Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

slm kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum bu ara, eşimin evindeki pc çok kötü çünkü, jnazcım biliyosun uyku hamileleik belirtisi tatlım, haktancım bence yanına çayla yenilecek tatlı kuarbiye tarzı falan yapsan, yemek içinde bide çorba ekleyebilirsin bence

a.s canım hoşgeldin . pc kötü olsun boşver senin keyfin nasıl önemli olan o:)
hamilelikten değilde havalardan olabilir canım zaten bu sefer takmamaya karar verdim hatta geçen 2 ay yaptığım gibi daha günüm gelmeden tahlil falanda yaptırmayacağım. hayırlısı olsun rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak nasılsayerimseniben

bnede iyiym canım, çok şükür keyfimiz yerinde, beraberiz ya keyifleri yerine getirdi :))) bende kpss tercihleriyle uğraşıyorum kardeşleriminki yapmaya çalışıyorumda çok yoğun galiba, sabahtan beri pc nin başındayım uyku halin havalardanda olabilir tabi ama boşver takmadığın ay geliyomuş zaten tecrübeli arkadaşlardan hep o şkeilde yaşamış,inş hayırlı vakitte gelsin, bebişin zamanını doldurmayı bekliyo demekki :) sen nasılsın canım ne var ne yok?

Haktancım ,sebzeli mercimek çorbası yada sade mercimek çorbası,tavuk sote,pilav,salata veya cacık bir çeşitte sütlü tatlı yapabilirsin cnm.Yardımcı olabileceğim birşey varsa sor tatlım.

Jnazcım demek uyuyorsun birazda havaların sıcak olmasının etkisi var tabi.

Alınyazımsın sen nasılsın cnm?

Angel nerde bu arada arkadaşlar?

ben buradayım kızlarr
nasılsınız

olaya fransız kaldım galinba
merhaba canım hoşgeldin
çok şükür ben iyiyim , sen nasılsın?

oh ne güzel şekercim. kardeşin içinde hayırlısı olsun
daha ne kadar kalacaksın eşinin yanında ?
bende iyiyim işte tatlım bu aralar havalar kötü biliyorsun bir açıyo bir kapıyı onun verdiği keyifsizlikten başka bişey yok
bide acil tarafından iş bulmam lazım kayınvaldem ramazana kadar gelir çünkü:)

çok teşekkür ederim kızlar
tamam bide çorba eklerim yanına tavuk sote pilav salata yeterli olur
çayın yanına da tiramisu yapmıştım
tavırlarına sinir olduk yani biz sormasak yemegemı gelıyosunuz dıye solemıyolar sonucta bız 2 kişi yaşayan insanız ve ona göre yemek yapıyorum ben sormasam valla öle kalakalırdım rezıl olurduk yaniklava:

merhaba mısraaa cım nasılsın canım
ne güzel alşıveriş yapmışsın bugün güle güle kullan aldıklarını
uyku sorunumada çözüm bulmam lazım canım yarın saat kuracağım ve yatakta oyalanmayacağım:)
dediğin gibi bide havalar sıcak.
benimde gözümm angel ı arıyor işleri yoğun olabilir

ben buradayım kızlarr
nasılsınız

olaya fransız kaldım galinba

Hoşgeldin tanışmıyoruz sanırım.:))

Ben bir süredir çok fazla geleniyordum topiğe,daha önce geldiysen haberim yok cnm.
Topiğimizin sorgucu başı olarak aşağıdaki soruları cevaplamanı rica ediyorum
Ne iş yapıyorsun?
Kaç yaşındasın?
Ne kadarlık evlisin?
Evlilik nasıl gidiyor?
Eşin ne iş yapıyor?
Bebiş var mı yada düşünüyor musun?

haklısınız canım bende okurken sinir oldum valla.
aynen sizin gibiyiz bizde .
bide en çok sinir olduğum akşam ararlar size geliyoruz diye 10 dk yada gelirlerya. belki ben müsait değilim belki evim dağınık yada keyfim yok .
bazı insanlar çok anlayışsız oluyor maleseff

hoşgeldin mısra, ben iyiyim canım eşimin yanındayım nihayet :)) sen nasılsın hala yoğunmusun, çok yorulmuşsun bugün yine (

inş canım hayırlısı olur herkes için

ya bu yıl cidden ne kadar dengesişzleşti havar, temmuz bitecek neredeyse 2 gün yazsa 2 gün kış resmen.burdada seller oluyo resmen yağmurlar sayeseinde, tabi allah eksikliğini vermesin yinede.inş biran evvel dilediğince iş bulursun yaa, yoksa kayınvalideyle ramazanı geçirmek sancılı olabilir :)) sen daha önceden evlendiğin sıra çalışıyodun galiba jnaz, yanlış mı hatırlıyorum acaba ?

evet canım yaaa
her zaman gelsınler buyursunlar ama msuaıtmısın dıye sormaları lazım en azından yemeğe geldıklerını sölemeleri lazım
neyse artık ıdare edıcez aramızda

alınyazım iyi olursun tabi eşinin yanında aşk dolu gn-unler geçiriyosundur:asigim:

yok tatlım çalışmıyordum ama kursa gidiyordum.
kayınvaldemin evi ayrı ama biliyorumki her akşam her akşam onlarda olmamızı isteyecek akşamı bırak gündüzde rahat bırakacağını zannetmiyorum . dün eşime de dedim annen gelmeden iş bulmam lazım diye . hayırlısı bakalım

evet tatlım haklısın
inşallah akşamı güzel geçirirsiniz

öyle valla haktan :)) beraberken herşey süper :))

ya bazı insanlar gerçekten çok sinir bozuyolar maalesef, bizimde yaklaşık 1ay önce başımıza geldi, eşimin kankisi ve eşimle beraber üniv. arkadaşımızı çıkıyolar, kız adanada yaşıyo, ankaraya geldi.eşimin geldiği hafta hiç bize sormadan bizde kalacaklarını söylediler, ve onlarda biliyolarki ayda sadece 2 gece geçiriyoruz, bizde evde değiliz maalesef,planınızı bizle paylaşsaydınız beraber olurduk dedi

boşver sıkmasınlar canını muhtemelen eşinde tepkisini gösterir arkadaşına, onlarda anlarlar hatalarını, ki siz bide yeni evlisiniz yani ne kadar düşüncesizler var yaa ....

hoşgeldin mısra, ben iyiyim canım eşimin yanındayım nihayet :)) sen nasılsın hala yoğunmusun, çok yorulmuşsun bugün yine (

Canım demek aşk günlerindesiniz ne güzel çok sevindim.
Bugün yoğun değilim işin aslı çalışmakta istemiyorum,tatil moduna girdim bu Cuma izne ayrılıyorum çünkü :))))))
Tatile gideceğim ama bir yanım eksik kociş gelemiyor işi nedeniyle.
Dün akşam Sibel CAN konserine gitmiştim ablamlarla gece 01:30 gibi geldim nasıl özlemiş nasıl,gözleri dolu doluydu aplamamak için zor tuttu kendini.

Bu arada arkadalar Sibel CAN ekrandan çok farklı,kısa boylu çok daha zayıf :))))))

jnazcım kayınvalıdenler orayamı taşınıyo hayatım?

haktancım kayınvaldemle kayınpederim fransadalar ve izinlerini ramazana ayarlıyorlar. kayınpederim çalışıyor orda. kayınvaldemde gelince 3-5 ay kalıp tekrar gidiyor. burda bekar görümcemler ve eşimin abisi var birlikte yaşıyorlar . evlerimizde çok yakın

jnaz cım inş çabucak bi iş bulursun yaa, ah bu kayınvalideler, iyi niyette olsa insan sıkılıyo işte ( seninn için dua ediyorum, Allah gönlüne göre versin inş :))

dirim nasılsın şekerim :)) görüşemedik epeydir :))

mısraaa cım bi yandan izne ayrılmana sevindim ama eşine de üzüldüm canım
bide nedense ben sibel can ı sevmiyorum canımya bana çok itici geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…