Angel demek yooo dedin he kaydirigubbakcemile3
hem ağlarım hem giderim misali dimi ama
canım dedimya pek ısıtılmış bişey sevmıyo eşim çalışınca tabıkı öle olcak mecburen ama şimdi evdeyım başka bi işim yok yapmazsam ayıp olur yani
hem benim hoşuma gıdıyo çok yemek yapmak ne yapacagımı bılsem gerisi kolaykaydirigubbakcemile3
çalışmay abaşlayınca tabıkı böyle olmaz ama şimdi şu zamanların tadını çıkarıyoruz iştekaydirigubbakcemile2
Angelcim var sende bişiler bu ay galiba ya...Hadi hayırlısı canım:ecrin_bebek:
Dzcel canım beni de öyle ya.Gerçi ben akşamları da yemek yedikten sonra hemen uzanıyorum.feci bir uyku bastırıyor...
öyle deme kız bende ağladım epeyce hemde ev mesafemiz 10 dk lık yerdeyken, bide gelin arabasındada ağladım oda yetmedi eve gittik takıları çıkarırken eşimle başbaşayken bi ağlamaya başladım yaklaşık 20 dk hıçkırıklarla ağladım, zor geldi biran evimden çıkmak.bende kendimce derim ki ağlamamak mutsuzluk getirir, o adettendir ağlanmalı diye ama kişisel yorumlarımız işte, yeterki mutlu olalımda hepimiz ister ağlayalım ister gülelim, ama bazen diyorumki hatta bunu eşim diyo bak o kadar ağladın evden ayrılıyorum diye, allah duydu sesini kendi evine gitmek zorunda kaldın yine diye,ben annemin gözlerinde mutluluk gördüm babamınkinde mutluluk ama hüüzn daha ağır basıyodu ama hiç ağladıklarını görmedim sonrada sormadım bile ağlayan oldumu diyeo gün hayallerimden bile güzeldi herkes çok mutluydu düğünüm o kadar eğlenceli geçtiki herkes cdlerimi istiyo bana da kopya yap diye allah bütün genç kızlarımıza ve evlenecek olanlara dah aguzel gunler yaşatsın inşallah...ağlamamakla iyi yapmışız bence ağlamak ağlamak getirir..ömür boyunca gülelim inşallah..
kızlar nereye kayboldunuz?
mrb arkadaşlar
nasılsınız
ben hamileyimm
günüm geçmişti
buğünde test yaptım pozitif çıktı
yarında kan testini yapacaz inş..
hala şoktayım
elim ayagın birbirine karışmış durumda
çoçuk gibi yimmm
hayırlısı canım ne bileyim
sende oluyormuydu öle şeyler:kedi:
ark susun...!durun...! hatta nefesinizi tutunkaydirigubbakcemile32 dk kimse bişi yazmasın.çünki birazdan biri gelip buraya öle bişi yazacak ki...!
mrb arkadaşlar
nasılsınız
ben hamileyimm
günüm geçmişti
hala şoktayım
çoçuk gibi yimmm
mrb arkadaşlar
nasılsınız
ben hamileyimm
günüm geçmişti
hala şoktayım
çoçuk gibi yimmm
mrb arkadaşlar
nasılsınız
ben hamileyimm
günüm geçmişti
hala şoktayım
çoçuk gibi yimmm
teşekür ederim canımdedim size demiii:lepi:cnm tebrikler.ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
Canım ben hamile olduğumu bilmediğimden yani beklemediğimden dolayı şunları yaşadım falan diyemiyorum;ama kasık ağrıları,göğüs ağrısı ve şişkinliği,en çokta sık sık idrara çıkma vardı benim belirtilerimin en başında.Şimdi ise yavaş yavaş bulantı başladı;ama o da çok az.Bir de uyku tabii ki..Acaip şekilde uyuyasım var.
canım tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin sanamrb arkadaşlar
nasılsınız
ben hamileyimm
günüm geçmişti
hala şoktayım
çoçuk gibi yimmm
teşekür ederim canım
darısı isteyen herkese inş.
evet bendede bu belirtiler var kasık agrısı
idrara çok çıkma birde belim çok agrıyor benim.
uykuda var doyamıyom uykuya.
evet söylemiştin çok teşekürlerrrrrCanım çok sevindim.Sana demiştim ben hamişsindir diyeee...Çok sevindimmmmmmmmm canım yaaaaaaaaaaaaaaBu topikte 3 tane şubat annişi var:lepi:
çakırcım çok sevindim hayırlı olsun hayatımalkisalkisalkis
bi bebişimiz daha oluyo yania.s.:içelim:
yaşasın
allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı ansıp etsın hayatım:hooray:
Canım inan çok sevindim ya:1hug: Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...Kan testini bugün neden yapmadın canım?
evet söylemiştin çok teşekürlerrrrr
evet şubat anneleri olacaz inş.
cssa damı şunat ayında doğum yapacak.
teşekür ederim canımmm
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?