Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya herzaman gelsınler buyursunlar yeni evlilikten ya da başbaşa kalmak ıstedıgımızden degıl bizimkisi yani yemeğe gelecekelrını belırtmıyolar sadece gelıyoruz dıyolar
biz 2 kişiyiz sonuçta bende kazan dolusu yemek pişirmiyorum heran msıafırım gelebılır dıye fazladanda pişirmiyorum
neyse ben şoku atlattım
her türlü insan var işte hayatta
ama sizinki daha berbat bişey çünkü sadece 2 gununuz varken böle yapmaları saçmalık olmuş

inşallah canımyaa
malesef benimkinin iyi niyeti olmadığını bildiğim için tedirginimya tatlım
amann neysee dualarında hiç unutma beni şekercim Şeniz

slm kızlarr ben geldim
nasılsınız

a.s tatlım hoşgeldinnn
ama olmadı bak şimdi sen geldin benim çıkmam lazım
beyazları yıkamıştım onları asıp duş alacağım sonrada yemek yapacağım kociş gelecek.
öpüyorum hepinizi kızlarr görüşmek üzere Şeniz

mısracığım tatile nereye gidiyorsun
merak ettim :kedi:
konserin güzel geçmesine de sevindim

merhaba canım hoşbulduk
sende hoşgeldin
sahi ramazanda yaklaşıyor,ramazanda kociş asker
yemin törenide ramazana dek geliyor opuyorumnanaktan
aksilik olmazsa gideceğim inşallah :Saruboceq:
canım inşallah biran önce iş bulursun,evde olduğun için sürekli gelip gitmeni vs.isterler sanırım hayırlısı olsun canım
haktancığım görüşemiyoruz ne zamandır,bencede ayıp etmişler
sen yinede çorbanı da yap,tiramisu da yapmışsın yanına,çayın yanına da güzel olur,
soğuk soğuk kedi dili bisküvi mi yoksa kekle mi yapıyorsun?

kız hemen gördün mü beni,bende geçmişi okuyordum
kocişle eve gittik geldik opuyorumnanaktan
seninde keyfin yerindedir sanırım zemuszemus
bilemiyorum artık opuyorumnanaktan:jeyyar:

evet canım aşk günlerimizdeyiz opuyorumnanaktan senin izne ayrılman çok güzelde eşinden ayrı gitmen pek iyi olmayacak anlaşılan,i çok özleyeceksiniz birbirinizi desenize, konser esnasında bile ne kadar özlemişsiniz baksa (( ama olsun ayrılıklar yeterki böyle olsun, aşkınızıda kuvvetlendirir hem yerimseniben

ya bu ünlüler ok farklı tv den hakketen, bizde geçen hafta emre altuğa gitmiştik, tamamen hayl kırıklığı oldu yani, kısacık bpy, genişçe vücut.yakışıklıydı ama boydan kaybetti yani tvde uzun görünüyodu :)) sibel canda aynıymış desene, kısayım diyodu ama uzun görünüyo

canım allah 2 kez kolaylık versin, hep beraber olmak isteyecekler yani (( 1 ay beraber kalalım teklifide muhtemel gibi (

inşallah canımyaa
malesef benimkinin iyi niyeti olmadığını bildiğim için tedirginimya tatlım
amann neysee dualarında hiç unutma beni şekercim Şeniz

ederim canım etmemmi :)) kendine ii bak kolay gelsin, öptüm seni :))

angel hoşgeldin şekerim naber :)))

anladım hayatım
bendede aynı korku vardı biz kayınvalıdemlerle nerdeyse aynı saokakt aoturuyoruz yani 1 sokak falan var arada
her gun yemege davet eder beraber yıyelım der falan dıye korkuyodum eşimdede nişanlıyken söledim ben böle bişey istemem dıye
benim ocagım tütecek evimin ev oldugunu anlicam dedim
evlendık hiç öle bi sorun olmadı biz gittik 2-3 kere
onlar hiç çağırmadı ama sizinki senede 3-4 ay gelıyosa belkı oğlunu sık görmek ısteyebılır ama sanırım eşimde her gun gıtmek ıstemez ya yemekten sonra ugrarsınızbi kahve içmeye ya da arada yemege gıdersınız bi şekilde dengelenır canım

slm kızlarr ben geldim
nasılsınız
şeker nasılsın yemek yedin geldin
ne yedin bakem :1rolleyes:
kızlar geçen hafta urfaya gittik demiştim ya
orda iştahım bir arttı bir arttı ki sormayın,kebaplar tatlılar
şimdide canım çekiyor yani
haktancığım tiramisu yaptım felan deyince
canım çekti :kedi:

canım görüşürüz,kendine iyi bak opuyorumnanaktan

sahi ya bizde aşkımızı kuvvetlendireceğiz ozaman canım opuyorumnanaktan
böyle düşünmek gerekiyor sanırım kaydirigubbakcemile3

slmlarrr nasılsınız
canım hoşgeldin nasılsın?
bebeğin cinsiyeti belli olmuş canım hayırlı olsun canım
miden nasıl?

dirim cim hiç kaçarmı benden, görürüm seni öyle :))

bizde süperiz yani tahmin edersin koçişle beraber her dk süper :))

senin tatilde iyiydi dimi, ya yemin töreni kötü zamana denk gelmiş ama gidersin yinede olsun.

cssa hoşgeldiniz nasılsınız bebişle beraber, kızlar ben birazdan çıkçam, hazır eşimin yanına gelmişken bişeyler yapaım diyorum.yaprak sarcam ama hayatımın ilk denemesi olcakta bakalım nasıl olacak :))

öptüm hepinizi

canım kolay gelsın mutlaka harık aolcaktır ellerine sağlık şimdiden görüşürüz

tahmin ediyorum canım,keyfini çıkar valla bende çıkarmaya çalışıyorum öyle
eşin yaşadı desene yemekler,yaprak sarmaları
süpersin kaydirigubbakcemile3
ya bizde eşimle makarna yemeyi özledik,bi fırsat olmadı yemek ya kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk kızlar iiz topici böle hareketli görünce dahada ii olduk isim bakıodum bende oğluşuma :)hiç bi fikrimiz yok ya ama bakalım daha var vakit
ee sizler nasılsınız

şştt burda hamile var ne o öle tavuk soteler yaprak sarmaları makarnalar falan olmuooo zemuszemus şaka şaka devam konuşmaya çünki benim iştahım halen açılmadı beklioruz dört gözle canım bişiler istesede yesem die bi tek kazan simidini çookk istio cnm onu yiyorum arada:)bir kilo almışım bu arada amaa göbişi görün kocaman oldu bile:)

hoşbulduk kızlar iiz topici böle hareketli görünce dahada ii olduk isim bakıodum bende oğluşuma :)hiç bi fikrimiz yok ya ama bakalım daha var vakit ee sizler nasılsınız
hayırlı olsun canım cınsıyetını ogrenmıssınızallah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsınisism araştırması yapıyosun dimi:)burda öle bi topic vardı çocuklarımızın isimleri diye bende okuyodum orayı çok ilginç isimler varama bana kalırsa ilginçliği değil anlamı onemlı ismiyle yaşar inşallah canım benim:ecrin_bebek:

canım kaç aylık oldu bebiş,ne isim düşünüyorsunuz peki
aklında varmı birkaç isim?

canım kolay gelsın mutlaka harık aolcaktır ellerine sağlık şimdiden görüşürüz
inş canım, güzel olursa sizlerede birer porsiyon yollıcam hemen :)))görüşürüz
yaşadı heralde :)) valla ya sorma bende eşimle beraber herşeyi özledim ama inş pazara kadar özlem giderxcez azda olsa :))
hoşbulduk kızlar iiz topici böle hareketli görünce dahada ii olduk isim bakıodum bende oğluşuma :)hiç bi fikrimiz yok ya ama bakalım daha var vakit
ee sizler nasılsınız
aaa erkek mi süper yaaa,
fikir olur belki ben beğendiklerimi yaazyım sana,

kahraman, egemen, uygar, batın ( ama anlamı sonu olan galiba) o yüzden eledim artık onu :))

öptüm hepinizi

4 aylık olduk teyzeleri
haktancım çookk haklısın sonuna kadar katılıorum isimlerin anlamları çok önemli isimler karekterlerinide yansıtıo insana biliomusun ben eskiden bebiş falan yokken bekarken yani haktan koyarım oğluma diodum ama şuan biraz karasızım:)
dirimcim hiiçç bi isim yok aklımızda biliosunuz abim şehit onun ismini verip vermeme konusunda da karasızım ailemle görüşmedim daha o konuyu ama olursada o isim ilk isim olur onu ben kullanamam yani baklaım hayırlısı beklerim önerilerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…