canım bizim tutacağımız ev sobalı olacak cünkü oarada hiç kaloriferli ev yokmuş beni de en cok düşündüren evde seksi seksi gezememek olacak kalın kalın pijamalarla artık kışı gecireceğiz
aslına bakarsan teologcum ister kalın pijamalarla dolaş ister seksi dolaş farketmiyokaydirigubbakcemile3
ben bunu bilir bunu sölerim yeterki temiz ol mis gibi ol gerisi geliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
son derece katılıyorum haktancım :kedi: kaydirigubbakcemile3aslına bakarsan teologcum ister kalın pijamalarla dolaş ister seksi dolaş farketmiyokaydirigubbakcemile3
ben bunu bilir bunu sölerim yeterki temiz ol mis gibi ol gerisi geliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydın
en fazla 4 ay sürüyormuş bu durumlar inşallah çabuk geçer.
günaydın canım biz iyiyiz
senin durumun bir an önce düzelri inş canımcım
iştemisin sen çalışıyormusun
canımyaa inşallah geçer en kısa zamanda:Saruboceq:
aslına bakarsan teologcum ister kalın pijamalarla dolaş ister seksi dolaş farketmiyokaydirigubbakcemile3
jnazcım hoşgeldin, ay benimde niyetim var bi gidemedim saçlarımı kestirmeye ya , güle güle uzat saçlarınımı denir nedenir bilmemki zemuszemusmerhaba kızlarrr
kestirdim saçlarımı geldimm
teologcum malesef dolaşamıyorsun şekerim . ama yazın rahatsın :)
duygu cum zaman çok çabuk geçiyor canım 2005 mayısından beri birlikteyiz aşkımla ve 8 aydır da evliyiz. askerliğide beklemeniz en mantıklısı tek pişmanlığım o sadece
jnazcım hoşgeldin, ay benimde niyetim var bi gidemedim saçlarımı kestirmeye ya , güle güle uzat saçlarınımı denir nedenir bilmemki zemuszemus
sıhhatler olsun jnaz cım
sağol canımm
selam bende gelimmi ki buraya yer varmı ki acaba kaydirigubbakcemile2
jnazcım sıhhatler olsun canım çok yakışmıştır saçların eminim
benimkilerde belime kadar geliyo ama düğünlerden sonra kestircemzemuszemus
canım bizim tutacağımız ev sobalı olacak cünkü oarada hiç kaloriferli ev yokmuş beni de en cok düşündüren evde seksi seksi gezememek olacak kalın kalın pijamalarla artık kışı gecireceğiz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok alemsiniz kızlar yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3aslına bakarsan teologcum ister kalın pijamalarla dolaş ister seksi dolaş farketmiyokaydirigubbakcemile3
merhaba kızlarrr
kestirdim saçlarımı geldimm
teologcum malesef dolaşamıyorsun şekerim . ama yazın rahatsın :)
duygu cum zaman çok çabuk geçiyor canım 2005 mayısından beri birlikteyiz aşkımla ve 8 aydır da evliyiz. askerliğide beklemeniz en mantıklısı tek pişmanlığım o sadece
benimkide öyleydi şekercim ama ne zamanki uyurken ağzına girmeye başladı o zaman kazıtsan mı acaba demeye başladı :)benim ki cok kızıyor saç kestirmeme kırık bile aldırmama karşı tabi ben ona sölemeden 1 2 cm kadar kestiriyorum tabi fark etmiyor kaydirigubbakcemile3 uzun saç sever de kendileri
hoşgeldin irras
tabikii varrr kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canıma.s.
benimkide öyleydi şekercim ama ne zamanki uyurken ağzına girmeye başladı o zaman kazıtsan mı acaba demeye başladı :)
hoşgeldin irras
tabikii varrr kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?