- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
tatlım ben özellikle gitmedim ve akşamdan konuşmuştuk birlikte bişeyler yaparız diye ve en önemliside ders çalışma programıda yapacaktık çünkü ekimde bütünleme sınavları var ve eğer geçemezse uzun dönem askerlik yapacak.
ve gitmek istememe nedenimde bir bakıma oydu. bide madem bana hak veriyor neden belli etmiyor çekip gitmesi gerekmiyorduki.
neyse canımyaa nasılsa olan oldu yine
Angelcım yukardada yazdığım gibi ,biz çalışanların hafta sonları tatil anlamına gelmiyor hiç senin gibi temizlik ,yemek,ütü ..vs.Normalde temizlik işini cumadan yapardım,biliyorsun son haftalarda iş yoğunluğu beni çok yordu bu nedenle yapamadım.Gerçi hafta içide silip süpürmüştüm şu anda aklıma geldi.:)))))))Başak burcu nun temizlik manyaklığı işte :)))))
Şimdi yine boyama yapıyorum ,sana gösterdiğim nazar ağacının boncuklarını yapıştırdım,ekmek kutusunun zor tarafını bitirdim ,balkonda kuruyor ,meyveli bişeyle kapladım kapağını,meyvelere biraz kabartı versem mi diye düşünürken hızımı alamadım salondaki sehbaların birini daha boyadım:))))))))eşim yakında dövecek beni.Bugün elektrik prizlerine gözümü dikmiştim aslında şu vidalardan mı sökülüyordu diye eşime sorunca kulaklarımı çekti,'Boyama sevdan yüzünden elektrik çarpacak sakın çıkarma ben yokken .'dedi,birde söz verdirdi.Şimdi eve gelince pişman olabilir sehbayı boyadım diyedelikafadulden
iŞTE BÖLEEEEEEEE
cnm haklısın çok giremiorum girincede geçmişi okuorum epey birikmiş oluo sonrada ağrı oluo hep aynı pozisyonda durunca vee çıkmak zorunda kalıorum bide bu hafta topikte tık yoktu yaherkes uğruodu ama ce deyip çıkıodu cnm
cnmm ben seni tutmayayım yat dinlen şekerimm
canım güzel geçti,eşimle olmam bile bana yetti:asigim:Günaydın kızlar,
dirim hoşgeldin. nasıldı tatil.
canım güzel geçti,eşimle olmam bile bana yetti:asigim:
canım sen topikte yenimisin?
canım günaydın dikkat et kendinegünaydın kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum ya bide grip oluyorum sanırım acil ilaç almam lazım
canım geçmişi okuyorum bir taraftan,tubiş olduğunu yeni farkettim kaydirigubbakcemile3tatlım sen yoktun demek ki nick değiştirdiğimde.
tubiş ben. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?