- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
ozaman düğün akrabalarını görmene bir vesile olacak kaydirigubbakcemile2
canım ne güzel ya
bende düğüne elbise aldım.abiye almadım çünki eşimin akrabasının düğünü
abartı olmasın dedim.aldığım elbise iş yerindede giyilmez tabi
düğün,sünnet,yemeğe çıkarken giyebileceğim bir elbise
canım kendime çok kızıyorum bazen bende
bir elbise alıyorum
yeminki annemi eşimi bunaltıyorum güzel mi?nasıl oldu?doğru söyle
üzülmemem için güzel demiyosun değil mi?
bu elbise mi güzel benim elbisem mi güzel?
okadar bunaltıyorum ki
niye ben böyleyim,sormayacağım desemde soruyorum :çok üzgünüm:
sağol haktancım çok iyiyim canım tatilden geldim alışamadım birtürlü işe bunalımdayım yani sizden naber
pınarcığım hoşgeldin canımselam kızlar herkeseeee ben geldimmmmm
canım biz gördüklerimizi söylüyoruzyerimseniben
devamını da bekliyoruz yanekaydirigubbakcemile3
haktancığım ağzından bal damlıyor vallaaynen öyle dirimcim ömür boyu beğeneceğini ve seni görmek istediğini düşünmüşki senle evlenmişyerimseniben
pınarcım hoşgeldınn nasılsın?
pamuğum hoşgeldin canım nasılsın?çok tatlısın be dirimcim valla :) gayet normal be güzelcim hiç dert etme hiç kötü bi huyda değil çeksinler biraz nazını edanı değilmi .. oy oyy eminimki elbisende çok yakışmıştır cıvıl cıvıldır
dirimcim kıbrısa gittik kocamla eleele verdik borçlarımızı kapattık kalanını da yedik içtik geldik vallahi
canım biraz daha iyi olmana sevindimmrb kızlar nasılsınız
buğün biraz daha iyiyim erken geldim kk ya
keşke bizde tatile gidebilsek 2 haftadır evden dışarı çıkamadım
havalarda çok sıcak
umarım sizler iyisinizdir.
pınarcığım süpersin valladirimcim kıbrısa gittik kocamla eleele verdik borçlarımızı kapattık kalanını da yedik içtik geldik vallahi
ay ay bana bişeyler oluyor opuyorumnanaktanşımar tabi canım benim şımarmak hakkın
sen kocanın biricik karısısın:asigim:
yani seni sevmese ve çok begenmese evlenmezdi senle
ben hergun böle şımarık bı halde dolanıyorum evdekaydirigubbakcemile3
dirimim canım ne usandırması dedimya çok hoşuma gitti kimse usanmaz meraklanma :) hiç içindeki enerjiyi yitirme değişmeyede çalışam sakın bu sana yakışıyodur eminim gözümün önüne geliyorda :)
ikizlerim acıkmıyo tatlım artık bi bulantı sorma felaketim zor oturuyorum burda ama sızlanmamak için az oturuyum dedim bisürü işim ,var yapacak kalkasımda yok açıkçası miniklerim bugün pek kıpır kıpır hayırlara gelsin inşallah..
çakırgözlüm hoşgelsin tatlım evet ya tatil ama riskli mikrop filan kaparız diye korkuyorum ben. en iyisi evimizi tatil moduna sokmak :) du bakıyım sen diyince düşündümde bende en son geçen çarşamba 10 dk lığına tetanoz aşısı yaptırmaya çıkmıştım çıkış o çıkış evde dura dura paslanıcaz sanırım -tatlicadiarzu-
canım biraz daha iyi olmana sevindim
3 ay dikkat etmen gerekecek sanırım bebiş için opuyorumnanaktan
seninde bulantın oluyor mu canım
pınarcığım süpersin valla
iyi yapmışsın :lepi:
bizde borç felan dinlemeden tatile gitmeyi düşünüyoruz valla
süpersin
ama tatilden sonra iş zor gelmiştir sana
keşke daha çok tatilimiz olsa
dirimim canım ne usandırması dedimya çok hoşuma gitti kimse usanmaz meraklanma :) hiç içindeki enerjiyi yitirme değişmeyede çalışam sakın bu sana yakışıyodur eminim gözümün önüne geliyorda :)
ikizlerim acıkmıyo tatlım artık bi bulantı sorma felaketim zor oturuyorum burda ama sızlanmamak için az oturuyum dedim bisürü işim ,var yapacak kalkasımda yok açıkçası miniklerim bugün pek kıpır kıpır hayırlara gelsin inşallah..
çakırgözlüm hoşgelsin tatlım evet ya tatil ama riskli mikrop filan kaparız diye korkuyorum ben. en iyisi evimizi tatil moduna sokmak :) du bakıyım sen diyince düşündümde bende en son geçen çarşamba 10 dk lığına tetanoz aşısı yaptırmaya çıkmıştım çıkış o çıkış evde dura dura paslanıcaz sanırım -tatlicadiarzu-
Canım benimde iki haftam kaldıayy var benim daha iki hafta izinim daha kaldı canımmm ama oda ağustosta
canım herkeste bulantı oluyor sanırımbulantım oluyor canım.
buğünlerde de artı biraz.
3 ay sabredecez
sizler iyisinizdir inş.
Kızlar ben geldimmmm.Çok az kaldı valla ya.Sadece 1 saatim kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?