Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Mrb özge hoşgeldin.
Topiğimizin giriş sorularına cvp rica ediyoruz :)))))
Nerden geldin?
Çalışıyor musun,çalışıyorsan ne iş yapıyorsun?
Eşin ne iş yapıyor?
Ne zaman evlendin?
Evlilik nasıl gidiyor?
Bebiş var mı veya düşünüyor musun?

Cevapların için şimdiden teşekkürler

yaa ben kaçırdım demekki merak ettim şimdi:umursamaz:
off akşama yemek yok
napmalıyım??
siz ne yapacaksınız bakim
evet bende de yok şekercim ve yapacak halimde yok bakalım bi gelsinde sevgili eşim

iyi akşamlar kızlar cok şükür mobilya beyaz esya perde alındı geriye halılar kaldı yarın da evtemizliğne gidiyoruz inşallah bu arada kaç gündür yorgunluktan öldüm neyse 3 haftam kaldı hayırlısıyla size gelişmeleri tekrar aktarırım inşallah kendinize iyi bakın

Gazetede şeftalinin faydaları isimli yazıyı okuyup bilmediğim pek çok faydasının olduğunu öğrendim hemen netten araştırıp sizlerlede paylaşmak istedim dostlar.Buyrun;

*Ağız kokusunu alır.

*Böbrek taşlarını eritir.

*Bağırsak kurtlarını öldürür ve olgunu yumuşaklık yapar.

*Kanı zehirlerden temizler.

*Gut hastalığına karşı etkili bir ilaçtır.

*Çiçekleri kabızlığı giderir ve barsak solucanlarını düşürür.

*Bol miktarda idrar söktürür.

*Meyvesi hazmı kolaylaştırır.ıdrar yollarını temizler.

*Basur memelerinden doğan şikayetleri giderir.

*Safra kesesi ve böbrekler için faydalıdır.

Şeftali çiçeğini kuru yada tazesini 1 litre kaynayan suya 10 gr atın. 10 dakika bekletin.çay gibi içilirse bağırsaklara yumuşaklık verir öksürüğü hafifletir.

Şeftali alırken özellikle hoş kokulu olmasına dikkat edin. Eğer olgun şeftali alacaksanız hemen tüketin. Olgunlaşmamış şeftalileri evde oda sıcaklığında bir kese kağıdı içinde 2-3 bekletirseniz olgunlaşmalarını sağlarsınız. Şeftalinin olgunlaştığını dokunduğunuzda yumuşamasından ve hoş kokusundan anlayabilirsiniz.

yalnızlığa dayanırım da bir başınalığa asla,
yaşlanmak hoş değil duvarlara baka baka,
bir dost göz arayışıyla,
saat tıkırtısıyla...
korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
ama;
"günün aydın akşamın iyi olsun" diyen biri olmalı,
bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda
yoksa zor değil, hiç zor değil,
demli çayı bardakta karıştırıp,
bir başına yudumlamak doyasıya,
ama;
"çaya kaç şeker alırsın" ?
diye soran bir ses olmalı ya ara sıra

Can Yücel

Allah ım ya herkesler nerde
nazar deĞdı valla topiğimize((

Son düzenleme:
ben geldim ama kimse yok.abimlerin evindeyim.ordan yazıyorum.yarın gece yolculuk var.kısmetse p.tesi aranızda olcam .özledimhepinizi.alınyazımsın kocişinin yanındadır şimdi sanırım:)sizlerden haberleri de p.tesi alırım artık.

merhaba arkadaşlar hayırlı pazarlar hepinize
dün bi tanıdığın düğünü vardı ona gittik adaya öğlen 3 gibi bitti ondan sonrada çarşıda dolaştık ciciler aldım kendime
bugünde felaket keyifsizim hiçbişey yapmak istemiyorum eşimde arkadaşlarıyla yaylaya çıktı gitmek istemedim ama onun gitmesine de kızdım

Kimsecikler gokmuş

Bende sabahtan beri temizlik yemek pasta işleriyle uğraşıyorum şimdide boyama işine başladım.Birkaç gündür yapmaya çalıştığım, sorunlu tabloyu bitirdim.Tam oklarak istediğim gibi olmadı ama neyse artık makine olsaydı resmi eklerdim.Hafta içi inşallah bugün boyamaya başladığım ekmek kutusuyla birlikte sizlere gösteririm.

Jnazcım cicilerini güle güle giy tatlım.
Neden keyfin yok umarım bir sorun yoktur

selam canımcım
belki dünün yorgunluğu vardır üstünde ondan keyfin yoktur canımcım
benimde başım felaket ağrıyor
sabah iş yerinden gelen telefonla uyandım işyerimize hırsız girmiş bütün laptopları çalmışlar birde müşteri aracını(
beni çağırdılar acil araçların plakası falan lazım diye kalktık hemen kocişle gittik polisler falan geldi işte öle sonrada dışarda kahvaltı yaptık 12 gbi eve geldik temizlik yaptım bu saate kadar(
şimdi yemeğe başlıcam
ütüye vakit kalmayacak büyük ihtimal:))

selam canım nasılsın

merhabalarr
angel msj nı görünce burda olduğunu farkettim canım
mısraaa cım sabahtan beri bir keyifsizlik vardı zaten içimde ve aile özlemim son raddeye ulaştı. sabahtanda eşim düğünlere gitti gelir bişeyler yaparız diyordum ama o aradı ve yaylaya çıkalım dedi. birlikte gitmeyi düşündüğü de ortağı ve eşi birde onların anne babası vs tekrar aradı metin ısrar ediyo beni yalnız bırakma sıkılırım orda diye bende git dedim ama tavırlıydım. oda gitti 4 gibide geldi ama moralim çok bozuktu bende tepki vermedim sadece mektup yazdım neler hissettiğime dair okudu ve hiçbir tepki vermedi şimdide dışarda

canımcım evet aile özlemi etkilemiş seni anlıyorum çok iyi ama napıcaksın sevdiğin adamın yanındasın öle düşün sıkma o güzel canınımafoldumben
arkadaşları ısrar edince gitmiş demek samimiler kıramamıştır keşke sende gitseydin kafan dağılırdı tepki vermemesinin nedeni de belki seni haklı bulduğundandır CADIARZU

angel cım geçmiş olsun canım inşallah bulunurlar bir an önce

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…