Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...Görüşmek üzere...

çok üzüldüm canım
Allahım sabrını versin.
nedesek boş acil şifalar canım sana.

bu arada geçmişi okurken mısraaa nın resimlerinide gördüm
masan harika görünüyor canımcım ve boyamalarında öyle
rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlarr
hayırlı pazarlar hepimize
dünden beri kimse uğramamışş
bende akşam üzeri sakarya nehri kenarında bir çay bahçesine gittim görümcemlerle
akşamda eşimle ve arkadaşlarla kınaya gittik ordanda yemeğe gece 2 gibi eve geldik arkadaşları bırakmadık kahve içmeye girdik eve gitmeleride 5 i buldu ama çok eğlendik muhabbet ettik. bugünde eşim arkadaşlarıyla cebeci ye gitti denize keyif yapıyorum bende :)

bu arada bugün kandil. kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar rabbim bütün dularımızı kabul etsin inşallah

Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...Görüşmek üzere...

canım benim ya çok üzüldüm,şok oldum diyecek birşeyde bulamıyorum
Allah sabır versin canım
kızlar günaydın içim bir hoş oldu jazmine çok üzüldüm
keyfimde kaçtı zaten :çok üzgünüm:

günaydın canlarım
o kadar üzgünüm ki anlatamam çünkü küçücük kuzenim dayımın oğlu vefat etti daha 14 yaşındaydı melekti o (
çarşamba günü burdayken aldım haberini acil koştum perşembede defnettik ama çok acılıyız
bugün ancak gelebildim işe ama elim kolum kalkmıyro canım hiçbişey yapmak istemiyor
size bi selam vereyim dedim(

canım başınız sağolsun,canım sabah sabah içim bir hoş oldu zaten
çok üzüldüm canım
neden vefat etti
yaşıda küçükmüş canım

günaydın kızlar geçmişi okuyayım dedim baş edelim, nabersiniz :))

hoşgeldin canım,işe başladın sanırım
nasıl geçti

canım bu çok kötü bi haber yaa (( Allahım kimseye yaşatmasın bunu çok acı, ALLAH önce anne babası sonra sizlere bol bol sabır versin mafoldumben neden böyle oldu bi hastalıkmı vardı yoksa ani bi ölümmü senağlama

iyiydi idirmcim herşey, tabiki ayrılık sahneleri zor maalesefte şükür halimize ALLAH ölüm ayrılığındn esirgesin herkesi ((

iyiydi idirmcim herşey, tabiki ayrılık sahneleri zor maalesefte şükür halimize ALLAH ölüm ayrılığındn esirgesin herkesi ((
canım bu ayrılıklar gelip geçici
dediğin gibi Allah ölüm ayrılığından esirgesin
bugün hiç iyi değilim zaten dokunsan ağlıcam,gözlerim doluyor birden
eşimi de çok düşünüyorum,içimde kötü birşey olacakmış gibi geliyor.
sağ salim dönseydi bir.sesini duymaya razıyım

angel canım çok üzüldüm başın sağolsun
canım günaydın

günaydın kızlar,angel başın saolsun çok üzüldüm

günaydın madeciğim sen nasılsın
işler yoğun mu?benim işler çok yoğun canım hiç birşey yapmak istemiyor ama(

canım benim ya başıız sağolsun allah sabırlar versin

ayyy inanamıyorum yaaaa canım benim ya kıyamam sana sana ne desek boş şimdi.allah sabırlar versin arkadaşım ya. ama ne olur üzme kedini aynısı benim kardeşimde oldu. sonra hamile kaldı. bebişi oldu. şimdi 2 tane oğlu var. emin ol en kısa zamanda sen bebişini kucağına alıcakasın

amin canım ama öyle deme, hayırlısıyla döner, kötü düşünmeki köytüsü gelmesin anlaştık mı :) eşin iş seyahatinden dönmedi mi daha, sen nasılsın

amin canım ama öyle deme, hayırlısıyla döner, kötü düşünmeki köytüsü gelmesin anlaştık mı :) eşin iş seyahatinden dönmedi mi daha, sen nasılsın
eşim döndü,izin bile aldı,evde şimdi
bende hala çalışıyorum :umursamaz:
ya kızlar haftasonu ben çok kötü birşey yaptım ya
söylemessem çatlarım :kedi:
göksu parkına gittik gezmeye
sonra tuvalete girdim ve :kedi:
cep telefonumu tuvalete düşürdüm :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…