slm kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum bu ara, eşimin evindeki pc çok kötü çünkü, jnazcım biliyosun uyku hamileleik belirtisi tatlım, haktancım bence yanına çayla yenilecek tatlı kuarbiye tarzı falan yapsan, yemek içinde bide çorba ekleyebilirsin bence
merhaba canım hoşgeldinben buradayım kızlarr
nasılsınız
olaya fransız kaldım galinba
bnede iyiym canım, çok şükür keyfimiz yerinde, beraberiz ya keyifleri yerine getirdi :))) bende kpss tercihleriyle uğraşıyorum kardeşleriminki yapmaya çalışıyorumda çok yoğun galiba, sabahtan beri pc nin başındayımuyku halin havalardanda olabilir tabi ama boşver takmadığın ay geliyomuş zaten tecrübeli arkadaşlardan hep o şkeilde yaşamış,inş hayırlı vakitte gelsin, bebişin zamanını doldurmayı bekliyo demekki :) sen nasılsın canım ne var ne yok?
Haktancım ,sebzeli mercimek çorbası yada sade mercimek çorbası,tavuk sote,pilav,salata veya cacık bir çeşitte sütlü tatlı yapabilirsin cnm.Yardımcı olabileceğim birşey varsa sor tatlım.
Jnazcım demek uyuyorsun birazda havaların sıcak olmasının etkisi var tabi.
Alınyazımsın sen nasılsın cnm?
Angel nerde bu arada arkadaşlar?
ben buradayım kızlarr
nasılsınız
olaya fransız kaldım galinba
çok teşekkür ederim kızlar
tamam bide çorba eklerim yanına tavuk sote pilav salata yeterli olur
çayın yanına da tiramisu yapmıştım
tavırlarına sinir olduk yani biz sormasak yemegemı gelıyosunuz dıye solemıyolar sonucta bız 2 kişi yaşayan insanız ve ona göre yemek yapıyorum ben sormasam valla öle kalakalırdım rezıl olurduk yaniklava:
oh ne güzel şekercim. kardeşin içinde hayırlısı olsun
daha ne kadar kalacaksın eşinin yanında ?
bende iyiyim işte tatlım bu aralar havalar kötü biliyorsun bir açıyo bir kapıyı onun verdiği keyifsizlikten başka bişey yok
bide acil tarafından iş bulmam lazım kayınvaldem ramazana kadar gelir çünkü:)
haklısınız canım bende okurken sinir oldum valla.
aynen sizin gibiyiz bizde .
bide en çok sinir olduğum akşam ararlar size geliyoruz diye 10 dk yada gelirlerya. belki ben müsait değilim belki evim dağınık yada keyfim yok .
bazı insanlar çok anlayışsız oluyor maleseff
yok tatlım çalışmıyordum ama kursa gidiyordum.inş canım hayırlısı olur herkes için
ya bu yıl cidden ne kadar dengesişzleşti havar, temmuz bitecek neredeyse 2 gün yazsa 2 gün kış resmen.burdada seller oluyo resmen yağmurlar sayeseinde, tabi allah eksikliğini vermesin yinede.inş biran evvel dilediğince iş bulursun yaa, yoksa kayınvalideyle ramazanı geçirmek sancılı olabilir :)) sen daha önceden evlendiğin sıra çalışıyodun galiba jnaz, yanlış mı hatırlıyorum acaba ?
evet canım yaaa
her zaman gelsınler buyursunlar ama msuaıtmısın dıye sormaları lazım en azından yemeğe geldıklerını sölemeleri lazım
neyse artık ıdare edıcez aramızda
alınyazım iyi olursun tabi eşinin yanında aşk dolu gn-unler geçiriyosundur:asigim:
evet canım yaaa
her zaman gelsınler buyursunlar ama msuaıtmısın dıye sormaları lazım en azından yemeğe geldıklerını sölemeleri lazım
neyse artık ıdare edıcez aramızda
alınyazım iyi olursun tabi eşinin yanında aşk dolu gn-unler geçiriyosundur:asigim:
hoşgeldin mısra, ben iyiyim canım eşimin yanındayım nihayet :)) sen nasılsın hala yoğunmusun, çok yorulmuşsun bugün yine(
jnazcım kayınvalıdenler orayamı taşınıyo hayatım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?