iyiyim hayatım haftasonum çok ama çok guzel geçti
özel bişey yapmadık sadece gezip dolaştık ama çok güzeldi
her geçem gün daha güzel oluyo bu evlilik yaaa:asigim:
sen nasılsın hayatım?
teolog canım hoşgeldin nasılsın?
allah yardımcın olsun canım az kaldı düğüne alkisalkisalkis
jnazcım benim ev buz gibi ben şuan polar bi eşofman altı ve uzun kolluyla oturuyorum evde o yuzden ütü ancak evi ısıtıyo beni değilkaydirigubbakcemile3
ya aslında çoktan yapmam gerekırdı utulerı ama olmadı kısmet buguneymişkaydirigubbakcemile3
jnazcım benim ev buz gibi ben şuan polar bi eşofman altı ve uzun kolluyla oturuyorum evde o yuzden ütü ancak evi ısıtıyo beni değilkaydirigubbakcemile3
ya aslında çoktan yapmam gerekırdı utulerı ama olmadı kısmet buguneymişkaydirigubbakcemile3
evet tatlım bi bak bakalım yerimsenibensaolasın jnaz cım sen nasılsın resim eklemişsin heralde şimdi onlara bakayım diyordum
biz geldikk nasılsınız fıstıklar
canım daha gelinliğin tadilatı duruyor ev bakılacak temizliği yapılacak mobilya beyaz eşya stresliyim deseniz yeridir bu rada 25 günüm kalmış
hoşgeldiniz nasılsınız canlarr
olsun ya tadilat kolay bi provada halledersiniz canım
ev tutuncada eşya kolay ama bu hafta ev işini halletmeniz lazım inş.
şimdi sen bu sene yeni okulda başlayacaksın dimi işe
ee nasıl olcak bu sene senin yenilikler senen dimi
okula yakın tut bari evini:))
lise mi ilköğretimmi:))
hoşgeldiniz canımmm Şenizbiz geldikk nasılsınız fıstıklar
inşallah canım dediğin gibi bir provada hallederiz ben ilöğretim öğretmnyim küçük bir kasaba zaten ordan tutacağız evi 2000 nüfuslu bir yer bu yaştan sonra artık soba yakıp kül temzileyeceğimkaydirigubbakcemile3 bu da bnm için bir yenilik
ay evet kızlar bizim ev buz gibi oluyo doğal klimalı bizim evimizkaydirigubbakcemile3
gece yatarken bile kalın pijamalarla yatıyoruz seksi dolaşmanın imkanı yok üşüyosun çünkükaydirigubbakcemile3
yazın soğuk kışın sıcak oluyomuş bu ev nası yaptılarsa artık bilemiyorum
teologcum iyiyim hayatım saol sende iyisindir inşallah telaşlısındır tabi:lepi:
cssa hoşgeldin canım nasılsın?
angel valla yaa allah bozmasında gün geçtikçe daha çok seviyorum herşeyi
sizde sabahlara kadar oyun oynamışsınız gördümkaydirigubbakcemile3
şu bebek işinide çok takma hayatım kafana kısmet olduğu zaman ben geliyorum der o
ne kadar az stres o kadar fazla olasılık :lepi:
inşallah canım dediğin gibi bir provada hallederiz ben ilöğretim öğretmnyim küçük bir kasaba zaten ordan tutacağız evi 2000 nüfuslu bir yer bu yaştan sonra artık soba yakıp kül temzileyeceğimkaydirigubbakcemile3 bu da bnm için bir yenilik
hoşçakal teologcumm
kızlarr ben de çıkayım artık. duş alıp kuaföre gideceğim saçlarım baya uzadı
öpüyorum hepinizi görüşürüz inşallah Şeniz
biz burdayızz
haktancım dolma nasıl oldu cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?