maşallahı var topicimizin
jnaz cım diyetler faln başlamış diyet yapıcak kadar kilon varmıki tatlım senin ya
amacın ne kadar kilo vermek senin
Jnazcım bende diyetteyim çok sıkı yapmasamda 15 günde bir beden küçüldüm.
Tavsiyem kellos un corn fleks 'i,sabah orta bir bir kasede süt veya yoğurtla yiyorum veya 2 dilim kepekli ekmek arası peynir sınırsız domates salatalık yeşillik.
Öğleyin tavuk yiyorsan akşam sebze yada tersi öğlen sebze yediysen akşam kızartılmamış et yiyorsun.
Arala öğünlerdede çok acıkırsan 1 meyve veya diyet bisküvi.
tıkınıyoruz be mısram oburix olduk yiyoruz yiyoruz sonra şişiyoruz sonrada uyuyoruz bide işlerimi yapabilsme ahh ahhh
oh sende mis gibibişeylerle uğraşıyorsun en iyisini yapıyorsun tatlım ya üretmek kadar güzle bişey yok dimi
evet tatlım ya ilk başlarda nasıl geçer 9 ay diyordum ama rabbimin izniyle çabucak geçiyomuş her tekmeleri insana hayat veriyor tatlım darısı başınıza inşallah bitanem
oyyy bitanem sen 8 küsür ayda almışsın okadar kiloyu ya ben. 2 ayda almıştım 8 kilo yaaa... ödem tutmuştur belki lapa diyeti yapıver bikere. hem herkeside boşver herkes kendine baksıın özellikle görümcecin :) hamilelikte gelecek bi 10 küsür kilo haberin olsun oy oyyyyyyy
oyy oyy angelımda burdaymış canım benim biz iyi oluyoruz şükür sen naptın göremedim haftasonun eminim güzle geçmiştir kuzenlerinle
hımm tamam canımm
kiraz diyeti de 3 gün boyunca kiraz yiyorsun şekercim ama belirtilen günlerin dışına çıkmıyorsun mesela temmuzun 6-7-8 ve son haftası yapılıyor. daha çok karaciğerimi dinlendirmek ve toksinleri atmak için yapıyorum
tamam tatlım bekliyorum merakla yerimseniben
canım inşallah verirsin ama dikkat et kilo vericem diye sakın sağlığına zarar vermecanımcım maleseff var
şu aldıklarımı versem başka bişey istemiyorum evlendikten sonra çok kötü şiştim. tam 8,5 kilo aldım
mısraaa cım bende bu diyeti denemek istiyordum referans oldun bana şu 3 gün geçsin deneyeyim bende
ayy inşallahh biranemmçok güseldi canımın içi
ben de iyiyim ama midem fena ve başım(
sen naptın canım
hım iyi bakalım
şifa olsun şekerim kirazlar zayıflatsın seni inş.
tabiki dzcel cim bide dahada dikkatli yapıyorum bu aralarcanım inşallah verirsin ama dikkat et kilo vericem diye sakın sağlığına zarar verme
Kızlar merhaba.....
Bugün biraz geciktim.Çok yoğundum,ayrıca bu hafif bulantılar çok halsiz yapmaya başladı beni...
Sizler nasılsınız?Bir yaramazlık yoktur umarım..
çok haklısın pamukçum banada öyle geliyor. bide işin kötü tarafı 55 kilo iken diyetisyene gitmiştim fazlam var diye şimdi o kilonun kat kat üstündeyimhaktan cım amiiin
angel cım hayırdır inşallah hadi bakalım belkide güzel haberler gelecekti yanlış hatırlamıyorsam 13 ündeydi.. hayırlısı olur inşallah.. bizim bişey yaptığımız yok tıkınmaktan başka gerçi tıkındım tıkındım oda dokundu şimdi bulam bulam bulanıyo midem
jnazcım öyle bir boşvericeksinki pamuk dediydi diyeceksin zamanı gelince inşallah :) gerçi bu dönemde daha hassas oldum aynaya bakıp ağlıyorum bile bazen selülitlerim çıkmaya başladı ya ne biçim oldu bacaklarım diyorum sonra göğüslerim iyice büyüdü onalrı dert ediyorum eşimde sen üzülmeye yer arıyon diyor. yani biz her dönemde takıcaz sanırım bu kiloyu doyasıya yiyemiycez gibi :)
Kızlar merhaba.....
Bugün biraz geciktim.Çok yoğundum,ayrıca bu hafif bulantılar çok halsiz yapmaya başladı beni...
Sizler nasılsınız?Bir yaramazlık yoktur umarım..
hoşgeldin canım. oyyy oyy geçicek inşallah sabır biraz bu dönemde en zor dönem bu dönem ortalar daha kolay oluyor sonları yaşamadığım için bilemiycem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?