afiyet olsun. doğum kontrol hapları çok mu kilo aldırıyor. ben de evlilik hazırlığındayım.aldırmayanlar da var mı?
afiyet olsun. doğum kontrol hapları çok mu kilo aldırıyor. ben de evlilik hazırlığındayım.aldırmayanlar da var mı?
selam kızlar bugun selamımı bır cevap vererek yapıyorum
ben 1 bucuk yıldır sanırım kullanıyorum aaaaaaaah ah keşke kilo yapsa bana en ufak bı kılo aldırımı olmadı malesefCADIARZU
bana kalırsa bunyeden bunyeye değişiyo
kızlar şimdi sıra sizde napıyosunuz nasılsını zbakalım güzeller günnüz nası geçiyo?
birsan canım süpersin yahoşbulduk cnm.bende o aldığımk.loları vermekle meşgulüm.zaten kilom yerindeydi kullanmadan önce almamam gereken sabit kalmam gereken bi kilodaydım.ee aldım şimdi vermekle uğraşıyorum.bugün ev silip süpürcem vileda ile silmeyim diyorum bezle elle siliyim.belki daha çok calori yaktırır diekaydirigubbakcemile3
valla aralarında hiç fiyatı uygun olan yok zaten
ama gerçekten güzeller
evet 2 parça bişeyvar kız var fırsat ürünleri die bi yer var sağda bak orda var.30 tl 20 küsür tl ye felankaydirigubbakcemile3
güzel bi öğle yemeğinden sonra yine geldim ama
karnım doydu bu seferde uykum geldi çok ya
canım çok sağol, bende senin resimlerini bugün gördüm daha,sende çok güzel bi gelin olmuşsun, Allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin inşallah..dirimcim hoşbuldum iyiyim hayatım bildiğin gibi sen nasılsın?
bu doğumkontrol hapından faydalanan bitek benim galiba bana ne kilo verdi ne mıde bulantısı yaptı sadece göğüslerimi şişirdikaydirigubbakcemile3
dzcel hoşgeldin canım resimlerini gördüm maşallah çok guzel bi gelin olmuşsun
allah mutluluğunu daim etsin canım...
birsamcım 06.30 da kalkıyorum eşimle kahvaltı yapıyoruz onu gönderiyorum saat 07.15 gibi sonrada 1 saat içinde evi toparlıyorum bulaşıkları yıkıyorum ve 8.30 da işte oluyorum.çok mu erken kalkıyosunuz sabah
canım bildiğin gibi,işteyiz yinedirimcim hoşbuldum iyiyim hayatım bildiğin gibi sen nasılsın?
bu doğumkontrol hapından faydalanan bitek benim galiba bana ne kilo verdi ne mıde bulantısı yaptı sadece göğüslerimi şişirdikaydirigubbakcemile3
dzcel hoşgeldin canım resimlerini gördüm maşallah çok guzel bi gelin olmuşsun
allah mutluluğunu daim etsin canım...
evet hayatım aynen öle bende seni esmer hayal ediyodum nedense kaydirigubbakcemile3cidden sölicektim ama sölemedim esmer hayal ettiğimi nedense herkes esmer sanmış seni,bide çok hüzünlü gibi geldin bana aslına bakarsan düğünlerimiz nasıl oldu hiç konuşamadık di micanım çok sağol, bende senin resimlerini bugün gördüm daha,sende çok güzel bi gelin olmuşsun, Allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin inşallah..sende beni esmer hayal edenlerdenmiydin acaba merak ettim? geçmişi okudun mu bilmiyorum kızlar beni hep esmer hayal etmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?