Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Jnazcım bende diyetteyim çok sıkı yapmasamda 15 günde bir beden küçüldüm.
Tavsiyem kellos un corn fleks 'i,sabah orta boy bir bir kasede süt veya yoğurtla yiyorum veya 2 dilim kepekli ekmek arası peynir sınırsız domates salatalık yeşillik.

Öğleyin tavuk yiyorsan akşam sebze yada tersi öğlen sebze yediysen akşam kızartılmamış et yiyorsun.

Ara öğünlerdede çok acıkırsan 1 meyve veya diyet bisküvi.

pamukcum amin canım allahım inşallah herkese istediği zaman çocuk verir ve herbirimizin yavruları hayırlı evlat iyi insan olur inşallah

maşallahı var topicimizin
jnaz cım diyetler faln başlamış diyet yapıcak kadar kilon varmıki tatlım senin ya
amacın ne kadar kilo vermek senin

canımcım maleseff var
şu aldıklarımı versem başka bişey istemiyorum evlendikten sonra çok kötü şiştim. tam 8,5 kilo aldım

mısraaa cım bende bu diyeti denemek istiyordum referans oldun bana şu 3 gün geçsin deneyeyim bende

çok güseldi canımın içi
ben de iyiyim ama midem fena ve başım(
sen naptın canım

hım iyi bakalım
şifa olsun şekerim kirazlar zayıflatsın seni inş.

canım inşallah verirsin ama dikkat et kilo vericem diye sakın sağlığına zarar verme

Kızlar merhaba.....
Bugün biraz geciktim.Çok yoğundum,ayrıca bu hafif bulantılar çok halsiz yapmaya başladı beni...
Sizler nasılsınız?Bir yaramazlık yoktur umarım..

haktan cım amiiin

angel cım hayırdır inşallah hadi bakalım belkide güzel haberler gelecekti yanlış hatırlamıyorsam 13 ündeydi.. hayırlısı olur inşallah.. bizim bişey yaptığımız yok tıkınmaktan başka gerçi tıkındım tıkındım oda dokundu şimdi bulam bulam bulanıyo midem

jnazcım öyle bir boşvericeksinki pamuk dediydi diyeceksin zamanı gelince inşallah :) gerçi bu dönemde daha hassas oldum aynaya bakıp ağlıyorum bile bazen selülitlerim çıkmaya başladı ya ne biçim oldu bacaklarım diyorum sonra göğüslerim iyice büyüdü onalrı dert ediyorum eşimde sen üzülmeye yer arıyon diyor. yani biz her dönemde takıcaz sanırım bu kiloyu doyasıya yiyemiycez gibi :)

çok güseldi canımın içi
ben de iyiyim ama midem fena ve başım(
sen naptın canım

hım iyi bakalım
şifa olsun şekerim kirazlar zayıflatsın seni inş.
ayy inşallahh biranemm
canım inşallah verirsin ama dikkat et kilo vericem diye sakın sağlığına zarar verme
tabiki dzcel cim bide dahada dikkatli yapıyorum bu aralar
Kızlar merhaba.....
Bugün biraz geciktim.Çok yoğundum,ayrıca bu hafif bulantılar çok halsiz yapmaya başladı beni...

merhaba tatlım hoşgeldin
çok şükür bir sorun yok bugün sadece angel rahatsız oda geçecek inşallahh

çok haklısın pamukçum banada öyle geliyor. bide işin kötü tarafı 55 kilo iken diyetisyene gitmiştim fazlam var diye şimdi o kilonun kat kat üstündeyim
tabii bebişim gelsin hayırlısıyla hiç düşünmeyeceğim :)

canlarım ben artık kaçar yemek yapma vaktı geldi
hepinizi çok çok opuyorum guzel yanaklarınızdan
görüşmek üzere
güzel sevgi dolu huzurlu bir akşam dilerim hepinizea.s.

Kızlar merhaba.....

hoşgeldin canım. oyyy oyy geçicek inşallah sabır biraz bu dönemde en zor dönem bu dönem ortalar daha kolay oluyor sonları yaşamadığım için bilemiycem :)

Mısraacım,jnazcım hoşbuldum canım...Valla umarım bulantılarım geçer...Gerçi yavaş yavaş başladılar artık sanmam geçsin Angelciğim zaten geçen haftadan beri böyle.Hayırlara vesile olur umarım...

hoşgeldin canım. oyyy oyy geçicek inşallah sabır biraz bu dönemde en zor dönem bu dönem ortalar daha kolay oluyor sonları yaşamadığım için bilemiycem :)

Canımcım hoşbuldum...İnşallah tatlım ya.gerçi çok ağır değil;ama inan içimden ne kahvaltı yapmak ne yemek yemek geliyor:gitme:Bir de uyku bastırıyor ki sorma..Zaten bir tane tabura alacağım buraya,ayaklarımı uzatmak için..

kızlar banada müsade bir iki işim kaldı onları halledip bir an önce evime gitmek istiyorum
herkese hayırlı aksamlar, yarın görüşmek üzere

güle güle jnazcım

kolay gelsin haktan cım

jazminim al al dinlen bol bol yorma kendini yemek içinde zorlama sakın..

benim yemek yapasım filan gelmiyor evişide yapmadım zaten bulaşık makinesinin düğmesine basmaya bile üşendim bugün tatil ilan ettim kendime . gidicem yatıcam şimdi ohhh gerçi yediklerim dokundu ama olsun ..

neysem size iyi akşamlar kızlar herkes yaptığı yemekten küçük bi tabak yollayıversin bizede bi zahmet şakkıdı

iyi akşamlar hepinize canlarımm
akşam üzeri işler çoğalınca muhabbetinize katılamadım
hepinizi çok öpüyorummmm

iyi akşamlar kızlarr
kimsecikler kalmamış
akşam akşam sinirlendim bende eşim geldi yemeğe yolcu etmek için çıktım kapıya. kapının yanındaki duvarda posta kutum vardı seramikten güllerle süslemiştim biri güllerini çalmış bide işin kötü tarafı bahçe kapısında değil içteydi kutum. o kadar sinirlendimki anlatamam yaprakları duruyor ama güller yok

mrb arkadaşlar nasılsınız
ben yorgunum ve bl agrılarım artıı
yarın doktura gidecem inş.
umarım sizlerde iyisinizdirr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…