Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım iyi tatiller
sen gelincede ben gidiyorum 15 gün heheh
inşallah güzel geçer tatilin

iyi tatiller tubişim :)

Yorucu bir günün ardından sizlere bakayım istedim ama görüyorum ki kimsecikler yok.Biliyorsunuz bu sabah kahvaltıya misafirlerim vardı.
ışte kahvaltı soframız;
[/URL][/IMG]

Kahvaltı faslımız epeyce uzun sürdü saat 1 gibi masayı toparlamaya başladık kahvelerimizi içip erkekleri bırakıp alışverişe çıktık.Epeyce bişeyler aldık.

Gelen arkadaşlarımdan birinin fotoğraf makinesinden yararlanıp sizlere yaptığım boyamalarında resmini çektim.ılk göreceğiniz tablo 'Nazar Ağacı'

[/URL][/IMG]
,

Şu andada onca yorgunluğumun üzerine yurtdışında yaşayan arkadaşım için anahtarlık boyuyorum bugün bitmesi lazım çünkü yıllık izne ayrıldım yarın şehir dışına çıkıyorum.
1 hafta-10 gün kadar klübe çok nadir gelebilirim merak etmeyin ay sonunda 10 gün kadarda evde iznimin tadını çıkaracağım kendinize iyi bakın canlarım

ayy mısra hepsi çok güzel.
bi de o nası kahvaltı sofrası öyle ya.maşallah bravo valla.kendimi çok tembel hissediyorum senin marifetlerini gördükçe

iyi tatiller.umarım güzel geçer tatilin

ben varım. cnm ama 10 dk ya çıkıcam.çok geç olmadan her akşam yaptığım aerobic cd im var onu yapcam.

sen neler yapıyosun nasılsın

napıyım çok şükür iyiyim.p.tesi döndük ank.dan evdeyim.spora devam öyle işte.tam düğüntarihin neydi eylül sonu sanırım öle kalmış aklım da sanki

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...Görüşmek üzere...

Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...Görüşmek üzere...

aaaa ne kürtajı ya noldu nası bebek yok :1shok:allahım ya.çok üzgünüm.aa demişim okurken eşim geldi sesime noldu die.azcık daha bilgi verebilecek durumdaysan verirmisn

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım doktora gittim.Vajinal usg'den baktı.Gözümüz bebeğimi aradı;ama kesenin içinde bebeğim yoktu.Yani gelişmemiş,olmamış bir embriyo...Daha doğrusu yok işte..Doktorum bile çok üzüldü.Testlerini bile hazırlamıştım.Neler yapacağını dedi.Keşke iyi bir haber verebilseydim sana dedi.Çok üzüldüm anlatamam.Kendimizi o kadar hazırlamıştık ki...Şuan içim çok yanıyor...Pazartesi acil gebeliğime son verilmesini kararlaştırdık doktorla.Çünkü acil kanaman olabilir biraz daha geç kalırsak diye söyledi.Pazartesi sabahtan yatacağım hastaneye.Sanırım bir süre olmam buralarda.Kabuğuma çekilmek istiyorum.Canım,kalbim çok acıyor.Allah kimseye yaşatmasın bunları.ısteyen herkese Allah sağlıklı ve sorunsuz bir bebek versin.

Offffffff jazmincim nasıl üzüldüm nasıl bir bilsen
Allah bir dahakine sağlıklı bir bebek nasip etsin sana

Teşekkür ederim mısraacım.Kısmet böyleymiş artık.Bebeğim anladı herhalde sağlıklı olamayacağını...Kendi kendine sonlandırdı..

jazmincim şimdi sana ne desek boş biliyorum.ama şunu sakın unutma her işte bir hayır vardır.eğer RABBıM böyle olmasını dilediyse mutlaka bu senin için daha hayırlıdır.
belki içinden demesi kolay da diyor olabilirsin.çünki her ne kadar anlamaya çalışsak ta o acıyı sen yaşıyosun.ALLAH sabrını artırsın ve sana en kısa zaman da yeniden hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

merhaba arkadaşlar
günlerdir uğrayamıyorum malesef ya misafirim geliyor yada ben gidiyorum bugünde evdeyim hazır fırsat bulmuşken gireyim dedim
ama sayfayı açar açmaz şok oldum çok üzüldüm
jazmincim ne desem bilmiyorum canım çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır bitanem çok zor bir durum
kilitlendim kaldım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…