sanıyorum kardeşimde kendisini ben kaydirigubbakcemile3

öyle canım,herşey para evlendikten sonra daha çok masraf çıkıyor
ya bide eşim askere gidecek diye para biriktiriyorduk,eşim
o parayla tatil yaparız diyor,ne kadar rahat bir insan ya fisfisfiskafamçokkarıştı

bencede komik olur kaydirigubbakcemile3
canım bağırsakların çalışması güzel şey aslında,içsen iyi olur

canım yarın anlatırım sana merak etme
sen resimleri bilgisayarına yükle
gerisini bana bırak

))
hepimiz hemen aynı yaşlardayız
bende 84 lüyüm kimse inanmıyor evli olduğuma ne acelen vardı kızım diyolar hele 2 yıl oldu deyince şok oluyorlar:))
ne güzel işte küçük gösterelim hiç yaşlanmayalaım:))

evet canım ben sürekli su içer sürekli lavaboya çıkarım:))

dirimcim anlat canım tlfndan attım bilgisayara göndereyim bi iki tane
daha sonra silebiliyorum değilmi resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…