Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kaç gündür boşum sürekli topiğe bakabiliyordum tık yok.
bugün işim var maşallah döktürmüşsünüz ben nasıl okuycam geçmişi.
opuyorumnanaktan
canım topik sessiz sayılır yine,buranın bekçisi ben oldum :gitme: kaydirigubbakcemile3
angelda olurdu hep ama yok hayret işleri yoğun sanıırm
sende yoğunsun sanırım
ben hem iş yapıyorum hemde laf yetiştiriyorum :kedi:hehehkaydirigubbakcemile3

Canım sorma ya.Neyse Burger King yasak değilmiş ya o yetti banakaydirigubbakcemile Herşeye katlanılır valla çok tatlılar.Onlar iyi olsunda yeter banaopuyorumnanaktan

evet evet canım resteurantlarda yapılan. bende çok severim. masada da şık duruyor

Dirimcim,meze olarak...
Yoğurtlu semizotu,sarımsaklı yoğurtlu cevizli havuç salatası,kırmızı biber,ben birde antep ezme çok severim;ama yapması acaip zor,yani sabır işi... ama hazır alabilirsin az biraz...Bunlar olabilir.Bir de geçen gün bir yemeğe davetliydik.Çok değişik bir salata yapmış.. Atom salata,kırmızı soğan ve sos olarakta mayonez ve yoğurdu karıştırıp hafif sulu bir şekilde üstüne dökmüş.Gerçekten çok hafif olmuştu.Ayrıca yoğurtlu patlıcan ezme de güzel olur canım..

jazmin cim döktürdü valla:) ama o dediğin antep ezme varya acaip güsel bişi:)))

jazmin cim döktürdü valla:) ama o dediğin antep ezme varya acaip güsel bişi:)))

Ben çok severim canım mezeyi.Bayılırımcokacimcoook Bir de rakı olacakkaydirigubbakcemile2 Ama artık yassak :sinifsinif: Bunlar dışında aklıma birşeyler gelmiyor;ama bunlar da yeter sanırımzemuszemus

kızlar ben geldım odedım faturalarımıkaydirigubbakcemile2
mezeler havada uçuşuyo
kızlar ben cevizli kabak salatasınıda çok sevıyorum hani kabakları rendelıyoruz kendı suyunda kavurup dövülmüş ceviz ekliyoruz sarımsaklı yogurt koyup pul biberle süslüyorz
aaaaahhh yiyesim geldikaydirigubbakcemile3

Dirimcim birde çarliston biberleri halka halka kesip,kızartıyorsun.Üzerine de ya sarımsaklı yoğurt ya da sıcak olsun istersen domates sos döküyorsun muhteşem oluyor.Tavsiye ederim canım...

Hoşgeldin canım.Dağıttın paraları geldin yani:sinifsinif: Ben de severim kabaklı mezeyi canımkaydirigubbakcemile2

canım ağzımın suyu aktı valla :kedi::kedi:
bunları hep not ediyorum,canım yoğurtlu patlıcan ezme nasıl oluyor
patlıcan salatası gibi mi,patlıcanı közledikten sonra soğan,maydonoz,közlenmiş patlıcanı doğrayıp,üzerine yoğurtmu dökeceğim

evet evet canım resteurantlarda yapılan. bende çok severim. masada da şık duruyor
bencde heycanlandım şimdiden
keşke çaya gelseler,yemek masasına bir sürü çeşit hazırlardım,açık büfe gibi olurdu :gitme:

Hoşgeldin canım.Dağıttın paraları geldin yani:sinifsinif: Ben de severim kabaklı mezeyi canımkaydirigubbakcemile2
dağıttım dağıttım geldim allahtan butun faturaları bı banka alıyo çok gezmıyorumyaa canım birsürü meze çekti ama onlarda yalnı zyenmıyoki yaaa

Canım patlıcanı közlüyorsun.Onları iyice ezdikten sonra hemen sarımsaklı yoğurt döküorsun üstüne.Bu kadar.Geçen gün yedim ben normalde sevmem;ama bayıldım...cokacimcoook

ya ben cevizli kabak salatasını bilmiyorum mafoldumben
yağ felan ekliyormuyuz canım,
Dirimcim birde çarliston biberleri halka halka kesip,kızartıyorsun.Üzerine de ya sarımsaklı yoğurt ya da sıcak olsun istersen domates sos döküyorsun muhteşem oluyor.Tavsiye ederim canım...
canım ben bunuda bilmiyorum :kedi:
durun copy paste yapayım en iyisi kaydirigubbakcemile3

dağıttım dağıttım geldim allahtan butun faturaları bı banka alıyo çok gezmıyorumyaa canım birsürü meze çekti ama onlarda yalnı zyenmıyoki yaaa

Ay benimde ya..Bir de pilaki var ben onu da severim bak.Böyle soğanlı falancokacimcoook

ya ben cevizli kabak salatasını bilmiyorum mafoldumben
yağ felan ekliyormuyuz canım,

canım ben bunuda bilmiyorum :kedi:
durun copy paste yapayım en iyisi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Yap canım.Ben de arkadaşımdan biliyorum vallahi.Maşallah bana hepsini öğretti sağolsunkaydirigubbakcemile3

dirimcim kabakları kabuklarını soymadan rendelıyosun ve tavaya koyuyosun o kendi suyunu bırakıp çekene kadar kavuruyosun
ben yağ koymuyorum ama 1-2 damla damlatabılırsın ıstersen
sonra tavadan alıyosun içine ceviz eklıyosun dövülmüş ama biraz iri olsun ağıza gelsin yani
sonrada ustune ister sarımsaklı ıster sarımsaksız yogurt sonra ohhh afıyet olsunkaydirigubbakcemile3

Canım patlıcanı közlüyorsun.Onları iyice ezdikten sonra hemen sarımsaklı yoğurt döküorsun üstüne.Bu kadar.Geçen gün yedim ben normalde sevmem;ama bayıldım...cokacimcoook
canım niye hemen döküyoruz,:kedi:
basitmiş,başka birşey yok yani kaydirigubbakcemile2
bak iyiki aklıma getirdin,şimdiden deneyim ben,evdeki patlıcanlar kötü olacak nerdeyse
aldıklarımın yarısı çöpe gidiyor :kedi:

Ay benimde ya..Bir de pilaki var ben onu da severim bak.Böyle soğanlı falancokacimcoook
barbunya pilaki mi canım,
havuç,patates,barbunyaları aynı anda mı atıyorsun canım
yemeğini yaparken ben aynı anda atıyorum

oh mis valla,tarifini copy paste yaptım
misafir gelmeden önce yapmam gerekiyor kesinlikle
tadı hakkında hiç fikrim yok canım,yediğimi hatırlamıyorum bile :kedi:

Canım istersen sonradan at yoğurdu:) zaten soğuk oluyor patlıcanlar birşey olmaz..
Piyaz diyecektim pardonkaydirigubbakcemile3Piyazda çok güzel oluyor.Fasulyeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…