Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım bizim tutacağımız ev sobalı olacak cünkü oarada hiç kaloriferli ev yokmuş beni de en cok düşündüren evde seksi seksi gezememek olacak kalın kalın pijamalarla artık kışı gecireceğiz

aslına bakarsan teologcum ister kalın pijamalarla dolaş ister seksi dolaş farketmiyokaydirigubbakcemile3
ben bunu bilir bunu sölerim yeterki temiz ol mis gibi ol gerisi geliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aslına bakarsan teologcum ister kalın pijamalarla dolaş ister seksi dolaş farketmiyokaydirigubbakcemile3
ben bunu bilir bunu sölerim yeterki temiz ol mis gibi ol gerisi geliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
son derece katılıyorum haktancım :kedi: kaydirigubbakcemile3

Günaydın
en fazla 4 ay sürüyormuş bu durumlar inşallah çabuk geçer.

İnş ya hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyomafoldumben

günaydın canım biz iyiyiz
senin durumun bir an önce düzelri inş canımcım
iştemisin sen çalışıyormusun

çalışıyorum angel cim ama arada bi asıyorum işi mecburen:çok üzgünüm: sabahları evden çıkamadığım çok oluyo

canımyaa inşallah geçer en kısa zamanda:Saruboceq:

inş canım çok saol

merhaba kızlarrr
kestirdim saçlarımı geldimm
teologcum malesef dolaşamıyorsun şekerim . ama yazın rahatsın :)
duygu cum zaman çok çabuk geçiyor canım 2005 mayısından beri birlikteyiz aşkımla ve 8 aydır da evliyiz. askerliğide beklemeniz en mantıklısı tek pişmanlığım o sadece

e bütün mesele o zaten şekercimmkaydirigubbakcemile5

jnazcım hoşgeldin, ay benimde niyetim var bi gidemedim saçlarımı kestirmeye ya , güle güle uzat saçlarınımı denir nedenir bilmemki zemuszemus

jnazcım hoşgeldin, ay benimde niyetim var bi gidemedim saçlarımı kestirmeye ya , güle güle uzat saçlarınımı denir nedenir bilmemki zemuszemus

canım benim sağolasın
bende senin gibiydim şeytanın bacağını kırdım en sonunda
ama fön çektirmedim bu sıcakta çekemezdim valla :)

jnazcım sıhhatler olsun canım çok yakışmıştır saçların eminim

benimkilerde belime kadar geliyo ama düğünlerden sonra kestircemzemuszemus

jnazcım sıhhatler olsun canım çok yakışmıştır saçların eminim

benimkilerde belime kadar geliyo ama düğünlerden sonra kestircemzemuszemus

sağol haktancım ben beğendim bayada kısalttırdım iyi oldu sıcaklarda çekemiyordum.

maşallah seninkilerde baya uzunmuş tatlım düğünden önce bende uzatmıştım ama hemen sonra kestirdim tabi nerden baksan 7 olmuştur

canım bizim tutacağımız ev sobalı olacak cünkü oarada hiç kaloriferli ev yokmuş beni de en cok düşündüren evde seksi seksi gezememek olacak kalın kalın pijamalarla artık kışı gecireceğiz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok alemsiniz kızlar yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm tatlım hoşgeldin ne var ne yok, shhatler olsun ayrıca şekerim

benim ki cok kızıyor saç kestirmeme kırık bile aldırmama karşı tabi ben ona sölemeden 1 2 cm kadar kestiriyorum tabi fark etmiyor kaydirigubbakcemile3 uzun saç sever de kendileri
benimkide öyleydi şekercim ama ne zamanki uyurken ağzına girmeye başladı o zaman kazıtsan mı acaba demeye başladı :)

selam bende gelimmi ki buraya yer varmı ki acaba kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin irras
tabikii varrr kaydirigubbakcemile5

selam bende gelimmi ki buraya yer varmı ki acaba kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canıma.s.

ya ben yıllardır uzun saç kullanıyorum düğünümle alaksı yok ama bı değişiklik yapıcam ve çeneme kadar kestırıcem artık hakkımda hayırlısıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…