oradaki resimlerden bi tanesi evden çıkış anım orada gerçekten ağlamamak için kendimi zor tuttum çünkü etrafımda ananem ve babanem hüngür hüngür ağlıyordu, diğer dans ederken çekilmiş olan da ise eşim fotoya bakmış ama ben o esnada sanki poz vermişim gibi olmuş tesadüfi bişey, çok güzel bi düğündü gerçekten ama hayal gibi birşeydi nasıl geçti anlayamadım böyle resimlerden anımsamaya çalışıyorum işte kaydirigubbakcemile3:uhm:evet hayatım aynen öle bende seni esmer hayal ediyodum nedense kaydirigubbakcemile3cidden sölicektim ama sölemedim esmer hayal ettiğimi nedense herkes esmer sanmış seni,bide çok hüzünlü gibi geldin bana aslına bakarsan düğünlerimiz nasıl oldu hiç konuşamadık di mi
arkadaş listemdekiler görebiliyo ondan canım ekliyorum seni kabul et ondan sonra profilimdeki albümden görebilirsindzcel ben neden göremiyorum resimleri.yanlış yeremi bakıyorum yoksa:)
artık görebiliyosun sanırım zemuszemusdzcel ben neden göremiyorum resimleri.yanlış yeremi bakıyorum yoksa:)
dirim vakumlu poşetlerden gördüm canımcım, hani gezdiğimiz cadde varya oradaki gümüş satılan çarşının önünde satılıyodu, fiyatlar şöyel 100*130 m 8 liraydı, diğerlerinin boyutunnu görmedim ama fiyatlar 6,5 - 5,5 - 4,5 liraydı galiba.
jazmincim stres yok bebeğine hiç bişeycik olmayacak 3 hafta sonra içindeki ikinci kalbi dinleyeceksin.
yeni gelenlerde hoşgelmiş
ya uyuz oldum yazıyorum gönderiyorum hata veriyo ne sinir yaaa
dirim vakumlu poşetlerden gördüm canımcım, hani gezdiğimiz cadde varya oradaki gümüş satılan çarşının önünde satılıyodu, fiyatlar şöyel 100*130 m 8 liraydı, diğerlerinin boyutunnu görmedim ama fiyatlar 6,5 - 5,5 - 4,5 liraydı galiba.
jazmincim stres yok bebeğine hiç bişeycik olmayacak 3 hafta sonra içindeki ikinci kalbi dinleyeceksin.
yeni gelenlerde hoşgelmiş
ya uyuz oldum yazıyorum gönderiyorum hata veriyo ne sinir yaaa
angel yıne durgunsun hayatım ?
ben iyiyim sen nasılsın yıne mıdede yanma varmı?
hoşbulduk cnm.bende o aldığımk.loları vermekle meşgulüm.zaten kilom yerindeydi kullanmadan önce almamam gereken sabit kalmam gereken bi kilodaydım.ee aldım şimdi vermekle uğraşıyorum.bugün ev silip süpürcem vileda ile silmeyim diyorum bezle elle siliyim.belki daha çok calori yaktırır diekaydirigubbakcemile3
bende hep pozitif oldum o gün ya ben iyiyim ağlamayın işte dimi ama, yok illa ağlayacaklarben evden çıkarken hadi size iyi günler ben gidiyoruuuuuum dedimkaydirigubbakcemile3
kimse hüzünlenmesin ağlamasın diye o yuzden ne düğün günüm ne de sonrasında ağlamadım hiç zor anlarda yaşamadım
babamla ıkımızın dans etme sahnesi var mesela bütün masalar kopmuş herkes hungur hungur ağlamış ama ben gayet iyiyidim
biri bana iğnemi yaptı o gün bilmiyorum ama herşey çok güzeldi...
ben annemin gözlerinde mutluluk gördüm babamınkinde mutluluk ama hüüzn daha ağır basıyodu ama hiç ağladıklarını görmedim sonrada sormadım bile ağlayan oldumu diyeo gün hayallerimden bile güzeldi herkes çok mutluydu düğünüm o kadar eğlenceli geçtiki herkes cdlerimi istiyo bana da kopya yap diye allah bütün genç kızlarımıza ve evlenecek olanlara dah aguzel gunler yaşatsın inşallah...ağlamamakla iyi yapmışız bence ağlamak ağlamak getirir..ömür boyunca gülelim inşallah..bende hep pozitif oldum o gün ya ben iyiyim ağlamayın işte dimi ama, yok illa ağlayacaklar bırak evden çıkmayı kuaförden geldim gelinlikle görür görmez başladılar bi durun yahu noluyoruz, ama ben ağlamadım tuttum kendimi
amin canım inşallahben annemin gözlerinde mutluluk gördüm babamınkinde mutluluk ama hüüzn daha ağır basıyodu ama hiç ağladıklarını görmedim sonrada sormadım bile ağlayan oldumu diyeo gün hayallerimden bile güzeldi herkes çok mutluydu düğünüm o kadar eğlenceli geçtiki herkes cdlerimi istiyo bana da kopya yap diye allah bütün genç kızlarımıza ve evlenecek olanlara dah aguzel gunler yaşatsın inşallah...ağlamamakla iyi yapmışız bence ağlamak ağlamak getirir..ömür boyunca gülelim inşallah..
bende hep pozitif oldum o gün ya ben iyiyim ağlamayın işte dimi ama, yok illa ağlayacaklar
bırak evden çıkmayı kuaförden geldim gelinlikle görür görmez başladılar bi durun yahu noluyoruz, ama ben ağlamadım tuttum kendimi
iyiyim angelcım bildiğin gibiyim yine hangi yemeği yapim diye düşünüyorum yine
dün eşimin kardeşini çağırdım yemeğe yalnız burda
güzel vakıt geçirdk ama bugun ne yemek yapcam bılmıyorum yıne yaa ıspanak almıstım ama yıne bugun işyerınde eşim ıspanak yemiş:umursamaz:
Kızlar çok kötü uyku bastırdı beni yamirmirmirmir Yemekten sonra iyice ağırlaşıyorum valla...
ay benimde çok uykum var gözlerim kapanıyo yaKızlar çok kötü uyku bastırdı beni yamirmirmirmir Yemekten sonra iyice ağırlaşıyorum valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?