iiz kızlar sizler nasılsınız
angelim panik yok relaks ol bendede bebişimin geldiği ay regl olcakmışım gibi ağrılarım devam ediodu hem bu ay olmayabilir cnm yine denersiniz daha çok gençsin
bende evlenince şehir değişirdiğimiz için işten ayrılmıştım aynen senin gibi düşünüodum hem dinlenmek hemde evimin tadını çıkarmak istiodum vee snuç halen işsizim:)
ama benim farklı sebeplerimde vardı bebiş kararı aldıktan sonra gelen iş tekliflerini değerlendirmem imkansızdı çünkü radyasyonla çalışmam kesinlikle yasak o yüzden bebiş geldikten sonra kpssye çok ii hazırlanıp atanmak şimdiki planım bu bakalım hayırlısı cnm
iim angelim güsel bi haftasonu geçirmişsiniz ne mutlu sana
slm kızlar sohbetiniz bol olsun
nasılsınızz??
iyiyim çok şükür canım ya güzel bi hafta sonundan sonra yine işyerine döndük mecburendzcel hoşgeldın canım nasıslın?
iyiyim kızlar bugün işe biraz rotarlı geldim
h.sonu küçük bi tatil yaptık eşimle çok yorulmuşum ama ya
iyiyim kızlar bugün işe biraz rotarlı geldim
h.sonu küçük bi tatil yaptık eşimle çok yorulmuşum ama ya
slm kızlar nabersiniz nasıldı hafta sonunuz
hiç duydunuzmu bilmiyorum düzceye yakın sakaryaya bağlı KARASU ilçesi variyi yapmışsınız canım
nereye gittiniz bakalımopuyorumnanaktan:asigim:
hoşgeldin bizim hafta sonu iyidide senin ne işin var burda evet bende mrk ettim şimdislm kızlar nabersiniz nasıldı hafta sonunuz
uzun tatil yok bize dedik bari haftasonlarını böyle değerlendirelim dedikayyy neguzel
tatlı yorgunluk yaniyerimseniben
hiç duydunuzmu bilmiyorum düzceye yakın sakaryaya bağlı KARASU ilçesi var
oradaydık, deniz, kum, güneş ve en önemlisi AŞK vardı :asigim: :kedi:
slm kızlar nabersiniz nasıldı hafta sonunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?