hiç duydunuzmu bilmiyorum düzceye yakın sakaryaya bağlı KARASU ilçesi var
oradaydık, deniz, kum, güneş ve en önemlisi AŞK vardı :asigim: :kedi:
evet öyle oldu ya zaten uzun süreli tatil seneye yaza kadar biraz zorvavvvv harikaymış o zaman
ön balayı yapmış oldunuz yane
ne güzelll:asigim:
evet yaşasın AŞK ya :kedi:alkisalkisalkis
yaşasın aşk:asigim:
evet öyle oldu ya zaten uzun süreli tatil seneye yaza kadar biraz zor
buda sahile attıgımız aşkımızın imzası opuyorumnanaktan
http://img240.imageshack.us/img240/4918/photo0011mwf.jpg
izinim başlamadı daha canım, bu cuma başlatp 20 sinde işe başlamış oluyorum yerimsenibengüzeldi canım da senin ne işin var burda bakem
izin haftaya başlıyo ya ondan süprizzzzzhoşgeldin bizim hafta sonu iyidide senin ne işin var burda evet bende mrk ettim şimdi
evet bende gitmiştim oraya gerçekten güzel sakin bi yer, eşimle gitsem 2 kez güzel gelirdi heralde.hiç duydunuzmu bilmiyorum düzceye yakın sakaryaya bağlı KARASU ilçesi var
oradaydık, deniz, kum, güneş ve en önemlisi AŞK vardı :asigim: :kedi:
benimde iyiydi diyim, yorucuydu herzmanki gibi :) saz kursuna gittim yine, görümcemle alışveriş yaptık, ülke değiştiriolar iş dolayısıyla, bende üzülüorum gitcekler diyeiyiyiz canım benim haftasonum çok guzeldı aslına bakarsan görüldüğü üzere bu haftasonu herkes için güzel geçmiş:asigim:
seninki nasıldı?
kesinlikle yaşasın AŞKKKKK opuyorumnanaktanalkisalkisalkis
evet yaşasın AŞK ya :kedi:
opuyorumnanaktan
:asigim:
ne mutlu bize o zaman zemuszemusvayyy vayyy süpersiniz ya
haktan ve sen beni gaza getirdiniz valla
bi an önce kocişime sarılasım geldi:kedi:
yani bende çok severim çok aşığımdır eşime ama siz duygularımı iyice pekiştirdiniz yaneekaydirigubbakcemile5
izinim başlamadı daha canım, bu cuma başlatp 20 sinde işe başlamış oluyorum yerimseniben
izin haftaya başlıyo ya ondan süprizzzzz
evet bende gitmiştim oraya gerçekten güzel sakin bi yer, eşimle gitsem 2 kez güzel gelirdi heralde.
benimde iyiydi diyim, yorucuydu herzmanki gibi :) saz kursuna gittim yine, görümcemle alışveriş yaptık, ülke değiştiriolar iş dolayısıyla, bende üzülüorum gitcekler diye( gölbaşında emre altuğun konseri vardı ona gittik, emre altuğ hayal kırıklığıydı ama boyu kısaydı erkeklere göre (( yağmurdada iyice bi ıslandk ama eğlenceliydi, inş haftaya eşimin yanında dahada güzel olur :)) bu rada sanada geçmiş olsun tatlım :)
kesinlikle yaşasın AŞKKKKK opuyorumnanaktan
bencedeeee opuyorumnanaktan
ne mutlu bize o zaman zemuszemus
alkisalkisalkis
hoşgeldin dzcel ve alınyazımsın bende öğle yemeğimi yiyip geldim angel bu arda tayinim çıktıgı yer annemlere 45 km uzaklıkta
vayyy vayyy süpersiniz ya
haktan ve sen beni gaza getirdiniz valla
bi an önce kocişime sarılasım geldi:kedi:
yani bende çok severim çok aşığımdır eşime ama siz duygularımı iyice pekiştirdiniz yaneekaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3
sarıl canım sarıl her gördüğün an sarıl valla ben eve her geldiğinde eşim önce kocaman sarılıyorum
aşk belli ettikçe ve yaşadıkça çoğalıryerimseniben
hadi bu akşam herkes sarılsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dzcel imzanız süper olmuş allah daim etsin aşkınızı inşallah
alınyazım bayaa bi yoğun geçirmişsin haftasonunu ne guzel
evet bir hafta sonra :)anladım canımcım ben senin bu hafta izne başladığını sanmıştım
bir hafta sonra demek
canım sende hoşgeldin ne var ne yok nasıl gşdşyo herşeyhoşgeldin dzcel ve alınyazımsın bende öğle yemeğimi yiyip geldim angel bu arda tayinim çıktıgı yer annemlere 45 km uzaklıkta
evet canım öyle oldu :)kaydirigubbakcemile3
sarıl canım sarıl her gördüğün an sarıl valla ben eve her geldiğinde eşim önce kocaman sarılıyorum
aşk belli ettikçe ve yaşadıkça çoğalıryerimseniben
hadi bu akşam herkes sarılsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dzcel imzanız süper olmuş allah daim etsin aşkınızı inşallah
alınyazım bayaa bi yoğun geçirmişsin haftasonunu ne guzel
hooooppp olan var olmayan var kardeşim:mymeka:
amin amin Allah hiç birimizin mutlulugunu bozmasın inşallahsüpersin dzcel cim :))) allah bozmasın bu mutluluğu, hiçbir daim ayırmasın inş :)
evet bir hafta sonra :)
canım sende hoşgeldin ne var ne yok nasıl gşdşyo herşey
evet canım öyle oldu :)
yani evet ama haktancım olan var olmayan var yani kıskandırmasanıza bizi((
ayrıca teocuğum yaklaşık 1.5 ay sonra sende o sarılanlar kervanına katılcaksınız,bu kezde dirimle kıskanca sizi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?