Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazımsın eşimde bende sağlıkçıyız ya bizim yabancı dilimiz latince latincede batın karın bölgesi demek :)iiki çıkarmışsın onu ben beğenmedim işekerimm sana kolay gelsiin

isabetli davranmışoım desen cssa :))) Allahın isimlerinden el-batın ama anlamı çocuğa ağır geşir zaten bide sağlıkta karın anlamındaysa hiç uygun değil :)))

kesin kaçtım kızlar grş

hayatım haktan ismini ben çok severim benim ablamın oğlunun ismi haktan kaan haktanı ben koymuştum saolsunlar kabul edip nufus cuzdanına da yazıdrdılar
şimdi bana dıyokı teyze haktan ismi çok guzel iyiki koymuşsun dıyo kaydirigubbakcemile3
aslına bakarsan ben ruyamda görmüştüm o yuzden koyduk

abine allah rahmet eylesın hayatım öyle bı durum oldugunu bılmıyodum allahım nurlar içinde yatırsın ama bana kalırsa gidenin ismini vermek doğru değil gibi geliyo herkes için zor olur çünkü
ama anne baba sizsiniz
mutlaka ona çok yakışan bi isim bulacaksınızdır
bu arada isimlerin inanın kişiliğini etkıledığıne yuzde yuz katılıyorum zira benim kendı ısmım tamamen karakterımı belirlemişkaydirigubbakcemile3

alınyazımsın gelmiş ama gidiyo galiba:)cssa 4 aylıksın ve 1 kg mı aldın.ya ne güzel dicem ama desem mi demesem mi bilemedim kilolu biri olaraktan:)benim yengemin 3 ay doldu.sanırım 3 kg aldı.ben ankara'da iken kontrolüne gittik.ultrason da gördüm elleri ayakları belli oluyodu kıpırdatıyodu.ay çok tuhaf bi duygu.ilk yiğenim olcak hayırlısı ile

ALLAH rahmet eylesin cnm.bende bilmiyodum.ben de olsam ismini koysam da söleyemezdim sanırım.

saol haktancım
bakalım düşünmeye araştırmaya devam abimin ismine gelince aslına bakarsan ben hiç istemiorum ablamda koyma dayanamazsın sen kullanmasanda arkadaşları çevre kullanır dio ama annem babam ister gibi gelio hiç fikirlerini almadım ama koy derlerse koycam yok koyma derlerse koymucam konuşmayada çekiniorum annemlerle bu konuyu bakalım Rabbim yardım ederde bigün konuşabilirim inş

saol birsamcım evet bir kilo aldım ama yengeninki normal evet biz geçen gittik kontrole el sallıodu resmen kuzum çok tatlı oluolar yaaaa
Rabbim isteyen herkese bira önce nasip eder inş

hayatım bence annen ve baban eger ısterlerse zaten söylerler sana
şuan daha erken son zamanlarına dogru mutlaka ısım konusu açılacaktı
eğer isterlerse o zaman söylerler
ve zaten ısterlersede sanırım abinin ismini kullanır annen ve baban
her şekilde allah yardımcın olsun hayatım
bi şekilde çözülür en guzel isim olur merak etme
sakın canını sıkma hiçbişeye

canım senin içinde zor olacak ailen isterse iki isim koyarsınız artık,
kesinlikle benim içinde anlamı çok önemli,birde kısa isimleri çok sevmiyorum
3 harfli olanları felan
biraz önce kayınbabamın isminin anlamına baktım :umursamaz:
kurt demekmiş :1shok:
:gitme:

haklısın haktancım bekleyelim ama kesinlikle sormam gerekcek çünki annemler sormadan sölemezler karışmak gibi olmasın die bakalm ya hayırlısı inş oğluşum dayısına benzer onun kadar yakışıklı olur inş
dirimcimm kurt mu tabi senin kayınvalide takmış durumda amaaan boşverme tatlım sen ikinci ismi kullanırsın sıkma şimdiden canını şeker

inşallah hayatım inşallah benzer
çok iyi bi insanmışki allah ona bu rütbeyi nasip etmiş
dünya yakışıklısı olcak bebişin bak gör

canım inşallah,Allah sağlık sıhhat versin
kaderi güzel olur inşallah canım
canım benim eşime henüz söylemedim ama iki isim düşünüyorum bende hayırlısı olsun

selam kızlar ,

nasılsınız?
hemen konuya balıklama dalayım. cssacım ilk isimi ne olursa askerde ve okulda o isim kullanılıyor biliyorsun dimi. eğerki abinin adını koymak istiyorsanız ikinci isim yada göbek adı olarak koyabilirsin.

canım ben hiç bilmiyordum
ama ad soyad yazılırken ilk ismin sadece baş harfi,nokta,sonra ikinci isim yazılır
kafamçokkarıştı

kızlar ben evımı temızledim
şimdi alışverişe çıkıp yemeklerimi yapmaya başlicam

hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

canım ben hiç bilmiyordum
ama ad soyad yazılırken ilk ismin sadece baş harfi,nokta,sonra ikinci isim yazılır
kafamçokkarıştı

2. isim kullanılır genelde ama askere gidince ilk isim kullanılıyor.
Başımızdan geçen bir şey abimin asker arkadaşı iki isimli ve ailesi 2. isimini kullanıyormuş.
Askerde ilk isimi biliniyor abim bir gün evine tlfon etti. ben yanındayım.
Annesi öyle biri yok burada dedi.

ne yemek yapacaksın.
Hoşçakal.

canım görüşürüz
kolay gelsin
tiramisuyu benim yerimede ye mafoldumben

anladım canım
iki isim kargaşası çok oluyor aslında
keşke tek isim koyabilsek :umursamaz:

canlarım koptum iyice topikten((
yoğun bugün yaa
16.30 nasıl olmuş anlamadım:sm_confused:

nasılsınız neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…