- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok alemsiniz kızlar yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm tatlım hoşgeldin ne var ne yok, shhatler olsun ayrıca şekerim
hoşgeldin canıma.s.
ya ben yıllardır uzun saç kullanıyorum düğünümle alaksı yok ama bı değişiklik yapıcam ve çeneme kadar kestırıcem artık hakkımda hayırlısıkaydirigubbakcemile3
yaaaaa :1shok:
cidden hayatım hatta çıkarken ondan habersiz kestirdim diye konuşmamıştı bende 2gün
yaaaaa :1shok:
benimki rutin bi değişiklik oldu canım . ama şu boyası bi aksın o zaman tümden değiştiricem imajımı yerimsenibenimaj değişikliğimi yapıyorsunuz yoksa her yaz rütin işlermi saç kestirme
doğrudur canım ya erkekler nedense bu konuda takıntılı bende muhakka heber vermeliyim aynı şeklide heber vermemiştim değil benmle de bikaç gün konuşmamıştım
imaj değişikliğimi yapıyorsunuz yoksa her yaz rütin işlermi saç kestirme
yok canım bu hafta gitcem inş, izinimi ayarlıyodum ya ordan aklında kalmıştır, senin nasıldı haftasonu, biz yine epey bi gezindik emre altuğun konseri vardı oraya gittik, bu aralar ank çoştu :)))a.s canımcımm hoşbuldum ve sağolasın
çok şükür iyiyim sen nasılsın
nasıl geçti haftasonun eşinin yanındaydın diye hatırlıyorum
cidden hayatım hatta çıkarken ondan habersiz kestirdim diye konuşmamıştı bende 2gün
ben annemlerle bir çay molası vereyim kızlar müsait oldugumda gelirim
benimki rutin bi değişiklik oldu canım . ama şu boyası bi aksın o zaman tümden değiştiricem imajımı yerimseniben
ohh ohh ..
insan kaşına ufak bi şekil verse bile yeniden dogmuş gibi hissedio kendini bazen ..
en azından ben öyle fisfisfis
angell sen nerelerdesin canım?
bu arada alınyazım senmi klasik sorularımızı sorarsın irras a ben mi malum mısraaa görünmüyor sayfada :)
canım nasıl uzatıyosun ya benim saçlarımda çok uzar, yinede sadece 1 kez tam belimde oldu ondada 12-13 yaşındaydım, genelde belimden 1 karış yukardadır, napmalı kiiii ???canım benimki biraz imaj değişikliği olacak sanırım çünkü ortaokuldan bu yana saçlarım hep nerdeyse belime kadar gelir
jnazcım hani şöle arkası kısa çeneye doğru uzayan saç modeli varya ondan yaptırcam eşim öle istiyo
aslına bakarsan saçlarıma bayılıyo ama bıde beni öle gçrmek istiyomuş
yüzüm küçükya sanırım olur bişeler tabiki ben çok yadırgarım ama aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk:asigim:
herşey onun içinkaydirigubbakcemile3
ona nasıl b,işey canım, hayırlı olsun ve dilerim istediğin kiloya ulaşırrsın, cuma günü görücen yine bişey dedi mi ya merak ettim ?tamam tatlım afiyet olsun
kızlaryaa bu arada ben bugün kiraz diyeti yapıyoruma.s
yakışır tabiki tatlım bende arkasını daha kısa istiyordum ama eşarb takıyorumya sonra sıkıntı yaşamayayım diye fazla kısalttıramadım maleseff.canım benimki biraz imaj değişikliği olacak sanırım çünkü ortaokuldan bu yana saçlarım hep nerdeyse belime kadar gelir
jnazcım hani şöle arkası kısa çeneye doğru uzayan saç modeli varya ondan yaptırcam eşim öle istiyo
aslına bakarsan saçlarıma bayılıyo ama bıde beni öle gçrmek istiyomuş
yüzüm küçükya sanırım olur bişeler tabiki ben çok yadırgarım ama aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk:asigim:
herşey onun içinkaydirigubbakcemile3
demekki ondan şekercim. benimde hafta sonu çok güzel geçti öğleden sonra bindik motorumuza alabalık tesislerine gittik sonrada gezdik aşkımla eve gelincede sinema keyfi yaptık çok çabuk geçti malesef zamanyok canım bu hafta gitcem inş, izinimi ayarlıyodum ya ordan aklında kalmıştır, senin nasıldı haftasonu, biz yine epey bi gezindik emre altuğun konseri vardı oraya gittik, bu aralar ank çoştu :)))
ya ne güzel, benim eşimde çok uzatmana gerek yok neden kısa kullanmıyosun ben kısa severim diyo, oysaki bende çok uzun severim((
canım nasıl uzatıyosun ya benim saçlarımda çok uzar, yinede sadece 1 kez tam belimde oldu ondada 12-13 yaşındaydım, genelde belimden 1 karış yukardadır, napmalı kiiii ???
ona nasıl b,işey canım, hayırlı olsun ve dilerim istediğin kiloya ulaşırrsın, cuma günü görücen yine bişey dedi mi ya merak ettim ?
aynen canımcımmbenimki rutin bi değişiklik oldu canım . ama şu boyası bi aksın o zaman tümden değiştiricem imajımı yerimseniben
ohh ohh ..
insan kaşına ufak bi şekil verse bile yeniden dogmuş gibi hissedio kendini bazen ..
en azından ben öyle fisfisfis
bu arada klasik forum sorularımız var bizim
kaç yaşındasın?
ne iş yaparsın?
evleneli ne kadar oldu?
sordum bile şekercimm ama eksik varsa tamamlarsın yerimsenibensen sor canımcım ben hep soruyorum :))))
canım nasıl uzatıyosun ya benim saçlarımda çok uzar, yinede sadece 1 kez tam belimde oldu ondada 12-13 yaşındaydım, genelde belimden 1 karış yukardadır, napmalı kiiii ???
ona nasıl b,işey canım, hayırlı olsun ve dilerim istediğin kiloya ulaşırrsın, cuma günü görücen yine bişey dedi mi ya merak ettim ?
maşallah seninkilerede tatlım ama bi değişiklik yapsan ben çok sıkılırdım heralde
kiraz diyetide 3 gün boyunca sadece kiraz yiycem şekerim sabah öğle akşam toplamda 1 kg
görümcemlede görüşmedik canımcım haftasonuda görmedim hiç o yüzden rahatım yerimsenibenyerimseniben
yakışır tabiki tatlım bende arkasını daha kısa istiyordum ama eşarb takıyorumya sonra sıkıntı yaşamayayım diye fazla kısalttıramadım maleseff.
maşallah sizede
demekki ondan şekercim. benimde hafta sonu çok güzel geçti öğleden sonra bindik motorumuza alabalık tesislerine gittik sonrada gezdik aşkımla eve gelincede sinema keyfi yaptık çok çabuk geçti malesef zaman
bide artık eşim karışmıyor saçlarıma ne kadar kısa olursa o kadar iyi onun için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aslında bende sürekli maşa yapıyorum, düzleştiriyorum yada jöleliyorum, saçıma her türlü zararı veriyorum boya haricinde, galiba ondan o kadar uzatamıyorumcanım o saçın kendinden de oluyo saçın cinsine göre bazı saçlar çabuk uzar bazısı aylar gecer uzamaz benimki şimdi kestirsem akşama uzayan cinsten
uzuyo valla ben pek bişey yaptırmıyorum belki senede 1 kırık aldırıyorumdur hoş çokta kırılmıyo saçlarım çünkü ne boya var ne de fön çektiriyorum sadece düğün olursa saçımı elliyorum o kadarkaydirigubbakcemile3
aynen canımcımm
bu arada klasik forum sorularımız var bizim
kaç yaşındasın?
ne iş yaparsın?
evleneli ne kadar oldu?
sordum bile şekercimm ama eksik varsa tamamlarsın yerimseniben
maşallah seninkilerede tatlım ama bi değişiklik yapsan ben çok sıkılırdım heralde
kiraz diyetide 3 gün boyunca sadece kiraz yiycem şekerim sabah öğle akşam toplamda 1 kg
görümcemlede görüşmedik canımcım haftasonuda görmedim hiç o yüzden rahatım yerimsenibenyerimseniben
anlaştık tatlım :)) hadi bakalım kirazlı diyet güzelidr heralde :) görümcen içnde sevindim kilo vermiş görür inş seni :) yerimseniben
ohh sizde güzel bi haftasonu geçirmişsiniz koçişinle :) ya erkekler evledikten sonra kadınlara mecburi imaj değişikliği yaptırıyo zaten :)) vlenenler 1 ay sonra güzelim saçlarını kısacık kestiriyo ya meğerse işlerine gelmiyomuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?