4 aylık olduk teyzeleri
haktancım çookk haklısın sonuna kadar katılıorum isimlerin anlamları çok önemli isimler karekterlerinide yansıtıo insana biliomusun ben eskiden bebiş falan yokken bekarken yani haktan koyarım oğluma diodum ama şuan biraz karasızım:)
dirimcim hiiçç bi isim yok aklımızda biliosunuz abim şehit onun ismini verip vermeme konusunda da karasızım ailemle görüşmedim daha o konuyu ama olursada o isim ilk isim olur onu ben kullanamam yani baklaım hayırlısı beklerim önerilerinizi
4 aylık olduk teyzeleri
haktancım çookk haklısın sonuna kadar katılıorum isimlerin anlamları çok önemli isimler karekterlerinide yansıtıo insana biliomusun ben eskiden bebiş falan yokken bekarken yani haktan koyarım oğluma diodum ama şuan biraz karasızım:)
dirimcim hiiçç bi isim yok aklımızda biliosunuz abim şehit onun ismini verip vermeme konusunda da karasızım ailemle görüşmedim daha o konuyu ama olursada o isim ilk isim olur onu ben kullanamam yani baklaım hayırlısı beklerim önerilerinizi
saol haktancım
bakalım düşünmeye araştırmaya devam abimin ismine gelince aslına bakarsan ben hiç istemiorum ablamda koyma dayanamazsın sen kullanmasanda arkadaşları çevre kullanır dio ama annem babam ister gibi gelio hiç fikirlerini almadım ama koy derlerse koycam yok koyma derlerse koymucam konuşmayada çekiniorum annemlerle bu konuyu bakalım Rabbim yardım ederde bigün konuşabilirim inş
canım senin içinde zor olacak ailen isterse iki isim koyarsınız artık,4 aylık olduk teyzeleri
haklısın haktancım bekleyelim ama kesinlikle sormam gerekcek çünki annemler sormadan sölemezler karışmak gibi olmasın die bakalm ya hayırlısı inş oğluşum dayısına benzer onun kadar yakışıklı olur inş
dirimcimm kurt mu tabi senin kayınvalide takmış durumda amaaan boşverme tatlım sen ikinci ismi kullanırsın sıkma şimdiden canını şeker
canım inşallah,Allah sağlık sıhhat versinhaklısın haktancım bekleyelim ama kesinlikle sormam gerekcek çünki annemler sormadan sölemezler karışmak gibi olmasın die bakalm ya hayırlısı inş oğluşum dayısına benzer onun kadar yakışıklı olur inş
dirimcimm kurt mu tabi senin kayınvalide takmış durumda amaaan boşverme tatlım sen ikinci ismi kullanırsın sıkma şimdiden canını şeker
selam kızlar ,
nasılsınız?
hemen konuya balıklama dalayım. cssacım ilk isimi ne olursa askerde ve okulda o isim kullanılıyor biliyorsun dimi. eğerki abinin adını koymak istiyorsanız ikinci isim yada göbek adı olarak koyabilirsin.
canım ben hiç bilmiyordum
ama ad soyad yazılırken ilk ismin sadece baş harfi,nokta,sonra ikinci isim yazılır
kafamçokkarıştı
kızlar ben evımı temızledim
şimdi alışverişe çıkıp yemeklerimi yapmaya başlicam
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
canım görüşürüzkızlar ben evımı temızledim
şimdi alışverişe çıkıp yemeklerimi yapmaya başlicam
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
anladım canım2. isim kullanılır genelde ama askere gidince ilk isim kullanılıyor.
Başımızdan geçen bir şey abimin asker arkadaşı iki isimli ve ailesi 2. isimini kullanıyormuş.
Askerde ilk isimi biliniyor abim bir gün evine tlfon etti. ben yanındayım.
Annesi öyle biri yok burada dedi.
ne yemek yapacaksın.
Hoşçakal.
canım görüşürüz
kolay gelsin
tiramisuyu benim yerimede ye mafoldumben
anladım canım
iki isim kargaşası çok oluyor aslında
keşke tek isim koyabilsek :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?