Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

afiyet olsun. doğum kontrol hapları çok mu kilo aldırıyor. ben de evlilik hazırlığındayım.aldırmayanlar da var mı?

afiyet olsun. doğum kontrol hapları çok mu kilo aldırıyor. ben de evlilik hazırlığındayım.aldırmayanlar da var mı?

herkese mrb öncelikle.cnm ben 4 ay anca kullanabildim.10 kg aldım tek suçlu hap demiyorum ama en büyük suçlu o.üstelik en iyisini almama rağmen.dr tavsiyesi ile almama rağmen.yinede sen bilirsin ben kendi yaşadıklarımı söledim sadece.

selam kızlar bugun selamımı bır cevap vererek yapıyorum

ben 1 bucuk yıldır sanırım kullanıyorum aaaaaaaah ah keşke kilo yapsa bana en ufak bı kılo aldırımı olmadı malesefCADIARZU
bana kalırsa bunyeden bunyeye değişiyo

kızlar şimdi sıra sizde napıyosunuz nasılsını zbakalım güzeller günnüz nası geçiyo?

ayyy mısraaaa elbiseler harikaaa yaaa.bayıldımmm.ama fiyatları:1no2:eteklere bakıyorum şimdi onlar da harika gözüküyolar.ama fiyatları cidden uçukkafamçokkarıştıbana göre öle en azından.1 etek 99 tl yahukaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

selam haktancım nasılsın cnm

birsamcım sende hoşgeldin canım
doğum kontrol hapları malesef banada çok kg aldırdı:gitme:

hoşbulduk cnm.bende o aldığımk.loları vermekle meşgulüm.zaten kilom yerindeydi kullanmadan önce almamam gereken sabit kalmam gereken bi kilodaydım.ee aldım şimdi vermekle uğraşıyorum.bugün ev silip süpürcem vileda ile silmeyim diyorum bezle elle siliyim.belki daha çok calori yaktırır diekaydirigubbakcemile3

valla aralarında hiç fiyatı uygun olan yok zaten
ama gerçekten güzeller

Birsamcım ve haktancım hoşgeldiniz canım..Naılsınız?Ne zaman d.kontrol hapı kullansam bende iç bulantısı yaptı ve ben kullanmadım canım.Ama bebiş olduktan sonra artık düşünüyorum kullanmayı..

hoşbulduk cnm.ilk kullanmaya başladığımda bende de yapmıştı bulantı ama sonra geçmişti.aman aman bi daha başlamak mı tövbeeee

haktancığım hoşgeldin canım
nasılsın?

birsan canım süpersin ya
böyle gidersen kesin kilo verirsin canım
hedef kilon nedir?
yani kaç kilo vermek istiyorsun

dirimcim hoşbuldum iyiyim hayatım bildiğin gibi sen nasılsın?

bu doğumkontrol hapından faydalanan bitek benim galiba bana ne kilo verdi ne mıde bulantısı yaptı sadece göğüslerimi şişirdikaydirigubbakcemile3
dzcel hoşgeldin canım resimlerini gördüm maşallah çok guzel bi gelin olmuşsun
allah mutluluğunu daim etsin canım...

canım çok sağol, bende senin resimlerini bugün gördüm daha,sende çok güzel bi gelin olmuşsun, Allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin inşallah..
sende beni esmer hayal edenlerdenmiydin acaba merak ettim? geçmişi okudun mu bilmiyorum kızlar beni hep esmer hayal etmişler

canım bildiğin gibi,işteyiz yine
kısmetse haftaya topikte yokum
eşimin yanına didiyorum
hapı ben 6 aydır kullanıyorum,karnımda ve göğsümde bazen şişkinlik oluyordu

kilo aldırmadı ama beni bazen şişiriyor. kafamçokkarıştı

:uhm: evet hayatım aynen öle bende seni esmer hayal ediyodum nedense kaydirigubbakcemile3cidden sölicektim ama sölemedim esmer hayal ettiğimi nedense herkes esmer sanmış seni,bide çok hüzünlü gibi geldin bana aslına bakarsan düğünlerimiz nasıl oldu hiç konuşamadık di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…