Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet cicişimkaydirigubbakcemile2

geçen hafta bi acayiptim sürekli bel ağrısı başağrısı eklem ağrısı çektim
halszilik vardı
hala da var bugünde ateş basıyor soğuk terler döküyorum ama iyiyim yani canım
sağolasın ilgilendiğin cicişimopuyorumnanaktan

haktan canım sen nerde oturuyon böyle ya hala serin ev ne güzel ya biz kavruluyoruz sıcaklardan ya

Hoşbuldum merhaba,
23 yaşında bekarım kaydirigubbakcemile3
Ağustosta sözüm olucak inşallah sonra asker yolu bekleyeceğim 15 ay
Sonra nişan sonra da düğün inşallah
daha çok yolum var ama geçer di mi

Allah yardımcın olsun canım ya asker yolu bekleyecen demek

Hoşbuldum merhaba,
o anı yaşarken peek çabuk geçmiyormuş gibi görünsede,
geriye dönüp baktığında aslında zamanın çok çabuk geçtiğini anlıyosun
Allah hayırlısıyla yuvanı kurmayı nasip etsin inşallah

yok tatlım şaka yaptık biz yaaopuyorumnanaktan
valla canım ben bitsin istiyorum artık bir an önce kocişime kavuşup sarılayım ona
bendeeee opuyorumnanaktan
Hoşbuldum merhaba,
canım allah kolaylık versin ya hakkaten yolun uzunmuş ama bakma çabuk geçiyo analayamıyosun, peki askerlikten sonra mı düğün

Allah yardımcın olsun canım ya asker yolu bekleyecen demek

Evet ya çok zor biliyorum ama askerlik olmadan da olmuyo gitsin gelsin bir an önce bende burda gün sayarım napiyim hayırlısıyla sapasağlam gelsin de tek dileğim bu gelirsi olur bir şekilde.

Sen ne durumdasın evlilik yakında heralde

aynen katılıyorum ne eksik ne fazla:gitme:

canım benimki bir sene istanbulda yabancı dil eğitimi aldı 5 ayda askerliği kimi zaman oldu 8 ay boyunca hiç görmedim ama geçti hepsi cok şükür tam 3 sene bu şekilde yaşadım artık hayırlısıyla kavuşacağız 1 agustos da düğünüm var canım

Teşekkür ederim herkese nasip etsin bir an önce :)

yok tatlım şaka yaptık biz yaaopuyorumnanaktan

bendeeee opuyorumnanaktan

canım allah kolaylık versin ya hakkaten yolun uzunmuş ama bakma çabuk geçiyo analayamıyosun, peki askerlikten sonra mı düğün

askerden gelince nişan yapmayı düşünüyoruz 1 yıl nişanlılık dönemi ve sonra düğün şu an ki düşüncemiz sonra ne olur kısmet :)

ooo bişey kalmamış sana ne güzel çok sevindim. Bir ömür mutlu olmanı diliyorum :1hug:

Ben geldimmmmmmmmmmm bu hafta sıcaklık aşırı derecede artacakmış dikkat!

Sıcaklık 80 derece hissedilecek!
Gölgede 38 derece olarak açıklanan hava sıcaklığının bağıl nemin yüzde 80 olması durumunda 73 derece, güneş altında ise 80 derecenin üzerinde hissedilebileceği, bu nedenle vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği bildirildi.

METEOROLOJı'DEN HAVA TAHMıNLERı ıÇıN TIKLAYINIZ

Yeni haftayla birlikte güneyden gelecek sıcak hava dalgası etkisini gösterecek. Hafta ortası Çarşamba ve Perşembe günleri sıcaklığı batıda yazın en yüksek değerlerine; 35-40 derecelere çıkaracak. Hafta sonu aşırı sıcaklar doğuya ilerleyecek. Hafta ortası ıstanbul ve Ankara 35, ızmir 37 dereceyi görecek. Denizli, Aydın ve Manisa 40, Balıkesir ve Edirne 38 dereceye çıkacak. ıç Anadolu genelinde de aşırı sıcaklar etkili olacak. Uzmanlar yazın en sıcak günlerinin yaşanacağı özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri sıcak çarpmalarına karşı uyarıyor.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Meteoroloji Mühendisleri Odası ıkinci Başkanı Mustafa Diren, hava sıcaklıklarının giderek arttığını, gündüzleri özellikle yaşlılar ve çocuklar için riskli dönemlere girildiğini söyledi.

Hava sıcaklıklarının gölgede ölçüldüğünü, verilen tahminlerin gölgedeki sıcaklıklar olduğunu ifade eden Diren, güneş altında sıcaklığın belirtilen değerlerin çok üzerinde olabileceğini anlattı.
Diren, sıcaklıkların bağıl nemin de etkisiyle çok farklı değerlerde hissedilebileceğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

''Meteoroloji Genel Müdürlüğü, tahmin sıcaklığını gölgeye göre veriyor. Bağıl nem etkisi ile hissedilecek sıcaklıklar verilmiyor. Aslında herkesin hissedilen sıcaklığı bilerek hareket etmesi gerekiyor. Örneğin 30 derece için bağıl nem yüzde 25 ise sıcaklık 28 olarak hissedilir. Nem yüzde 60'a çıktığında hissedilecek sıcaklık 33 derece, yüzde 80'lik nemde ise 38 dereceye ulaşır. Yaz aylarında en fazla karşılaşılan sıcaklık değeri ise 38 derecedir. 38 derece sıcaklık için yüzde 50 bağıl nemde hissedilen sıcaklık 50 derece olur. Nem yüzde 80 olduğunda sıcaklık 73 derece hissedilir. Güneş altında yüzde 80 nem düşünüldüğünde hissedilen sıcaklık 80 dereceyi geçebilir.''

Diren, özellikle deniz kıyılarında rüzgar olmadığı durumlarda nemin yükseldiğini ve sıcağın da etkisiyle bunaltıcı boyutlara ulaştığını vurgulayarak, ''Sıcaklık insanın dengesini bozabilir. 70-80 derecelik hissedilen bir sıcaklık insanı fiziksel ve ruhsal açıdan olumsuz etkileyebilir'' dedi.
Sıcak geçen yaz aylarında güneşin dik geldiği durumlarda dışarı çıkılmamasını öneren Diren, yaşlılar ve çocukların yarım saatten fazla güneş altında kalması durumunda sağlık riskleri ortaya çıkabileceğine işaret etti.

Yayın tarihi: 06 Temmuz 2009 - Pazartesi
Web adresi: /Yasam/2009/07/06/sicaklik_80_derece_hissedilecek

mısracım hoşgeldin, gerçekten sıcaklarla uğraşıcaz gibi
banada hiç yaramaz fazla güneş kabarırım hemen

dzcelcim bn ankarada oturuyorum evim buz gibi yazın çok iyi oluyo ama tek kötü bi yönü var evde seksi seksi dolaşamıyosunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3angel hayatım yaa bunlar ya hastalık belirtisi yani regl için ya da hamilelik belirtisi çunku bıldıgım kadarıoyla hamıleykende aynı belirtiler oluyo hakkında hayırlısı bebişim yaaaduygucum zaman o kadar çabuk geçiyoki bende 3 sene nişanlı kaldım toplamda 7 senedir beraberiz zaman çok çabuk geçiyo hele bi sen sözlen nasıl geçtiğini anlamicaksın bile

canım bizim tutacağımız ev sobalı olacak cünkü oarada hiç kaloriferli ev yokmuş beni de en cok düşündüren evde seksi seksi gezememek olacak kalın kalın pijamalarla artık kışı gecireceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…