Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...Görüşmek üzere...
mutluluklar canım hoşgeldin aramızaselamlar bende yeni evlıyım daha 2 ay oldu ve artık aranızdayım inş...
çok üzüldüm canım
Allahım sabrını versin.
nedesek boş acil şifalar canım sana.
Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...Görüşmek üzere...
Canım doktora gittim.Vajinal usg'den baktı.Gözümüz bebeğimi aradı;ama kesenin içinde bebeğim yoktu.Yani gelişmemiş,olmamış bir embriyo...Daha doğrusu yok işte..Doktorum bile çok üzüldü.Testlerini bile hazırlamıştım.Neler yapacağını dedi.Keşke iyi bir haber verebilseydim sana dedi.Çok üzüldüm anlatamam.Kendimizi o kadar hazırlamıştık ki...Şuan içim çok yanıyor...Pazartesi acil gebeliğime son verilmesini kararlaştırdık doktorla.Çünkü acil kanaman olabilir biraz daha geç kalırsak diye söyledi.Pazartesi sabahtan yatacağım hastaneye.Sanırım bir süre olmam buralarda.Kabuğuma çekilmek istiyorum.Canım,kalbim çok acıyor.Allah kimseye yaşatmasın bunları.İsteyen herkese Allah sağlıklı ve sorunsuz bir bebek versin.
canım başınız sağolsun,canım sabah sabah içim bir hoş oldu zatengünaydın canlarım
o kadar üzgünüm ki anlatamam çünkü küçücük kuzenim dayımın oğlu vefat etti daha 14 yaşındaydı melekti o(
çarşamba günü burdayken aldım haberini acil koştum perşembede defnettik ama çok acılıyız
bugün ancak gelebildim işe ama elim kolum kalkmıyro canım hiçbişey yapmak istemiyor
size bi selam vereyim dedim(
günaydın kızlar geçmişi okuyayım dedim baş edelim, nabersiniz :))
günaydın canlarım
o kadar üzgünüm ki anlatamam çünkü küçücük kuzenim dayımın oğlu vefat etti daha 14 yaşındaydı melekti o(
çarşamba günü burdayken aldım haberini acil koştum perşembede defnettik ama çok acılıyız
bugün ancak gelebildim işe ama elim kolum kalkmıyro canım hiçbişey yapmak istemiyor
canım bu ayrılıklar gelip geçiciiyiydi idirmcim herşey, tabiki ayrılık sahneleri zor maalesefte şükür halimize ALLAH ölüm ayrılığındn esirgesin herkesi((
canım günaydınangel canım çok üzüldüm başın sağolsun
günaydın kızlar,angel başın saolsun çok üzüldüm
günaydın canlarım
canım bu ayrılıklar gelip geçici
dediğin gibi Allah ölüm ayrılığından esirgesin
bugün hiç iyi değilim zaten dokunsan ağlıcam,gözlerim doluyor birden
eşimi de çok düşünüyorum,içimde kötü birşey olacakmış gibi geliyor.
sağ salim dönseydi bir.sesini duymaya razıyım
eşim döndü,izin bile aldı,evde şimdiamin canım ama öyle deme, hayırlısıyla döner, kötü düşünmeki köytüsü gelmesin anlaştık mı :) eşin iş seyahatinden dönmedi mi daha, sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?