Haktannnnnnnnnnnnnnn cvp bekliyorum tatlım
yolladım canım sana msj gelmedimi?
yaa süper çok sevindim az kaldı mesai bitimine çok az sabredin kızlarangelcım sakın kendını üzme olurmu allah sıze saglık sıhhat versın gerisi olur siz yeterki çalışmaları aksatmayın aslında bi yöntem var benim kuzenımde çok istedi çocuk olmadı bı kaç ay sabırsızlanınca çok guldugumuz bi yöntemı kullandı o ay hamıle kaldı ama bana kalırsa yınede herşey nasip kısmet
Angelcim merci canım.Bu hafta sonu ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyrum canım ya.Çok yoruldum çünkü hafta içi...Canımcım zaten ne kadar özenirsen,devamlı çalışma yaparsan o kadar stresli olursun..En iyisi akışına bırakmak tatlım.kaydirigubbakcemile5
Haktanncım evet tatlım az kaldı valla...Tatilin en iyi yani yemek yapmamak,temizlik yapmamak valla.Dün öldüm bittim...Ütü yap,çamaşırları ser,topla,bavul hazırla derken..Ne o çok komik olan yöntem cicim?
süpersin:lepi:
evet ne aceleniz olcakki hayat guzel sız guzelsınız daha çok yeni evlisin hemde
kafaya taktıkça ınsan sabırsızlanır hem
sen merak etme en guzel ve en doğru zamanda bebişin sana merhaba dicek angelcım
kaydirigubbakcemile3:roflol:
Angel yine yok ortada:sinifsinif:
evet kızlar bu komık yöntem bir haftadır durgun olan topicimize neşe ve hareket getirdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rica ederim şekerlerim siz yeterki gülün ben size daha neler neler anlatırım
valla süpersin şekercim yaazemuszemus
bayıldım yane güldürdün beni deopuyorumnanaktan
selam kızlar mutfağı ankastre olan var mı? kullanımı nasıl gömme ocak gömme fırın dolaplar falan daha uygun oluyor değilmi yani yer açısından ,genişlik açısından
ayy çok sevindim hepinizde bi tebessüme bile sebep olsam benim için çok guzel bişey
çok sevindim
aklıma gelirse yine böle komik şeyler anlatırım
ama yınede ne kadar saçma da gelse bu gibi şeyler ınsanın aklının bi köşesınde kalıyo ve bazen çaresiz oldugu zaman saçma da olsa bişelere başvuruyo
ama hala ben tesadüf olduguna ınanıyorum kuzenımınkininkaydirigubbakcemile3
ben dün kardeşim avr diye biraz fazla yapmışım yemeği sebzeli tavuk yapmıştım bugunde kaldı makarnam da vardı bide köftem vardı onuda domates sosuyla hazırlar koyarım bugunluk böle uydurmaca benimkisicokacimcoookoff akşama yemek yoknapmalıyım??siz ne yapacaksınız bakim
Artık eskisi kadar yemek yapmadığım için aklıma hep kolay şeyler geliyor angelcım.
Menemen,makarna ...vs gibi :)))))))
öff pöff afra tafra canım sıkıldı az kaldı birazdan çıkıcam.
iyi tatiller kızlar.
canlarım size doyum olmaz
ben artık duşumu alayım yemeğimi hazırlayıp kocamı bekleyeyim:)
öpüyorum herkese güzel neşeli huzrulu sağlıklı ve aşk dolu tatiller dilerimmm
bende seni öpüyorum kocamann
aşk böcüğüopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?