yaa ben kaçırdım demekki merak ettim şimdi:umursamaz:ayy çok sevindim hepinizde bi tebessüme bile sebep olsam benim için çok guzel bişey
çok sevindim
aklıma gelirse yine böle komik şeyler anlatırım
ama yınede ne kadar saçma da gelse bu gibi şeyler ınsanın aklının bi köşesınde kalıyo ve bazen çaresiz oldugu zaman saçma da olsa bişelere başvuruyo
ama hala ben tesadüf olduguna ınanıyorum kuzenımınkininkaydirigubbakcemile3
evet bende de yok şekercim ve yapacak halimde yok bakalım bi gelsinde sevgili eşimoff akşama yemek yok
napmalıyım??
siz ne yapacaksınız bakim
merhaba arkadaşlar hayırlı pazarlar hepinize
dün bi tanıdığın düğünü vardı ona gittik adaya öğlen 3 gibi bitti ondan sonrada çarşıda dolaştık ciciler aldım kendime
bugünde felaket keyifsizim hiçbişey yapmak istemiyorum eşimde arkadaşlarıyla yaylaya çıktı gitmek istemedim ama onun gitmesine de kızdım
Kimsecikler gokmuş
Bende sabahtan beri temizlik yemek pasta işleriyle uğraşıyorum şimdide boyama işine başladım.Birkaç gündür yapmaya çalıştığım, sorunlu tabloyu bitirdim.Tam oklarak istediğim gibi olmadı ama neyse artık makine olsaydı resmi eklerdim.Hafta içi inşallah bugün boyamaya başladığım ekmek kutusuyla birlikte sizlere gösteririm.
Jnazcım cicilerini güle güle giy tatlım.
Neden keyfin yok umarım bir sorun yoktur
merhabalarr
angel msj nı görünce burda olduğunu farkettim canım
mısraaa cım sabahtan beri bir keyifsizlik vardı zaten içimde ve aile özlemim son raddeye ulaştı. sabahtanda eşim düğünlere gitti gelir bişeyler yaparız diyordum ama o aradı ve yaylaya çıkalım dedi. birlikte gitmeyi düşündüğü de ortağı ve eşi birde onların anne babası vs tekrar aradı metin ısrar ediyo beni yalnız bırakma sıkılırım orda diye bende git dedim ama tavırlıydım. oda gitti 4 gibide geldi ama moralim çok bozuktu bende tepki vermedim sadece mektup yazdım neler hissettiğime dair okudu ve hiçbir tepki vermedi şimdide dışarda
angel cım geçmiş olsun canım inşallah bulunurlar bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?