Günaydın canım...Bendim ben..Tabii benden sonra hamiş yoksa aramızdazemuszemus Zaten tüm gece bebişimle uğraştım rüyamda.Kalp atışlarını duymuşum...Umarım dr. amcamıza gittiğimizde bizi utandırmaz bebişim..:Saruboceq:
Ay evet yaaa dirimcim.Bir atlatsak o günü başka birşey istemiyorum.Şuan o kadar mutluyum ki...Eğer kalp atışını duyamazsam bebişimi alacaklar..mafoldumben
hdi yaaa ilkkez duyyorum :1shok:fisfisfis
ya kızlar niye hata veriyo yükleyemiyorum resmi başka yolu yokmu bunun
öylemi oluyormuş hiç bilmiyordum büyük stres walla inşallah hemencik ses verir.
bende bilmiyordum yengem pek meraklıdır birde hastanede çalışıyordu o söylemişti.
paintte resimleri küçült.
bilgisayarından paint'e gir
Dosya menüsünden
aç'a gir
yüklemek istedin resmi seç,
resim menüsüne girip
uzat/eğ 'i tıkla
uzat kısmındaki
yatayı %40
dikey %40 yapıp
bu resmi kaydet
resmi küçülttükten sonra albüme ekleyebilirsin canım
1 tanecik ekleyebildim kızlar hadi bakında sonra sileyim
arkadaş listeme ekliyorum canım kabul et görebilirsinBen göremiyorum canım..mafoldumben
arkadaş listeme ekliyorum canım kabul et görebilirsin
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Allah korusun canım
inşallah problem olmaz
bu aralar yemene dikkat et yerimseniben
bende ilk kez duydum:kedi:
aklıma da gelmedi değil ama :asigim:
etmezmiyiz canım her daim dualarımızdasınızİnşallah kızlar yaa..Dua edin bizim için.... Yememe dikkat ediyorum dirimcim.Hayatım boyunca dikkat etmediğim kadar hemde..
bende bilmiyordum yengem pek meraklıdır birde hastanede çalışıyordu o söylemişti.
sayesinde bizde öğrenmiş olduk :))
1 tanecik ekleyebildim kızlar hadi bakında sonra sileyim
dzcel senin masum bi yüzün olduğunu tahmin ediyodum yanılmamışım ama esmer ve siyah saçlı sanıyodum seni.ayrıca eşinlede benziyosunuz epeyce, allahım mutlululuğunuzu daim etsin güzel taze gelin :Saruboceq:
teşekkür ederimmmm canım çok sağol Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah..
Canımmmmm süper olmuşsun.Tek kelimeyle harikaaa...Çok yakışmışsınız birbirinize.Allah ömür boyu ayırmasın canım sizi,mutluluğunuz daim olsun
Dzcelciğim Allah mesut etsin
çocuksu bir yüzün var yerimseniben
bende seni esmer olarak tahmin etmiştim -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
etmezmiyiz canım her daim dualarımızdasınız
teşekkür ederim canımbende bilmiyordum yengem pek meraklıdır birde hastanede çalışıyordu o söylemişti.
sayesinde bizde öğrenmiş olduk :))
dzcel senin masum bi yüzün olduğunu tahmin ediyodum yanılmamışım ama esmer ve siyah saçlı sanıyodum seni.ayrıca eşinlede benziyosunuz epeyce, allahım mutlululuğunuzu daim etsin güzel taze gelin :Saruboceq:
gerçekten benzettinmi eşimle beni senden daha önce bi kaç kişi daha söyledi ilk başta pek benzemediğimizi düşünüyodum ama artık bende bazı benzerlikleri farkediyorum, malum 5 yıl oldu insanın bakışları bile benzyebilir dimi ama
normalde saç rengim kumraldır koyu değildir ama yinede röfle yaptırıyorum uzun zamandır
opuyorumnanaktankızz dirim bizim senle ne çok şeyimiz ortak :))
canım neden gösteremiyorum ama öyle hissetmiştimdirimcim teşekkür ederim canım ben niye herkeste esmer havası uyandırdım acaba ya -tatlicadiarzu-
alınyazımsın kamu yönetimi mezunuyum canım
olsun canım gönüller bir olsun zemuszemusopuyorumnanaktan
evet canım gerçekten çok ortak yanımız var opuyorumnanaktan
canım neden gösteremiyorum ama öyle hissetmiştim
tutmadı tabi
Canım senin gecikme olmadı demi...Hamişlik için..
Evet tubişcim 3 hafta sonra gideceğiz.Kalp atışlarını duymaya.Eğer duyamazsak yapacak birşey yok dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?