Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydın alinyazımsın...Ne grevi bu canım??Dün haberlerde söylüyorlardı;ama yarı uyanık bir halde izledim valla:)

günaydın jazmin cim, önce bebişle seni sorayım nasıl gidiyo, bulandıryo seni galiba miniş :))

ya ben devlet dairesinde işçiyim aslında, başbaknda memurlar iyi bi zam yaptı geçen sene hatırlarsan, şuan benle aynı kadrodaki memur bende yüzde 40 fazla maaş alıyo, işçilerle anlaşma yapın dendiğinde Başbaknda buyursunlar greve demişti, onun grevi :)) bissürü kameralar vardı indik ama başta biraz tırstık ta yani :)

Evet canım bulandırıo miniş;ama dayanıyorum artık napayım:) Anladım canım.Aman tırsmayın canım,ne de olsa başbakanımız istemişkaydirigubbakcemile2

Evet canım bulandırıo miniş;ama dayanıyorum artık napayım:) Anladım canım.Aman tırsmayın canım,ne de olsa başbakanımız istemişkaydirigubbakcemile2

canım ya kıyamam ben sana, annesini çok üzmesin ama yerimseniben valla bizde Başbakanımızın talimatına uyduk işte, İzmirlim anlarsın halimizi kaydirigubbakcemile3

canım ya kıyamam ben sana, annesini çok üzmesin ama yerimseniben valla bizde Başbakanımızın talimatına uyduk işte, İzmirlim anlarsın halimizi kaydirigubbakcemile3

Bir İzmirli olarak anlıyorum canımkaydirigubbakcemile3 Tamam söylerim üzmez bebiş

mısracım ellerine sağlık canım tablon çok şirin olmuş
benim bu resimleri bi yerden gözüm ısırıyor sankizemuszemus

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinize arkadaşlar.

Evet angelcım tanıdık çizimler sana gönderdiğim linktekiler ,demiştim ya sana bundan bişey yapalım diye,açılışı bu raftan bozma tablo yaptı:)))))

Bir İzmirli olarak anlıyorum canımkaydirigubbakcemile3 Tamam söylerim üzmez bebiş
anlaştık, bebişi de öptüm annesi opuyorumnanaktan

hoışgeldin mısraa, nasılsınız işler hafifledi mi biraz dahaa

Günaydın mısraacım,
Yeni gördüm yaptığın şeyleri ellerine sağlık çok güzel olmuş...Ben de eskiden vitray yapardım..Ama artık elimi ayağımı çektim canım.Annem çok meraklıdır böyle şeylere..Kumaş boyama,ahşap boyama,mefruşat kursu herşeye gitti...Evdeki tüm pike,nevresim takımlarım ve yatak örtülerim annemin el emeği..

Günaydın canımcım çok güzel olmuş hatta süpper
eline sağlık
nasılsın canım

bende iyiyim canım, grevimiz vardı grev yaptık geldik :)

iyi yapmışsınız da bi değişme olcakmı dersin
umut varmı umut:)))

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar,
Kusura bakmayın çok giremiyorum artık,işler çok yoğunlaştı,evde de aynı yoğunluk devam edince fazla giremiyorum nete...

Kusura bakmayın çok giremiyorum artık,işler çok yoğunlaştı,evde de aynı yoğunluk devam edince fazla giremiyorum nete...

selam madecim uzun zamandrı yoksun evet
nasılsın neler yapıyorsun ne bu yoğunluk şekercim:)))

Günaydın canımcım çok güzel olmuş hatta süpper
eline sağlık
nasılsın canım

iyi yapmışsınız da bi değişme olcakmı dersin
umut varmı umut:)))
pek fazla değil, sanırım yüde 4,5 tan yüzde 5 e çıkacak zam oranı :)) ya aman memuru işçiyi geçte asıl zammı asgari ücretliye yapsınlar bence, onların bizlerden çok daha fazla ihtiyacı var :gitme:

canım hoşgeldin nasılsın ne var ne yok taşındınmı eskişehire, herşey nasıl gidiyo yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…