Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet canım hayırlısı artık ne deyim
ama şu yöntemi bekliyorum hadiiii

akışına bıraktım gittizemuszemus

sağol canımın içiopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3:roflol:
Angel yine yok ortada:sinifsinif:

deldimmmm
müşteri geldi ya off gelen giden bitmedi bugün ben hastayımya
:umursamaz:

evet kızlar bu komık yöntem bir haftadır durgun olan topicimize neşe ve hareket getirdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rica ederim şekerlerim siz yeterki gülün ben size daha neler neler anlatırım

evet kızlar bu komık yöntem bir haftadır durgun olan topicimize neşe ve hareket getirdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rica ederim şekerlerim siz yeterki gülün ben size daha neler neler anlatırım

valla süpersin şekercim yaazemuszemus
bayıldım yane güldürdün beni deopuyorumnanaktan

valla süpersin şekercim yaazemuszemus
bayıldım yane güldürdün beni deopuyorumnanaktan

ayy çok sevindim hepinizde bi tebessüme bile sebep olsam benim için çok guzel bişey
çok sevindim
aklıma gelirse yine böle komik şeyler anlatırım
ama yınede ne kadar saçma da gelse bu gibi şeyler ınsanın aklının bi köşesınde kalıyo ve bazen çaresiz oldugu zaman saçma da olsa bişelere başvuruyo

ama hala ben tesadüf olduguna ınanıyorum kuzenımınkininkaydirigubbakcemile3

selam kızlar mutfağı ankastre olan var mı? kullanımı nasıl gömme ocak gömme fırın dolaplar falan daha uygun oluyor değilmi yani yer açısından ,genişlik açısından

selam kızlar mutfağı ankastre olan var mı? kullanımı nasıl gömme ocak gömme fırın dolaplar falan daha uygun oluyor değilmi yani yer açısından ,genişlik açısından

selam canım hoşgeldın muhtemelen çok yakında düğünün var
benim mutfagım normal bu konuda deneyımım yok ama mutlaka daha az yer kapladığı kesin:lepi:

evet canım dediğin doğru
insan çaresizlikten bazen saçmalayabiliyor
kuzene iyi tesadüf olmuş ama bilemezsin belki de gerçekten olmuş olabilirkaydirigubbakcemile3

off akşama yemek yoknapmalıyım??siz ne yapacaksınız bakim
ben dün kardeşim avr diye biraz fazla yapmışım yemeği sebzeli tavuk yapmıştım bugunde kaldı makarnam da vardı bide köftem vardı onuda domates sosuyla hazırlar koyarım bugunluk böle uydurmaca benimkisicokacimcoook

Artık eskisi kadar yemek yapmadığım için aklıma hep kolay şeyler geliyor angelcım.
Menemen,makarna ...vs gibi :)))))))

canlarım size doyum olmaz
ben artık duşumu alayım yemeğimi hazırlayıp kocamı bekleyeyim:)

öpüyorum herkese güzel neşeli huzrulu sağlıklı ve aşk dolu tatiller dilerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…