öyle valla haktan :)) beraberken herşey süper :))
ya bazı insanlar gerçekten çok sinir bozuyolar maalesef, bizimde yaklaşık 1ay önce başımıza geldi, eşimin kankisi ve eşimle beraber üniv. arkadaşımızı çıkıyolar, kız adanada yaşıyo, ankaraya geldi.eşimin geldiği hafta hiç bize sormadan bizde kalacaklarını söylediler, ve onlarda biliyolarki ayda sadece 2 gece geçiriyoruz, bizde evde değiliz maalesef,planınızı bizle paylaşsaydınız beraber olurduk dedi
boşver sıkmasınlar canını muhtemelen eşinde tepkisini gösterir arkadaşına, onlarda anlarlar hatalarını, ki siz bide yeni evlisiniz yani ne kadar düşüncesizler var yaa ....
jnaz cım inş çabucak bi iş bulursun yaa, ah bu kayınvalideler, iyi niyette olsa insan sıkılıyo işte( seninn için dua ediyorum, Allah gönlüne göre versin inş :))
dirim nasılsın şekerim :)) görüşemedik epeydir :))
slm kızlarr ben geldim
nasılsınız
merhaba canım hoşbuldukmerhaba kızlarrr
anca gelebildim bugünlerde yataktan hiççç çıkasım yok hergün 6 da uyanan ben 8 den erken kalkamıyorum ve yataktan çıkmamda 10 u buluyor.
sizler nasılsınız bakalım dirim ve birsamda gelmişler hoşgeldiniz kızlarr
haktancığım görüşemiyoruz ne zamandır,bencede ayıp etmişlerGünaydın mısracım iyiyim ben kendi adıma konuşursam:)
sen nasılsın?
bugun eşimin arkadaşı ve kız arkadası yemeğe gelicek ne yemek yapsam dıye düşünüyordum bende
dün eşim tavuk sote pilav yap yeter dedi ama ..içime sinmiyo
kız hemen gördün mü beni,bende geçmişi okuyordumslm kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum bu ara, eşimin evindeki pc çok kötü çünkü, jnazcım biliyosun uyku hamileleik belirtisi tatlım, haktancım bence yanına çayla yenilecek tatlı kuarbiye tarzı falan yapsan, yemek içinde bide çorba ekleyebilirsin bence
evet canım aşk günlerimizdeyiz opuyorumnanaktan senin izne ayrılman çok güzelde eşinden ayrı gitmen pek iyi olmayacak anlaşılan,i çok özleyeceksiniz birbirinizi desenize, konser esnasında bile ne kadar özlemişsiniz baksaCanım demek aşk günlerindesiniz ne güzel çok sevindim.
Bugün yoğun değilim işin aslı çalışmakta istemiyorum,tatil moduna girdim bu Cuma izne ayrılıyorum çünkü :))))))
Tatile gideceğim ama bir yanım eksik kociş gelemiyor işi nedeniyle.
Dün akşam Sibel CAN konserine gitmiştim ablamlarla gece 01:30 gibi geldim nasıl özlemiş nasıl,gözleri dolu doluydu aplamamak için zor tuttu kendini.
Bu arada arkadalar Sibel CAN ekrandan çok farklı,kısa boylu çok daha zayıf :))))))
haktancım kayınvaldemle kayınpederim fransadalar ve izinlerini ramazana ayarlıyorlar. kayınpederim çalışıyor orda. kayınvaldemde gelince 3-5 ay kalıp tekrar gidiyor. burda bekar görümcemler ve eşimin abisi var birlikte yaşıyorlar . evlerimizde çok yakın
inşallah canımyaa
malesef benimkinin iyi niyeti olmadığını bildiğim için tedirginimya tatlım
amann neysee dualarında hiç unutma beni şekercim Şeniz
haktancım kayınvaldemle kayınpederim fransadalar ve izinlerini ramazana ayarlıyorlar. kayınpederim çalışıyor orda. kayınvaldemde gelince 3-5 ay kalıp tekrar gidiyor. burda bekar görümcemler ve eşimin abisi var birlikte yaşıyorlar . evlerimizde çok yakın
şeker nasılsın yemek yedin geldinslm kızlarr ben geldim
nasılsınız
canım görüşürüz,kendine iyi bak opuyorumnanaktana.s tatlım hoşgeldinnn
ama olmadı bak şimdi sen geldin benim çıkmam lazım
beyazları yıkamıştım onları asıp duş alacağım sonrada yemek yapacağım kociş gelecek.
öpüyorum hepinizi kızlarr görüşmek üzere Şeniz
sahi ya bizde aşkımızı kuvvetlendireceğiz ozaman canım opuyorumnanaktanevet canım aşk günlerimizdeyiz opuyorumnanaktan senin izne ayrılman çok güzelde eşinden ayrı gitmen pek iyi olmayacak anlaşılan,i çok özleyeceksiniz birbirinizi desenize, konser esnasında bile ne kadar özlemişsiniz baksa(( ama olsun ayrılıklar yeterki böyle olsun, aşkınızıda kuvvetlendirir hem yerimseniben
ya bu ünlüler ok farklı tv den hakketen, bizde geçen hafta emre altuğa gitmiştik, tamamen hayl kırıklığı oldu yani, kısacık bpy, genişçe vücut.yakışıklıydı ama boydan kaybetti yani tvde uzun görünüyodu :)) sibel canda aynıymış desene, kısayım diyodu ama uzun görünüyo
canım allah 2 kez kolaylık versin, hep beraber olmak isteyecekler yani(( 1 ay beraber kalalım teklifide muhtemel gibi (
canım hoşgeldin nasılsın?slmlarrr nasılsınız
dirim cim hiç kaçarmı benden, görürüm seni öyle :))
bizde süperiz yani tahmin edersin koçişle beraber her dk süper :))
senin tatilde iyiydi dimi, ya yemin töreni kötü zamana denk gelmiş ama gidersin yinede olsun.
cssa hoşgeldiniz nasılsınız bebişle beraber, kızlar ben birazdan çıkçam, hazır eşimin yanına gelmişken bişeyler yapaım diyorum.yaprak sarcam ama hayatımın ilk denemesi olcakta bakalım nasıl olacak :))
öptüm hepinizi
tahmin ediyorum canım,keyfini çıkar valla bende çıkarmaya çalışıyorum öyledirim cim hiç kaçarmı benden, görürüm seni öyle :))
bizde süperiz yani tahmin edersin koçişle beraber her dk süper :))
senin tatilde iyiydi dimi, ya yemin töreni kötü zamana denk gelmiş ama gidersin yinede olsun.
cssa hoşgeldiniz nasılsınız bebişle beraber, kızlar ben birazdan çıkçam, hazır eşimin yanına gelmişken bişeyler yapaım diyorum.yaprak sarcam ama hayatımın ilk denemesi olcakta bakalım nasıl olacak :))
öptüm hepinizi
hayırlı olsun canım cınsıyetını ogrenmıssınızallah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsınisism araştırması yapıyosun dimi:)burda öle bi topic vardı çocuklarımızın isimleri diye bende okuyodum orayı çok ilginç isimler varama bana kalırsa ilginçliği değil anlamı onemlı ismiyle yaşar inşallah canım benim:ecrin_bebek:hoşbulduk kızlar iiz topici böle hareketli görünce dahada ii olduk isim bakıodum bende oğluşuma :)hiç bi fikrimiz yok ya ama bakalım daha var vakit ee sizler nasılsınız
canım kaç aylık oldu bebiş,ne isim düşünüyorsunuz pekişştt burda hamile var ne o öle tavuk soteler yaprak sarmaları makarnalar falan olmuooo zemuszemus şaka şaka devam konuşmaya çünki benim iştahım halen açılmadı beklioruz dört gözle canım bişiler istesede yesem die bi tek kazan simidini çookk istio cnm onu yiyorum arada:)bir kilo almışım bu arada amaa göbişi görün kocaman oldu bile:)
inş canım, güzel olursa sizlerede birer porsiyon yollıcam hemen :)))görüşürüzcanım kolay gelsın mutlaka harık aolcaktır ellerine sağlık şimdiden görüşürüz
yaşadı heralde :)) valla ya sorma bende eşimle beraber herşeyi özledim ama inş pazara kadar özlem giderxcez azda olsa :))tahmin ediyorum canım,keyfini çıkar valla bende çıkarmaya çalışıyorum öyle
eşin yaşadı desene yemekler,yaprak sarmaları
süpersin kaydirigubbakcemile3
ya bizde eşimle makarna yemeyi özledik,bi fırsat olmadı yemek ya kaydirigubbakcemile3
aaa erkek mi süper yaaa,hoşbulduk kızlar iiz topici böle hareketli görünce dahada ii olduk isim bakıodum bende oğluşuma :)hiç bi fikrimiz yok ya ama bakalım daha var vakit
ee sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?