Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tatlım ben özellikle gitmedim ve akşamdan konuşmuştuk birlikte bişeyler yaparız diye ve en önemliside ders çalışma programıda yapacaktık çünkü ekimde bütünleme sınavları var ve eğer geçemezse uzun dönem askerlik yapacak.
ve gitmek istememe nedenimde bir bakıma oydu. bide madem bana hak veriyor neden belli etmiyor çekip gitmesi gerekmiyorduki.
neyse canımyaa nasılsa olan oldu yine

Son düzenleme:
Angelcım yukardada yazdığım gibi ,biz çalışanların hafta sonları tatil anlamına gelmiyor hiç senin gibi temizlik ,yemek,ütü ..vs.Normalde temizlik işini cumadan yapardım,biliyorsun son haftalarda iş yoğunluğu beni çok yordu bu nedenle yapamadım.Gerçi hafta içide silip süpürmüştüm şu anda aklıma geldi.:)))))))Başak burcu nun temizlik manyaklığı işte :)))))
Şimdi yine boyama yapıyorum ,sana gösterdiğim nazar ağacının boncuklarını yapıştırdım,ekmek kutusunun zor tarafını bitirdim ,balkonda kuruyor ,meyveli bişeyle kapladım kapağını,meyvelere biraz kabartı versem mi diye düşünürken hızımı alamadım salondaki sehbaların birini daha boyadım:))))))))eşim yakında dövecek beni.Bugün elektrik prizlerine gözümü dikmiştim aslında şu vidalardan mı sökülüyordu diye eşime sorunca kulaklarımı çekti,'Boyama sevdan yüzünden elektrik çarpacak sakın çıkarma ben yokken .'dedi,birde söz verdirdi.Şimdi eve gelince pişman olabilir sehbayı boyadım diyedelikafadulden

iŞTE BÖLEEEEEEEE

anladım canımcım haklısın tabi kızmakta
helede ucunda askerlik gbi önemli bişi varsa kesinlikel haklısın
ee şimdi naptınız bu saate gelmiştir kesin anlatsaydın kızma nedeninilmaz:

oo canımın içi sen büyütmüşsün iyice işleri:)))
süpersin valla
priz olayını ebnde sevdm çok güzel olabiliropuyorumnanaktan

cnm haklısın çok giremiorum girincede geçmişi okuorum epey birikmiş oluo sonrada ağrı oluo hep aynı pozisyonda durunca vee çıkmak zorunda kalıorum bide bu hafta topikte tık yoktu yaherkes uğruodu ama ce deyip çıkıodu cnm
cnmm ben seni tutmayayım yat dinlen şekerimm

ben yoktum ya ondandır dermişimkaydirigubbakcemile3ama geldim artık.çok şükür sağ sağlim evimdeyim.ben ce deyip kaçmam merak etmeyin.özledim buraları valla

günaydın kızlar
bende geldim
birsamcığım bende özlemişim valla topiği:)))

dirimcim ve sensicim hoş geldiniz ama gitcem ben.acaip yol yorgunluğu var üstümde kızlar.bu sabah geldim ve henüz yatmadım.gidiyim yatayım.öğlene anca kalkarım sanırım.otobüste de hiç uyuyamadm nerdeyse.öğlen kalkar duşumu alır girerim k.k'ya inş.görüşürüz kızlar

Oo dirim tatilden yeni mi geldin ne guzel yaa. kaydirigubbakcemile2

Bende az once fark ettim alt tabelayi gorunce bu gun 11inci ayima girmisim 1 seneyi doldurmama 1 ay kalmis zaman ne cabuk gelip geciyor. zemuszemus

evet sensiciğim yeni geldim ya 1 senelik olacağız bende 9 aya giricem nerdeyse
eskidik be sensi
kızlar nerde ya,topik sessizleşmiş,bir taraftan da geçmişi okuyorum:)))
sen nasılsın?

günaydın kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum ya bide grip oluyorum sanırım acil ilaç almam lazım

günaydın kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum ya bide grip oluyorum sanırım acil ilaç almam lazım
canım günaydın dikkat et kendine
bendede halsizlik var,sanırım üşüttüm :gitme:

tatlım sen yoktun demek ki nick değiştirdiğimde.
tubiş ben. opuyorumnanaktan
canım geçmişi okuyorum bir taraftan,tubiş olduğunu yeni farkettim kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım
topik bayağı bir sessiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…